Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[sıze=3]canımcımlarım uyurken etki ediyomu ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????[/sıze]
arkadaşlar 21. günden sonra 1 hafta mı ara veriyorduk unuttum da
kızlar bişey sorucam ben işe başladığım için dinlemeye çok zaman bulamıyorum. mesela iki üç gün 5 - 5.30 saat dinleyebildim 6 saat dolmadığı için etkisini kaybedermi öyleyse bırakıcam ??
ben telkini dinlerken bazen sıkılıyorum ve birileriyle mesajlaşıyorum fln bunun kötü bi etkisi olurmu? yani telkini dinlerken hiç bişe yapma gbi bir kural varmı?? :26:
açıkcası bana saçma geldi sonuç alanların psikolojk oldğnu düşünüyorum eğer snuç alan varsa
yok film bile izleyebilirsin. öyle sap gibi duramayız ya hem gııı
ben telkini dinlerken bazen sıkılıyorum ve birileriyle mesajlaşıyorum fln bunun kötü bi etkisi olurmu? yani telkini dinlerken hiç bişe yapma gbi bir kural varmı?? :26:
açıkcası bana saçma geldi sonuç alanların psikolojk oldğnu düşünüyorum eğer snuç alan varsa