• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

bu yöntem kendinizi kandirmaktan baska bisey degildir. Aynen "Benim kanatlarim var ben ucuyorum, benim kanatlarim var ben ucuyorum" der gibi böyle diye diye her zaman kendinizi ucuyor hislerine kaptirirsiniz ama sadece hayallerinizde ucarsiniz.

Aynen cicekleri musik dinletirseniz daha güzel cabuk büyürler gibi sacmalik gibi. Hayallerinizi süsleyip mutlu olmak istiyorsaniz devam dinleyin
ama A olan gögüs B olmayacak bunu bilin.

Kanatlarım olduğuna gerçek anlamda inanırsam gerçekten uçabilirim. Sende pozitif olacağım diye bir telkin bul, inan bana işine yarayacaktır.

plasebo etkisi etkisiz deildir şekerim ;)

hiçbir haltı araştırmayıp gelip bıdı bıdı etmek istiyorsanız devam edin. Araştırmayı reddeden sabit fikirli beyniniz sabit fikirlilikten kurtulmayacak bunu bilin.

senin yüzünden burada ceza yemistim konumuz bidi bidi degil, ben bu müzikle gögüs büyümeyecegini sacmalik oldugunu savunuyorum, senin eger karsi tezin varsa tezini savunabilirsin, ama hemen saldirganlasip camur atmak, diger konulardada gördük, senin karakter yapinin bir parcasi. Cahil gibi sözler dersin ama cahil olan kendini derya sanarmis, biraz cehaletini savunacagina arastirmalarla karsi cevap versen daha düzgün olurdu

Plasebo etkisi, farmakolojik olarak etkisiz bir ilacın telkine dayalı bir etki ortaya çıkarma halidir.

İlaç vücuda ağız, burun veya enjeksiyon yolu veya telkin ile verilebilir.

Aslında plasebonun fiziksel anlamda tedaviye yönelik bir gücü yoktur. Sahip olduğu tedavi gücünü tamamen hastanın verilen ilacın "işe yarayacak" ilaç olduğunu düşünmesinden alır. Plasebo tıbbın bilimsel olarak açıklayamadığı bir yöne "insanların istemeleri halinde kendi kendilerini iyileştirme gücü"ne yöneliktir.

Tıbbi olarak kurtulma olasılığı zayıf görülen bir çok hasta, basitçe ölüm istatistiklerine girmekten bu güç sayesinde kurtulmuş, tıbbın çözüm bulamadığı kanserin tedavisinde çoğunlukla, yüksek moral ve iyileşme azmi olmuştur.

senin yüzünden burada ceza yemistim konumuz bidi bidi degil, ben bu müzikle gögüs büyümeyecegini sacmalik oldugunu savunuyorum, senin eger karsi tezin varsa tezini savunabilirsin, ama hemen saldirganlasip camur atmak, diger konulardada gördük, senin karakter yapinin bir parcasi. Cahil gibi sözler dersin ama cahil olan kendini derya sanarmis, biraz cehaletini savunacagina arastirmalarla karsi cevap versen daha düzgün olurdu

ben neden bunu bir tek sana yapıyorum acaba? demek sorun bende değil sende. ego tatmini için önüne gelene laf atan sensin. buna dayanamayan da benim. ben çok bildiğimi düşünsem senin gibi tüm konulara girip bilmiş bilmiş yorumlar yapardım. ben zaten araştırmayla verdim cevabımı. sorunların olduğunu düşünüyorum, yoksa böyle millete sürekli laf atarak tatmin etmezdin kendini. şimdi bana diyeceksin ki sen de sürekli bana laf atıyorsun, evet haddini bildiresim var. saçını başını yolasım da var. ve evet ban yiyesim var :D

ya düzgün durmayı dene biraz. vallahi sinirlerim hopluyor :D

ben neden bunu bir tek sana yapıyorum acaba? demek sorun bende değil sende. ego tatmini için önüne gelene laf atan sensin. buna dayanamayan da benim. ben çok bildiğimi düşünsem senin gibi tüm konulara girip bilmiş bilmiş yorumlar yapardım. ben zaten araştırmayla verdim cevabımı. sorunların olduğunu düşünüyorum, yoksa böyle millete sürekli laf atarak tatmin etmezdin kendini. şimdi bana diyeceksin ki sen de sürekli bana laf atıyorsun, evet haddini bildiresim var. saçını başını yolasım da var. ve evet ban yiyesim var :D

ya düzgün durmayı dene biraz. vallahi sinirlerim hopluyor :D

hayir bimediklerimi bildigim icin ve bildiklerim bilmediklerimle karsilastirdigimda bilmediklerimi gördügümde bildiklerimle övünen degil eyvah diyen bir insanim yine camur attin. Ego tatmini oluyormusum bazi konulara cevap veya öneri yazinca. Simdi siralayimmi senin dediklerini? Cocuklariniza Türkce ad koyun deyince bana kafa tasci deyip sonra panis panish kiviran "tabi kafa tasci olunmuyor" deyip kiviran kim? SEN
Bana erkeksin deyip sonra pitis pitis kiviran ve sonra hatasini kabul eden kim? SEN
daha da sayasim var ve konuyla ilgili yazmadim diye 3. ban yiyesim yok
hala özürünü bekliyorum.

ayrica gögüs neden olusur? nasil büyür? büyümesi icin ne gerekli bunlari arastirdinmi? bir olayi cözmek icin o olayi tanimalisin. Hic bir matematikte problemi cözemezsin eger problemi tanimazsan. Ama senin cözümün devamli su ve toprak karisimindan olusuyor ve bunda sende cok var!

hayir bimediklerimi bildigim icin ve bildiklerim bilmediklerimle karsilastirdigimda bilmediklerimi gördügümde bildiklerimle övünen degil eyvah diyen bir insanim yine camur attin. Ego tatmini oluyormusum bazi konulara cevap veya öneri yazinca. Simdi siralayimmi senin dediklerini? Cocuklariniza Türkce ad koyun deyince bana kafa tasci deyip sonra panis panish kiviran "tabi kafa tasci olunmuyor" deyip kiviran kim? SEN
Bana erkeksin deyip sonra pitis pitis kiviran ve sonra hatasini kabul eden kim? SEN
daha da sayasim var ve konuyla ilgili yazmadim diye 3. ban yiyesim yok
hala özürünü bekliyorum.

ayrica gögüs neden olusur? nasil büyür? büyümesi icin ne gerekli bunlari arastirdinmi? bir olayi cözmek icin o olayi tanimalisin. Hic bir matematikte problemi cözemezsin eger problemi tanimazsan. Ama senin cözümün devamli su ve toprak karisimindan olusuyor ve bunda sende cok var!

bak yivrum evladım, ben erkeksin lafı için dememiştim hatalıyım diye. erkek olduğunu düşünüp gelip o hınçla kafatasçı olduğunu yazdığım için hatalıyım dedim. bu birincisi. ikincisi ben kıvırmam, haklıya hakkını veririm. kafatasçı lafını hak etmemiştin bu yüzden geri adım attım sinirle yazdığım o laftan.
hala erkek olabilceğini düşünüyorum ama erkekler böyle durduk yere ona buna laf atmıcakları için muhtemelen erkek değilsin diye de düşünüyorum. özür mözür dilemiycem çünkü ukala tavrından hoşlanmıyorum :D özür bekliyorum diyen birinden özür dilemek hiç içimden gelmiyor.

telkine güveniyorum, çünkü bilimsel bir teknik
yapanlar göğüslerinin büyüdüğünü, hatta bunun kendi hüsnü kuruntuları olmayıp telkin yaptıklarından haberleri olmayan insanların da göğüslerin büyümüş dediklerini söylüyorlar
insan psikolojisi kanseri bile yeniyor, iki memeyi mi büyütemiycez

vesaire vesaire. yani buna inanmamak için bir sebebimiz yok sabit fikirli olmak dışında. bence eyvah de :)

ben çamur atmıyorum, ben içi dışı bir insanım,bu yüzden ne düşünüyorsam söylüyorum. ha sonra yanıldığımı görürsem bunu da söylüyorum zaten.

Son düzenleme:
....ha sonra yanıldığımı görürsem bunu da söylüyorum zaten.
nedense hep yaniliyorsun :)

ama anladim, sen her gün müzik dinliyorsun gögüslerin büyüsün diye :))) :60::60::60::60::60::60::60: büyümez bosuna ugrasma diyenlerde seni sinirlendiriyor sac bas yolasin geliyor :60::60::60: hayallerini yikmak istemiyorum ama

bosuna dinliyorsun :60:

Son düzenleme:
nedense hep yaniliyorsun :)

ama anladim, sen her gün müzik dinliyorsun gögüslerin büyüsün diye :))) :60::60::60::60::60::60::60: büyümez bosuna ugrasma diyenlerde seni sinirlendiriyor sac bas yolasin geliyor :60::60::60: hayallerini yikmak istemiyorum ama

bosuna dinliyorsun :60:

hahhah koptum, aman ne kadar da komik biri şu ayşe kadın fasulye! verecek cevabı olmayan kişi göt olup kalınca belli etmiyim bari diye gülüyor işte böyle.

heeee heee canım. heee. müzik dinliyorum ben.

biri şuna telkinle müziğin farkını öğretsin :)

ayşe hatun burası gayet samimi, sıcak ve tartışmasız bir ortam olduğu için sevilen,takip edilen, kadın paylaşım hatta dayanışma kulübüdür. ne çirkindir ki şuan böle laf savaşına giriliyor... inanmaya bilirsin, inanma ama saygısızlaşma da, ukalalaşma da, bunları yapıcak yer vardır, zman vardır ama burası orası değil!

öyle değil mi kızlar ????

arkadaşlar,siz bu kişiye cevap verip sinir oldukça onun hoşuna gidiyo,bırakın cevap vermeyin ve kendi bildiğiniz yolda ilerleyin herşey istediğimiz gibi olcak.

arkadaşlar ben de göğüs byütmeyle ilgili topicleri takip ediyorum yazmasam da
telkinle ilgili bir bilgim yok ama youtube'da bir de göğüs büyütmeyle ilgili hipnoz videoları gördüm ingilizce olarak güzel gibi faydası olur belki arada sırada uygulamayı düşünüyorum
ingilizce bilenler bir değerlendirsin faydası olabilir

merhaba kızlar..
ben de denemek istiyorum bu yöntemi ama ses dosyası numaraları filan vermişsiniz,onları kaçıncı sayfalarda bulabilirim.
eğer mümkünse hangi sırayla hangisini dinlememiz gerekiyorsa link verebilir misiniz kızlar:13:

merhaba kızlar..
ben de denemek istiyorum bu yöntemi ama ses dosyası numaraları filan vermişsiniz,onları kaçıncı sayfalarda bulabilirim.
eğer mümkünse hangi sırayla hangisini dinlememiz gerekiyorsa link verebilir misiniz kızlar:13:

ilk sayfadaki ilk link. ordaki telkini günde 6şar saatten 21 gün boyunca dinlemelisin. 1 hafta ara verip tekrar 21 gün dinlemelisin. sonra 2 hafta ara verip tekrar 21 gün ve son :)

Ya illa açtırcaksn güzel ağzımı.git bi araştır ya.göğüsleri büyüyenler psikolojk olarak nasl büytsn allah askına?sen dene bakalım psiklojk olarak göğüslernin bedeni değicek mi?büyürse söyle ;)

saçma saçma konuşmana lüzum yok. pek anlamadm o yzden de belirttim. 3 beden büyüdüğünden bahsetmiyorum o zamn tabi psikolojik olmaz yorumları oku o zamn hak verirsn neden öyle dediğime ben etkisi olmıycağını savunmadm söylenenleri saçma buldum

Kızlar sakin olun yahu nedir bu herkes sinir harbi olmuş.. Ramazan yaramamış anlaşılan.. Kırmayın birbirinizi.. Bakın size bir resim ekleyeceğim küçüklükten itibaren göğüs gelişim şeması (resim olarak).. Şuan hangi aşamada olduğumuzu paylaşalım. :D

Mesela ben "M2" yim şemaya göre..

$Art2c-P.jpg

Hadi sizlerde paylaşın.. Bakalım kim nasıl ve ne aşamada

yahu neden insanlar hiçbir şeyi araştırmıyor da kulaktan dolma bilgilerle yorum yapıyor. açın bir araştırın telkin nedir ne değildir

işte bu yüzden yurt dışında telkin kullanılıyor ama ülkemizde çok geri kalmış.

her şeyde olduğu gibi

biraz okuyup araştıralım

telkinle ilgili bi doktorun yazısını okumuştum söyledikleri de mantıklı gelmişti ve resmi kanıtı yoktur yazıyodu. ama duyduğuma görede varmış. ikilemde kaldığım için bu yorumu yaptım yptığınızı gereksz buldğmdan yda başka bir şeyden değil. o kadar düşünceye hakaret eden kavga çıkartnlar varken bn nden 2 kişiden böyle bi tepki aldım anlamadm yani

...inanmaya bilirsin, inanma ama saygısızlaşma da, ukalalaşma da, bunları yapıcak yer vardır, zman vardır ama burası orası değil!

öyle değil mi kızlar ????

siz aptalsiniz demis olsan saygisizlasmis olurum, ama size bu dogru degil bosunuza ugrasiyorsunuz diyerek uyarida bulunuyorum bumu saygisizlik?
eger ceyara dedigim laflarimi kast ediyorsan benim laflarim sadece onu ve beni ilgilendirir. Yasi onun kendini savunacak kadar vardir, sana geregi yoktur. Konu da kalalim

Müzik gögüs büyütürmü büyütmezmi ?
bazilariniz herhalde uzun zamandir dinliyordur, degisim gördünüzmü ? :D:60:

telkinle ilgili bi doktorun yazısını okumuştum söyledikleri de mantıklı gelmişti ve resmi kanıtı yoktur yazıyodu. ama duyduğuma görede varmış. ikilemde kaldığım için bu yorumu yaptım yptığınızı gereksz buldğmdan yda başka bir şeyden değil. o kadar düşünceye hakaret eden kavga çıkartnlar varken bn nden 2 kişiden böyle bi tepki aldım anlamadm yani

Seninle tartışmaya felan niyetim yok zaten sana verilcek cevaplar verilmiş sende anlamışsın hatanı ki kıvırmaya başladın böyle söylediklerin arasında tutar yok başta demişsinki saçma böyle şeyler kendinizi kandırmayın şimdide ikilemde kaldım da felanda filanda madem ikilemde kaldın dene gör ha dinleyemem mi diyorsun o zamanda dinleyenlere saygı göster sanane alan memnun satan memnun olayı sanamı kalmış doğruluğu yanlışlığı ha birde madem saçma kendinizi kandırıyosunuz dedin başta niye olduğuna mantıklı bir cevap ver de biz de seni anlayalım öyle değilmi boş boş saçma kendinizi kandırıyosunuz demekle olmuyo bilimsel bişey diyoruz sen bilim dünyasına karşı geliyosun farkındamısın azıcık aydın ol bi öğren de gel ha öğrenmek istemiyorsan da böyle cahil yaşamak istiyorsanda inanana saygı göster ilgin yoksa okuma konuyu !!

Back