• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

[sıze=3]canımcımlarım uyurken etki ediyomu ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????[/sıze]

asıl en iyi uyurken etki ediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!
Canım rahat ol ve uyurken dinleeeeeeee

Bir çok kişinin ve benimde sol göğsüme bi sızı girdi demekki çoğu kişide aynı etkiyi verebiliyor ve işe yarıyor çok sevindim. :kkk:

sevgili kk günlük :) bugün efenime söliim telkinimin 5. günü...

göğüslerim bıngıl bınlık sevgili kadınlar kulübü teyzeleri :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ama şuan regl oldum :( sanırsam bu bungıllık reglin etkisi :( sizlere net gelişmeleri reglim sonlanınca bildireceğimi söylüyor hepinizi sevgiyle öpüyorum :)

şunuda ekliyorum lütfen günde 1 bardak hayıt kaynatıp için !!! onun etkisini görüyorum göğüslerimi şişiriyo ve adet ağrımı sıfırlandırıyo...

kızlarrr ya sizde yazın hadi benim gibi gün gün pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bnmde bugün 4. günüm çok heveslendim ya ilk 2 gün dogru düzgün dinleyememiştim sonunda kulaklık buldum :D her yerde takıp takıp dinliom valla :D umudumu telkine bagladım inş olucak telkinin sonlarına gelen arkadaşlar gelişmelri yazarsa sevnirim :91:

ben telkini dinlerken bazen sıkılıyorum ve birileriyle mesajlaşıyorum fln bunun kötü bi etkisi olurmu? yani telkini dinlerken hiç bişe yapma gbi bir kural varmı?? :26:

kızlar bişey sorucam ben işe başladığım için dinlemeye çok zaman bulamıyorum. mesela iki üç gün 5 - 5.30 saat dinleyebildim 6 saat dolmadığı için etkisini kaybedermi öyleyse bırakıcam ??

kızlar bişey sorucam ben işe başladığım için dinlemeye çok zaman bulamıyorum. mesela iki üç gün 5 - 5.30 saat dinleyebildim 6 saat dolmadığı için etkisini kaybedermi öyleyse bırakıcam ??

bırakma yaa, bundan sonra 6 saat dinlersin. birkaç gün azcık daha kısa dinledin diye bi şey olmaz yav bence. yatarken de dinle bundan sonra.

ben telkini dinlerken bazen sıkılıyorum ve birileriyle mesajlaşıyorum fln bunun kötü bi etkisi olurmu? yani telkini dinlerken hiç bişe yapma gbi bir kural varmı?? :26:

yok film bile izleyebilirsin. öyle sap gibi duramayız ya hem gııı :66:

açıkcası bana saçma geldi :77: sonuç alanların psikolojk oldğnu düşünüyorum eğer snuç alan varsa

yahu neden insanlar hiçbir şeyi araştırmıyor da kulaktan dolma bilgilerle yorum yapıyor. açın bir araştırın telkin nedir ne değildir

işte bu yüzden yurt dışında telkin kullanılıyor ama ülkemizde çok geri kalmış.

her şeyde olduğu gibi

biraz okuyup araştıralım

yok canım kulağına sesi azcık açıp duyabileceğin kadar tabi,her türlü ev işini yapabilirsin,kitap okursun tv seyredersin uyursun,nete girersin müzik dinlersin ekstra ne o öyle sap gibi bunumu dinliycez sandın ne banel:60:

açıkcası bana saçma geldi :77: sonuç alanların psikolojk oldğnu düşünüyorum eğer snuç alan varsa

Ya illa açtırcaksn güzel ağzımı.git bi araştır ya.göğüsleri büyüyenler psikolojk olarak nasl büytsn allah askına?sen dene bakalım psiklojk olarak göğüslernin bedeni değicek mi?büyürse söyle ;)

Canm istediğin herşeyi yapabilirsn dinlerken.hatta farklı bi müzk bile dinleyeblrsn yanında.kendini sıkmaya gerek yok.ev işlerini de yapablrsn tv izle,kitp oku uyu falan herşey yani :D sadece duyman yeterli olur.

Back