bu yöntem kendinizi kandirmaktan baska bisey degildir. Aynen "Benim kanatlarim var ben ucuyorum, benim kanatlarim var ben ucuyorum" der gibi böyle diye diye her zaman kendinizi ucuyor hislerine kaptirirsiniz ama sadece hayallerinizde ucarsiniz.
Aynen cicekleri musik dinletirseniz daha güzel cabuk büyürler gibi sacmalik gibi. Hayallerinizi süsleyip mutlu olmak istiyorsaniz devam dinleyin
ama A olan gögüs B olmayacak bunu bilin.
plasebo etkisi etkisiz deildir şekerim
hiçbir haltı araştırmayıp gelip bıdı bıdı etmek istiyorsanız devam edin. Araştırmayı reddeden sabit fikirli beyniniz sabit fikirlilikten kurtulmayacak bunu bilin.
senin yüzünden burada ceza yemistim konumuz bidi bidi degil, ben bu müzikle gögüs büyümeyecegini sacmalik oldugunu savunuyorum, senin eger karsi tezin varsa tezini savunabilirsin, ama hemen saldirganlasip camur atmak, diger konulardada gördük, senin karakter yapinin bir parcasi. Cahil gibi sözler dersin ama cahil olan kendini derya sanarmis, biraz cehaletini savunacagina arastirmalarla karsi cevap versen daha düzgün olurdu
ben neden bunu bir tek sana yapıyorum acaba? demek sorun bende değil sende. ego tatmini için önüne gelene laf atan sensin. buna dayanamayan da benim. ben çok bildiğimi düşünsem senin gibi tüm konulara girip bilmiş bilmiş yorumlar yapardım. ben zaten araştırmayla verdim cevabımı. sorunların olduğunu düşünüyorum, yoksa böyle millete sürekli laf atarak tatmin etmezdin kendini. şimdi bana diyeceksin ki sen de sürekli bana laf atıyorsun, evet haddini bildiresim var. saçını başını yolasım da var. ve evet ban yiyesim var
ya düzgün durmayı dene biraz. vallahi sinirlerim hopluyor
hayir bimediklerimi bildigim icin ve bildiklerim bilmediklerimle karsilastirdigimda bilmediklerimi gördügümde bildiklerimle övünen degil eyvah diyen bir insanim yine camur attin. Ego tatmini oluyormusum bazi konulara cevap veya öneri yazinca. Simdi siralayimmi senin dediklerini? Cocuklariniza Türkce ad koyun deyince bana kafa tasci deyip sonra panis panish kiviran "tabi kafa tasci olunmuyor" deyip kiviran kim? SEN
Bana erkeksin deyip sonra pitis pitis kiviran ve sonra hatasini kabul eden kim? SEN
daha da sayasim var ve konuyla ilgili yazmadim diye 3. ban yiyesim yok
hala özürünü bekliyorum.
ayrica gögüs neden olusur? nasil büyür? büyümesi icin ne gerekli bunlari arastirdinmi? bir olayi cözmek icin o olayi tanimalisin. Hic bir matematikte problemi cözemezsin eger problemi tanimazsan. Ama senin cözümün devamli su ve toprak karisimindan olusuyor ve bunda sende cok var!
nedense hep yaniliyorsun :)....ha sonra yanıldığımı görürsem bunu da söylüyorum zaten.
nedense hep yaniliyorsun :)
ama anladim, sen her gün müzik dinliyorsun gögüslerin büyüsün diye :)))büyümez bosuna ugrasma diyenlerde seni sinirlendiriyor sac bas yolasin geliyor hayallerini yikmak istemiyorum ama
bosuna dinliyorsun
acaba msn den göndersek olur mu?
merhaba kızlar..
ben de denemek istiyorum bu yöntemi ama ses dosyası numaraları filan vermişsiniz,onları kaçıncı sayfalarda bulabilirim.
eğer mümkünse hangi sırayla hangisini dinlememiz gerekiyorsa link verebilir misiniz kızlar:13:
Ya illa açtırcaksn güzel ağzımı.git bi araştır ya.göğüsleri büyüyenler psikolojk olarak nasl büytsn allah askına?sen dene bakalım psiklojk olarak göğüslernin bedeni değicek mi?büyürse söyle
yahu neden insanlar hiçbir şeyi araştırmıyor da kulaktan dolma bilgilerle yorum yapıyor. açın bir araştırın telkin nedir ne değildir
işte bu yüzden yurt dışında telkin kullanılıyor ama ülkemizde çok geri kalmış.
her şeyde olduğu gibi
biraz okuyup araştıralım
saçma bişey olduğunu düşünenler için;
http://www.kadinlarkulubu.com/bunla...ltina-gizli-mesaj-yerlestirmelutfen-okuu.html
okuyunda bilimsel olduğunu ve heryerde kullanıldığını öğrenin.
...inanmaya bilirsin, inanma ama saygısızlaşma da, ukalalaşma da, bunları yapıcak yer vardır, zman vardır ama burası orası değil!
öyle değil mi kızlar ????
telkinle ilgili bi doktorun yazısını okumuştum söyledikleri de mantıklı gelmişti ve resmi kanıtı yoktur yazıyodu. ama duyduğuma görede varmış. ikilemde kaldığım için bu yorumu yaptım yptığınızı gereksz buldğmdan yda başka bir şeyden değil. o kadar düşünceye hakaret eden kavga çıkartnlar varken bn nden 2 kişiden böyle bi tepki aldım anlamadm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?