• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

6 saat cok uzun bi süre dinleyemiyorum.... 2 saat dinleyip de bize yetecek bi telkin hazırlansa ne ii olur:(

kızlar konunun dışına çıkmş olcm kbkmayın ama burda partfaitle görüşenler var die söylüyorum.uğramıo mu artk buraya :59: bnim tüyle ilgili bi sorunum var ve telkine inanıyorum söylesek yapsa .yapr mı acba .önceki syfalarda bunu söylyelim die konuşmalr geçmş ama yapıldı mı bu telkin hiç rastlamdım o yüsden buraya yasıorum .psikolojim bozlcak artık bu konıudan :43: öle aşırı faln değl ama işte bilseniz anlarsınız beni :59:

cnm tüyler için bi telkin yok:50:
ama tüyler için "tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakalım" adlı konumuz var. orda tüyleri almanın belli günleri var..orda hepimizn tüyleri daha geç ve seyrek çıkıyor.hiç merak etme sen de uygularsan senin de azalır. o yüzden o konuya bi uğramanı tavsiye ederim:40:

Son düzenleme:
6 saat cok uzun bi süre dinleyemiyorum.... 2 saat dinleyip de bize yetecek bi telkin hazırlansa ne ii olur:(

cnm başka telkinlerde var ama hep böyle 5 6 saatlik. demekki bilinç altımıza anca yer ediyor. 2 3 saatlik olsa heraldedaha uzun süre dinlememiz gerekir

Kızlar yaa bende dün başladım sabahtan beri 2,5 saattir diliyorum.Belki ilk günler die etkili değildir ama bende ağrı yokk:2: Hafiften tatlı tatlı bi kaşıntı var uçlarda ama etki ediyodur dimii:44:

Kızlar yaa bende dün başladım sabahtan beri 2,5 saattir diliyorum.Belki ilk günler die etkili değildir ama bende ağrı yokk:2: Hafiften tatlı tatlı bi kaşıntı var uçlarda ama etki ediyodur dimii:44:

sen de demek çabuk etki görenlerdensin bence. daha 2. günün kaşıntı başlamış bile merak etme cnm büyüyorlarrrrr

Çoook saol canım yaa sizin tecrübelerinize çok ihtiyacım var gerçekten inş dediğin gibi çabuk etki ediyodur.Durmak yok ya büyüyecek ya büyüyecek :54:

ne demek cnm önemli değil. beni de benim önümdekiler çekiyor götürüyor.:1: birbirimizin elinden çekmek gerekiyor:4:
benim 1. 21 bitti şu an 1 haftalık aradayım. doğru düzgün ağrım olmadı. çok nadir iğneler ya da çok hafif kaşıntılar. sonra hemen geçiyor. burda bağıra bağıra ağrılarını müjdeleyen arkadaşlara imreniyorum:59:
ama yine de moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ve inanıyorum içimde "Bİ ŞEYLER OLUYOR"
o yüzden senin için daha çok erken hatta sen daha erken etki görmüşsün bu çok güzel haber:34:

kızlar bişey sorucam 21 gün tamamladıktan sonra ara veriyormuyuz

Evet canım sayfalarca okuduğum yorumlara bakarsak 1 hafta ara verip daha sonra 2. 21 e başlıyoruz böyle böyle devam ediyo işte :87:

Zaten bildiğim kadarıyla "21 gün" seneler önce yapılan bi araştırmaya dayanıyo aklımda kalmıştı.İnsanlar genel olarak 21 gün boyunca yaptığı davranışları vs tekrarladıkça daha sonra sürekli tekrar ediyomuş farkında olmadan .Beyinde başlayıp bitiyo herşey :34:

ne demek cnm önemli değil. beni de benim önümdekiler çekiyor götürüyor.:1: birbirimizin elinden çekmek gerekiyor:4:
benim 1. 21 bitti şu an 1 haftalık aradayım. doğru düzgün ağrım olmadı. çok nadir iğneler ya da çok hafif kaşıntılar. sonra hemen geçiyor. burda bağıra bağıra ağrılarını müjdeleyen arkadaşlara imreniyorum:59:
ama yine de moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ve inanıyorum içimde "Bİ ŞEYLER OLUYOR"
o yüzden senin için daha çok erken hatta sen daha erken etki görmüşsün bu çok güzel haber:34:

Olsun canım yaa baya yol katetmişsin gerçekten etkisini göstermiş sende de ama hep fazlasını istiyoruz dimii :75: Bende de aynı valla .Ama olsun sen hiiç canını sıkma bence herşeyin başı inanç ve sen 1 ay devam ederek göstermişsin.Pekii hafiften iğne batıyo gibi birazda kaşıntı demişsin hiç yağlanma yada dolgunluk hissi var mı sende de :44: Biçok arkadaşta olmuş 1 aya kadarda

Son düzenleme:
Olsun canım yaa baya yol katetmişsin gerçekten etkisini göstermiş sende de ama hep fazlasını istiyoruz dimii :75: Bende de aynı valla .Ama olsun sen hiiç canını sıkma bence herşeyin başı inanç ve sen 1 ay devam ederek göstermişsin.Pekii hafiften iğne batıyo gibi birazda kaşıntı demişsin hiç yağlanma yada dolgunluk hissi var mı sende de :44: Biçok arkadaşta olmuş 1 aya kadarda

evt cnm dolgunluk oldu çok şükür.
geçenlerde regl oldum. ve regl döneminde bi şişlik oluyor biliyorsun.
regl dönemim geçtikten sonra o şişlik gitti dolgunluk kaldı. ve bunu farkettim.
normalde reglden sonra göğüslerim baya bi sönerdi bu kez öyle olmadı. bu da güzel bi belirti zaten di mi:66:

Merhabalar, peki bu 21 günden sonraki aralarda başka telkinler dinlesek acaba bilinçaltımızı yorar mıyız, çabalarımız boşa gitmesin sonra ????

Merhabalar, peki bu 21 günden sonraki aralarda başka telkinler dinlesek acaba bilinçaltımızı yorar mıyız, çabalarımız boşa gitmesin sonra ????

Bilinçaltını yorarsın canım yani zaten bir hafta ara veriyorsun başka telkin yapsanda olmaz onuda 21 gün dinlemen lazım... Birini bitir sonra diğerine başla en güzeli :34:

cnm tüyler için bi telkin yok:50:
ama tüyler için "tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakalım" adlı konumuz var. orda tüyleri almanın belli günleri var..orda hepimizn tüyleri daha geç ve seyrek çıkıyor.hiç merak etme sen de uygularsan senin de azalır. o yüzden o konuya bi uğramanı tavsiye ederim:40:

teşkkürler cnım benim .ewt o sayfyı gördüm onu normal vücdmda kullnıcam ama bnm asıl problem vücutta deil .3 sene hatta 4 oluo artk önce yüzümde şu yan faullar bras uzun onlar kısalsın die lasere gtmiştim gtmez olaydım :59: durduk yere dert aldım .yüzüme yayıldı tabi tüyümsü ama yinede belli :84: sürekli lasere gdiorum bıktım artk tamamen bitsin istiorum .nse. ama çooookk saol tatlımm :54:

Back