Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

eğr kaybın yarım saat ve 2-3 gün gibi birşeyse üzerine ekleme yapabilirsin:)

Kızlar daha önce dinlemeye çalışmıştım ben yarım yamalak ama bıraktım sonra sabredemedim
Şimdi tekrar başlamak istiyorum yardımcı olurmusunz banada Şey sorcaktım reglm geliyo bitince mi başlamak doğru olur ? önceki sayfalara baktım biraz ama bulamadım =(

istediğin zaman başlayabilirsin. hemen başla mesela :) yarım bırakma ama. geceleri uyurken dinlersin olur biter

istediğin zaman başlayabilirsin. hemen başla mesela :) yarım bırakma ama. geceleri uyurken dinlersin olur biter

Tamam teşekkür ederim hemen başlıym :) Ben sabırsızımda biraz hemen olsun istiyorum ama sabretmeyi öğrensem iyi olcak yoksa hep benim bezelyelerle dolaşmak zorunda kalıcam :)

ben de çok sabırsızım. saat başı bakıp duruyorum ne haldeler diye

alcasss :) bende kolumda falan ağrılar oldu. şu ara pek bi şey yok

nasil peki azda olsa fark war mi?

dün yazdım aslında. benim sol memik sarkık ve uzundu uç kısımlarını sıkınca da içi boştu.
şu an eskiye göre daha dik. hala uzun,yuvarlaklaşmadı yani henüz uç kısımlarını sıkınca içi dolu.

:) bence bu kadar süre için iyi bi gelişme. genelde 2. 21'de bariz sonuç alınıyormuş zaten.

saçma bişey olduğunu düşünenler için;

http://www.kadinlarkulubu.com/bunla...ltina-gizli-mesaj-yerlestirmelutfen-okuu.html

okuyunda bilimsel olduğunu ve heryerde kullanıldığını öğrenin.

bu yöntem kendinizi kandirmaktan baska bisey degildir. Aynen "Benim kanatlarim var ben ucuyorum, benim kanatlarim var ben ucuyorum" der gibi böyle diye diye her zaman kendinizi ucuyor hislerine kaptirirsiniz ama sadece hayallerinizde ucarsiniz.

Aynen cicekleri musik dinletirseniz daha güzel cabuk büyürler gibi sacmalik gibi. Hayallerinizi süsleyip mutlu olmak istiyorsaniz devam dinleyin
ama A olan gögüs B olmayacak bunu bilin.

kıskançlık sezdim :90::90::90:

plasebo etkisi etkisiz deildir şekerim

hiçbir haltı araştırmayıp gelip bıdı bıdı etmek istiyorsanız devam edin. Araştırmayı reddeden sabit fikirli beyniniz sabit fikirlilikten kurtulmayacak bunu bilin.

Çok bildiğini düşünen insan her zaman cahil kalmaya mahkumdur.

2. 21 ı yapmadım ama halleri o kadar iyiki biraz daha büyüsün diye yapabilirim inanın öyle büyüdükü inkar etmek gerçekten saçmalık eşim bile öleşaşırıyorki ama onada saçma geliyordu şimdi gözleri görünce ağız artık inkar edemiyor hahahaaa ama gerçekmiş de diyomiyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…