evt cnm. benim ilk 21 im bitti ama hala doğru düzgün ağrı yok. bende moralimi bozmuyorum. Allah'ın izniyle olacak etkileri
hayır sonmedı ama benım 4 ay oldu artık normal yanı cnm oturdu artık bazı seyler ondan ılk zamanlarda benımde uc dort kez oldu sonme olayıregliden sonra dönmedi mi göğüslerinAyy benm de sönmez inşallah reglim çok yaklaştı göğüslerim baya şişti Sönmezse havalara uçarım mutluluktan çünkü bnm regl dönemlernde 2 katına çkıyo ayy inşallah benm de senin gibi olur
sağol canım benim çok iyi moral veriyorsunTamam cıvıma olduğunda moralimi bozmayacağım ve şu 3 21 bitmesini bekliyorum dört gözlee Masajı aslında yapmıyordum ama evde çoğu zaman sütyen giymediğim içinde elim gidiyor bazen ne bileyim hoşuma gidiyor o ağırlığını felan hissetmek sanırım
bende baslıycam ama benim tek sorunum göğsüm aşırı kücük 75B yi destekli takıyorum doldurmuyor. Sizlerin sanırım tam dolduruyo bu yuzden daha fazla büyütmüş olabilirsiniz. benm kadar kücük olan yoktur aranzda .. :S
hmmm ben suan indirdim breast.mp3 olarak kaydoldu doğru müziktir umarım sadece melodi
merhaba kızlar bende dün başladım inş büyüme olur aynı zamanda çörekotuylada masaj yapıyorum offf tek hayalim biraz memiş
Tamam teşekkür ederim canm :) inşallah benimde yüzüm güler silikon taktırmama gerek kalmazdoğru doğru. sadece müzik olduğuna bakma. subliminal mp3'ün özelliği odur zaten. arka planda ilk sayfadaki yazılar var, onları algılıyor bilinç altın. merak etme
sen neden bu kadar geç başladın cnm. çok önceden takjip ediyordun sen
canım başlamıştım sıkılıp bıraktım sonra bi faydası olmayınca.
ama bu sefer bırakmıycam sonradan sonuç alanlarda olmuş.
evet doğru bende cok sevmem bir seki sürekli dinlemeyi ama elimden baska bisey gelmiyo suan ..
Ben de aynı durumdayım.
uyurken dinleyin diom ya kızlar. bi daha sıkılmak diyene dalarım
2 haftadır dinliyorum, gündüz bi kaç saat dinleyip sonrasında gece dışarda kalınca dinleyemedim, ertesi gün de eve dönünce 6 saatten fazla dinledim. Arada böyle oldu bi kaç kere hem gündüz hem gece dinledim filan, dengelenmiştir diye umutla, bu kadar olmuşken baştan başlamak çok koycakböyle yapanınız var mı? Sonuçta gün 24 saat neresine denk düştüğü önemli değil diyorum ama??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?