• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

yahu neden insanlar hiçbir şeyi araştırmıyor da kulaktan dolma bilgilerle yorum yapıyor. açın bir araştırın telkin nedir ne değildir

işte bu yüzden yurt dışında telkin kullanılıyor ama ülkemizde çok geri kalmış.

her şeyde olduğu gibi

biraz okuyup araştıralım

Canım sana fazlasıyla katılıyorum.şu tür yorum yapanlar sinirimi tepeme çıkarıyo !

hadi bakalım başladım ben de :)
inancım tam, tam gaz ileri...
ben geceleri dinlemeyi tercih ediyorum canlar.
gelişmeleri yazıcam size de.
ama her şeyden önce inanmak gerektiğini başka tecrübelerimden biliyorum kızlar.
hadi bakalım ne olacak.... demiyoruuuuzzzz.
her şey güzel olacakkkkk diyoruz :7:

Canım sana fazlasıyla katılıyorum.şu tür yorum yapanlar sinirimi tepeme çıkarıyo !

ben zaten şu psikolojik olayını hiç anlamıyorum.
bariz bi şekilde değişim oluyorsa bunu farketmek zor olmasa gerek.
neden değişim olmadığı halde büyümüş gibi gelsin insanların gözüne.
bana da saçma gelen bu işte.
doktora da gidiosun başım ağrıo diyosun nedenini bulamıyor hemen psikolojik.
valla ne psikolojiymiş her şeyi üstüne alınıyor. :37:

yaa bugün 4. günüm dinlemeye başlamadan bi etrafından ölçtüm 82 cm ydi. dinlediğimden beride dolgunluğu cidden hissediyorum ağrı oluyor hani adet öncesi dönemlerimizde olduğu gibi yani bu kadar kısa sürede bir değişme olmuş olabilir mi diye tekrar ölçtüm 85 cm:26: cm olarakta geç büyüyor diyorsunuz ay bu kadar çabuk etki etmiş olabilir mi bende mi bir yanlışlık var:9:

yaa bugün 4. günüm dinlemeye başlamadan bi etrafından ölçtüm 82 cm ydi. dinlediğimden beride dolgunluğu cidden hissediyorum ağrı oluyor hani adet öncesi dönemlerimizde olduğu gibi yani bu kadar kısa sürede bir değişme olmuş olabilir mi diye tekrar ölçtüm 85 cm:26: cm olarakta geç büyüyor diyorsunuz ay bu kadar çabuk etki etmiş olabilir mi bende mi bir yanlışlık var:9:

çok iyi etki etmiş sana yaa:53: başka extra yaptığın bişey var mı canım?

kızlar bugün baza vs almağa gittik hiç dinleyemedim, 22:00 gibi actım bunun üzerine 6 saat dinlesem diğer güne geciyoruz etki eder demi ??? illa 24 saat içindemi olmalı ?? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

bide bugünde dinlersem 6 gün oluyo benim göğüslerim çok küçüktü. 75 dolgulunun içinde kayıptı adetimde gecti ama 75 dolgulunun içinde taşıyo hoş duruyo :( ay ilk defa tişötr giyince hoş durdu göğüslerim :)

nışanlım bile farketti :) cok seksü olmuşun diyo aşkım :))) içimden 21 gün sonunda gör beni dedim :)))

iyiki varsın kk :)) bide sizleri çok seviyorum kızlar ya :)) ne bilim çok seviorum :))

yupi sen ne kadardır dinliodun?

ya bence o kadar ince hesaplara gerek yok dicem de ben de takılıyorum ona. dün mesela uykuda dinledim ya bugün sabah hiç dinlemedim. yine gece dinliyim dedim :60:

yupi sen ne kadardır dinliodun?

ya bence o kadar ince hesaplara gerek yok dicem de ben de takılıyorum ona. dün mesela uykuda dinledim ya bugün sabah hiç dinlemedim. yine gece dinliyim dedim :60:

cnm bende tam cvp yazmdan gecektim bana yazılmamış die altındaki yazını gördüm :) keyifle cvplayayım :))

bencede ya bence aynı gün içinde 6 saati tamamlayamassak gece 12 den sonraya kalsak bile dinlemeye dewam edelim ...

ben 5 gündür 7 saat dinliyorum bi gün sabaha kdr müzik çaldı.. artık geceleride kapamayacağım pc.yi..

canım bişi sorcam benim düğünüm kısmetse 2 aya... 3. 21 i eğer 2 hafta verirsem tamamlayamam sence 5 gün ara versem olurmu ?? seans araları :)

bence öyle az ara verme, sonra beyin bi nevi bağışıklık kazanıomuş sanırım komutlara ve etki etmemeye başlıomuş. bi de ara verilen dönemde daha çok büyüyomuş memüşler. evlenince de dinlersin ya ev işi falan yaparken kulağına takıp :) gerçi balayı malayı var :) bilemedimmmm

Kızlar telkinli ses dosyası gündeminden yeni bir haber daha:
Bugün benim 12.günüm
bir kaç gün önce regl olacağım için onun şişliği vardı göğüslerimde.
O yüzden bu şişkinliği telkinin etkisi olarak görmedim. Ama bugün regl şişliği gitti ve dolgunluk kaldı.
Nez hep sözlüyordu reglden sonra şişkinlik gidiyor ama dolgunluk kalıyor diye. Bir türlü anlam veremiyordum.
Ama bugün anladım dolgunluk nasıl oluyormuş.
Içi dolu dolu oluyor.......
Bu güne kadar doğru düzgün ağrı hissetmedim. O yüzden etki etmeyeceğini düşünmüştüm ama pes etmedim
o yüzden şüphe duyanlar kızlar siz de pes etmeyin sonuna kadar devammmmm:65::65::65::65::65:

Kızlar telkinli ses dosyası gündeminden yeni bir haber daha:
Bugün benim 12.günüm
bir kaç gün önce regl olacağım için onun şişliği vardı göğüslerimde.
O yüzden bu şişkinliği telkinin etkisi olarak görmedim. Ama bugün regl şişliği gitti ve dolgunluk kaldı.
Nez hep sözlüyordu reglden sonra şişkinlik gidiyor ama dolgunluk kalıyor diye. Bir türlü anlam veremiyordum.
Ama bugün anladım dolgunluk nasıl oluyormuş.
Içi dolu dolu oluyor.......
Bu güne kadar doğru düzgün ağrı hissetmedim. O yüzden etki etmeyeceğini düşünmüştüm ama pes etmedim
o yüzden şüphe duyanlar kızlar siz de pes etmeyin sonuna kadar devammmmm:65::65::65::65::65:

aynen öyle basakss cımcım... bendede şişkinlik gitti ama dolgunluk var.. içi dolu dolu dedğin gibi.. bende yanlış yazmışım 6 günümdeyim die kızlar 8. günüm ve göğüslerim dolgunlaştı. ama yine ve ısrarla söylüyorum günde 2 bardak hayır çayı yaypıp için.. hayır dudaklarımıa dolgunlaştırdı cok hoş ldular..
nışanlım memleketindeydi :) göğüslerimi farketti .. dudaklarım zaten dolgundu ama daha bi dirileşti :) hayıt için uzamnlar zaten dişileştirici mucizevi bitki diyo.. :))
insanın hatlarını dişileştiriyo :) nışanlım yüzün çok hoş olmuş dedi :)))
hayıt hemde cok yararlı için muhakkak telkine ek olarak :)

anaa şimdi siz söyleyince fark ettim. eskiden sol göğsümün uç kısımlarını sıkınca içi boş gibiydi. abuk subuk şekli pek değişmedi,azcık değişti, ama içi dolmuş

canım bişi sorcam benim düğünüm kısmetse 2 aya... 3. 21 i eğer 2 hafta verirsem tamamlayamam sence 5 gün ara versem olurmu ?? seans araları :)

ara vermeni kesnlikle tavsiye ediorum en azndan 10 günlük bi ara vermeye çalış çnkü aralarda daa fazla etki edio olmadı düğünden snra başlarsın :) yeni gelin müzik tutkunu çıktı derler :71:

Son düzenleme:
kızlar bişey sorucam işe başladığım için dinlemeye çok vaktim olmuyo iki üç gün 5 - 5.30 saat dinleyebildim ama artık 6 yı tamamlayabiliyorum.. etkisini kaybetmişmidir dinlemeye devam etsemmi yoksa bıraksammı?

Back