• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

oyle cnm bırakmasınlarda bencede:9: Gogus kafesı acıyo gıbıde oluyo cnm bende oda olmusdu o zaman zor almısdım nefes

Acıma oldu mu diye düşündüm ama pek hatırlayamadım :44: daralıyor gibi oluyorum ben o zaman...

Benim ergenliğe girdiğimde oluyodu öyle sıkışmalar filan..:9:
Bi ara çok ağrıdı nefeste zorlandım ama hemen geçti, ay resmen ağrılara seviniyoruz.:9:

Valla he ağrısın diye bekliyoruz :9:

Neyse canlar ben gidiyorum yine yeni ağrılı müjdelerle görüşmek ümidi ile hoşçakalın iyi geceleerrrr başş başşş :3: :54:

günde toplam 120 keremi dinlenmiş oluyo 6 saatse eğer sarkıda 3dk.8 sn. 3. dk olarak hesaplayınca benm beynimmi sulandı doğrumu :D
ben aerobik yapıyorum bu arada. bölgesel zayıflama. yani bel kısmıma oryantal yapıyorum

Son düzenleme:
inan, odaklan, değiştir.
bu müziği dinlerken kendime böyle bir 3lü oluşturdum.
büyüyeceğine inanıyorum.
göğüslerime odaklanıyorum ve değişiyorlar.

Nefes alışınız nasıl peki sanki zor nefes alıyor gibi mi oluyor,bana öyle olmuştu bi kaç kere,iki üç gün öncede oldu :61:

Aaa benim de bugün göğsüme ağrı girmeden önce böyle sıkışmıştım sanki göğüs kafesime bi ağrı acı gibi bişey girmişti ama herşeyi de memişime bağlamıyım diye boşvermiştim yaşayan varmış bunu :9:

ondan bısey olmaz cnm takma kafana sen devam et dınlıyosun ya onemlı olan bu gun de atlamıyosun benımde olmustur boyle gece 12den sonra devam ettıgım falan cnm :16: Bu arada agrılarım hala devam edıyo hergun ucuncu21 bıtelı 1 ay oldu:52:

ay umarım sorun olmaz bnd ağrı da yok zaten! öğlen dinliyorum 2 saat mesela ertesi gün öğlen eve döndüğümde 10 saat filan dinliyorum, ki dünün yerine de geçsin olur herhalde:O

Aaa benim de bugün göğsüme ağrı girmeden önce böyle sıkışmıştım sanki göğüs kafesime bi ağrı acı gibi bişey girmişti ama herşeyi de memişime bağlamıyım diye boşvermiştim yaşayan varmış bunu :9:

Tabi canım.. ergenlikte o kadar çok oluyodu ki bana doktora gitmiştik. Ama göğüslerim büyümedi. :77:

Valla büyütcem haa.. Sinir oldum, büyüsünler adam olsunlar !!:41::9:

Daha önce sabredemeyip bırakmıştım ama bu sefer elimden kurtulamazlar hepimiz dinleyerek büyütücez inşaallah:9:

hmm peki hiç silikon düşündünüz mü?

Yok ben kendi doğal göğüslerim olsun isterim canım ama herkes öyle düşünmeyebilir tabiki =)

aynen bende doğal göğüs istiyorum ama işte büyümüyorlar bakalım böyle büyücekmi :D inş bende de işe yarar

hmm peki hiç silikon düşündünüz mü?

Ben düşündüm de valla ablamla da konşmştm tıpta kendisi. Ama özel hastaelerde değil de devlet hastanelerinde baya uğraştırıo.. Önce psikolojik tedavi alıosun senin hasta olup olmadığına karar verilio sonra en az 25 yaşından başlıyo ameliyatlar..

Akşam oturuyorum telefondan açıyorum müziği.. Karşımda tv önümde pc.. Ohh dinleniyo rahat rahat:90:

Ben de uykuda dinleyenlerdenim :1: Kalkınca da bi iki saat dinliyorum ayrıyetten kremler losyonlar ilaçlar kullanmamıza da gerek yok dinliyoruz öyle çok rahat aslında oturduğumuz yerden büyütücez =)

arkadaslar tek sıkıntısı ben öğrenciyim mesela tüm gün boyunca telefona yada pcye baglı kalamam gece uyurken dinlesem kulaklarıma zarar verir. Gerçi aşk şarkısı melodisi gibi bu dinlendirici hatta insanın uykusu geliyo. bakalım ben kendimi ne sekilde alıstırıcam düzenim bozulacak cünkü okul baslayınca of :(

bende baslıycam ama benim tek sorunum göğsüm aşırı kücük 75B yi destekli takıyorum doldurmuyor. Sizlerin sanırım tam dolduruyo bu yuzden daha fazla büyütmüş olabilirsiniz. benm kadar kücük olan yoktur aranzda .. :S

cnm ben öyle a b c den anlamıyordum. 75 destekli takıyorum ve göğüslerim doldurmuyor.
geçen bakiyim dedim a b c hangisi diye bi de ne göriyim "75 B" aman Yarabbim!!:53:
için rahat olsun:34::34:

Back