Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

hayır sonmedı ama benım 4 ay oldu artık normal yanı cnm oturdu artık bazı seyler ondan ılk zamanlarda benımde uc dort kez oldu sonme olayı

önemlı degıl tatlımanladım cnm sen bılırsın yınede ama dokunmadan daha ıyı tek basına telkın yeterlı

bende baslıycam ama benim tek sorunum göğsüm aşırı kücük 75B yi destekli takıyorum doldurmuyor. Sizlerin sanırım tam dolduruyo bu yuzden daha fazla büyütmüş olabilirsiniz. benm kadar kücük olan yoktur aranzda .. :S

yok bee minicik çoğumuzunki

hmmm ben suan indirdim breast.mp3 olarak kaydoldu doğru müziktir umarım sadece melodi

hmmm ben suan indirdim breast.mp3 olarak kaydoldu doğru müziktir umarım sadece melodi

doğru doğru. sadece müzik olduğuna bakma. subliminal mp3'ün özelliği odur zaten. arka planda ilk sayfadaki yazılar var, onları algılıyor bilinç altın. merak etme

merhaba kızlar bende dün başladım inş büyüme olur aynı zamanda çörekotuylada masaj yapıyorum offf tek hayalim biraz memiş

sıddetle corek otunu bırakmanı tavsıye ederım cnm hem kıllanma yapıyo gogus ucunda hemde etkısı gecıcı sadece telkın yeterlı oluyo zaten ama zaman ısteyen bısey sadece sabırlı olman ve duzenlı dınlemen gereklı

doğru doğru. sadece müzik olduğuna bakma. subliminal mp3'ün özelliği odur zaten. arka planda ilk sayfadaki yazılar var, onları algılıyor bilinç altın. merak etme
Tamam teşekkür ederim canm :) inşallah benimde yüzüm güler silikon taktırmama gerek kalmaz

evet sana katılıyorum bende kullandım siyah kıl cıkmıstı ve ben cımbızla temizliyodum ne uğraştım aman yarabbimm :)

Son düzenleme:
evet doğru bende cok sevmem bir seki sürekli dinlemeyi ama elimden baska bisey gelmiyo suan ..

uyurken dinleyin diom ya kızlar. bi daha sıkılmak diyene dalarım

ne var yaa, sen yeter ki memelerim daş gibi olcak de. razı gelir adam

2 haftadır dinliyorum, gündüz bi kaç saat dinleyip sonrasında gece dışarda kalınca dinleyemedim, ertesi gün de eve dönünce 6 saatten fazla dinledim. arada böyle oldu bi kaç kere hem gündüz hem gece dinledim filan, dengelenmiştir diye umutla, bu kadar olmuşken baştan başlamak çok koycak böyle yapanınız var mı? sonuçta gün 24 saat neresine denk düştüğü önemli değil diyorum ama??

ondan bısey olmaz cnm takma kafana sen devam et dınlıyosun ya onemlı olan bu gun de atlamıyosun benımde olmustur boyle gece 12den sonra devam ettıgım falan cnm Bu arada agrılarım hala devam edıyo hergun ucuncu21 bıtelı 1 ay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…