- 20 Ağustos 2011
- 6.390
- 980
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende telefonuma yükleyip öyle dinlemeye karar verdim zaten sahurdan sonra bi uyuyorum 8 saat :d :d yalnız arkadaslar ben suan zayıflamayada ugrasıyorum insallah göğüs büyütüm derken egzersizler daha ağır basıp göğüslerime etki etmezse ben naparım anaaam
off kızlar yaa artık çok sıkıldım ben ya hem müzikten............ hem bu mini minnacık göğüslerden.......... ya dolgusuz 75 bile kullansam razıyımm ama artık uğraşmak istemiyorum yaa
[sıze=2] off kızlar yaa artık çok sıkıldım ben ya hem müzikten............ Hem bu mini minnacık göğüslerden.......... Ya dolgusuz 75 bile kullansam razıyımm ama artık uğraşmak istemiyorum yaa [/sıze]
sonuç aldın mı peki sen ?
bende telefonuma yükleyip öyle dinlemeye karar verdim zaten sahurdan sonra bi uyuyorum 8 saat yalnız arkadaslar ben suan zayıflamayada ugrasıyorum insallah göğüs büyütüm derken egzersizler daha ağır basıp göğüslerime etki etmezse ben naparım anaaam
Bakalım.. Daha başlayalı bir hafta oldu..
hadi ya 2. 21 de bitecek ve ağrı yok.sanırım benimki de senin gibi olacak.
ilk 21 bitti ama ağrı yok. şimdi 1 haftalık aradayım. belki bu arada olur. göğüslerinde dolgunluktan sonra cıvıma oldumu cnm
canım hani el yayı var ya.her yerde satılıyo 5 yada 10 liralık bişey.kesin görmüşsündür.iki elinle tutup sonuna kadar yayı germeye calışıyosun o kadar.tabi bunu yaparken hem kolların calışıyo hem göğüslerin hem de boynun.istedğin her an yapabilirsin çok rahat.
önemlı degıl tatlımanladım cnm sen bılırsın yınede ama dokunmadan daha ıyı tek basına telkın yeterlı
tamam canım büyüsünlerde dokunmam ben :97:
Bugün dinlemedim ama bazen ağrı oldu ve iğneler yine battı
kızlar birşey sormuştum ama kimse cevap vermedi.
telkinle birlikte göğüslerimin üzerinde bir ağırlık var sanki ağrı değil ama başka birşey tam olarak tarif edemiyorum.
bu büyüdüğüne mi işaret ?
Ay aynen ya o bende de var. Bi ağırlaştı gibi..
senın ıgneler her daım devam edıyo cnm dınlemıyoken bılehayırlı olsun ılk 21ın bıttı demek cnm bı hafta aradan sonra tekrar baslarsın cnmumarım guzel sonuclar almaya devam edersın
Ay aynen ya o bende de var. Bi ağırlaştı gibi..
valla canım yaa bırakmıyorlar beni maşallah Inşallah tatlım yaa böyle giderse çok iyi :97:
Nefes alışınız nasıl peki sanki zor nefes alıyor gibi mi oluyor,bana öyle olmuştu bi kaç kere,iki üç gün öncede oldu
Nefes alışınız nasıl peki sanki zor nefes alıyor gibi mi oluyor,bana öyle olmuştu bi kaç kere,iki üç gün öncede oldu