oyle cnm bırakmasınlarda bencedeGogus kafesı acıyo gıbıde oluyo cnm bende oda olmusdu o zaman zor almısdım nefes
Benim ergenliğe girdiğimde oluyodu öyle sıkışmalar filan..
Bi ara çok ağrıdı nefeste zorlandım ama hemen geçti, ay resmen ağrılara seviniyoruz.
Nefes alışınız nasıl peki sanki zor nefes alıyor gibi mi oluyor,bana öyle olmuştu bi kaç kere,iki üç gün öncede oldu
ondan bısey olmaz cnm takma kafana sen devam et dınlıyosun ya onemlı olan bu gun de atlamıyosun benımde olmustur boyle gece 12den sonra devam ettıgım falan cnmBu arada agrılarım hala devam edıyo hergun ucuncu21 bıtelı 1 ay oldu
Aaa benim de bugün göğsüme ağrı girmeden önce böyle sıkışmıştım sanki göğüs kafesime bi ağrı acı gibi bişey girmişti ama herşeyi de memişime bağlamıyım diye boşvermiştim yaşayan varmış bunu
Tabi canım.. ergenlikte o kadar çok oluyodu ki bana doktora gitmiştik. Ama göğüslerim büyümedi.
Büyüsünler de canım ağrılı ağrısız hiç farketmez yeterki dolgun memiş göriyim kendimde taktım artık iyice
Ben o kdar ağrıyı çektim ama büyümediler valla.:85:
Canım ya :/ Sen bozma moralini telkin dinliyoruz öyle ya da böyle memişlerimize büyümeyi öğreticez
Valla büyütcem haa.. Sinir oldum, büyüsünler adam olsunlar !!
hmm peki hiç silikon düşündünüz mü?
hmm peki hiç silikon düşündünüz mü?
Daha önce sabredemeyip bırakmıştım ama bu sefer elimden kurtulamazlar hepimiz dinleyerek büyütücez inşaallah
aynen bende doğal göğüs istiyorum ama işte büyümüyorlar bakalım böyle büyücekmiinş bende de işe yarar
Dinleyipte sonuç alan insanlar çok canım biz neden alamayalım ki sabredip dinliycez sadece hem zamanla alışırız müziğe daha kolay olur =)
Akşam oturuyorum telefondan açıyorum müziği.. Karşımda tv önümde pc.. Ohh dinleniyo rahat rahat:90:
bende baslıycam ama benim tek sorunum göğsüm aşırı kücük 75B yi destekli takıyorum doldurmuyor. Sizlerin sanırım tam dolduruyo bu yuzden daha fazla büyütmüş olabilirsiniz. benm kadar kücük olan yoktur aranzda .. :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?