neyy telkinle olacak işmi aklnınızı kaçırmayın kızlar
evet hepimiz aklımızı kaçırdık 700-800 sayfalık bi konu haline getirdik sende fazla varsa o akılda şu forumdakilere de dağıt bi zahmet çok ihtycımız var böyle bol önyargılı zihinlereee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyy telkinle olacak işmi aklnınızı kaçırmayın kızlar
kızlar bişey sorucam işe başladığım için dinlemeye çok vaktim olmuyo iki üç gün 5 - 5.30 saat dinleyebildim ama artık 6 yı tamamlayabiliyorum.. etkisini kaybetmişmidir dinlemeye devam etsemmi yoksa bıraksammı?
eğr kaybın yarım saat ve 2-3 gün gibi birşeyse üzerine ekleme yapabilirsin:)
nasıl ekleme? :)
Kızlar daha önce dinlemeye çalışmıştım ben yarım yamalak ama bıraktım sonra sabredemedim
Şimdi tekrar başlamak istiyorum yardımcı olurmusunz banada Şey sorcaktım reglm geliyo bitince mi başlamak doğru olur ? önceki sayfalara baktım biraz ama bulamadım =(
istediğin zaman başlayabilirsin. hemen başla mesela :) yarım bırakma ama. geceleri uyurken dinlersin olur biter
ben de çok sabırsızım. saat başı bakıp duruyorum ne haldeler diye
bugün 14. gün :)
bugün 14. gün :)
nasil peki azda olsa fark war mi?
saçma bişey olduğunu düşünenler için;
http://www.kadinlarkulubu.com/bunla...ltina-gizli-mesaj-yerlestirmelutfen-okuu.html
okuyunda bilimsel olduğunu ve heryerde kullanıldığını öğrenin.
bu yöntem kendinizi kandirmaktan baska bisey degildir. Aynen "Benim kanatlarim var ben ucuyorum, benim kanatlarim var ben ucuyorum" der gibi böyle diye diye her zaman kendinizi ucuyor hislerine kaptirirsiniz ama sadece hayallerinizde ucarsiniz.
Aynen cicekleri musik dinletirseniz daha güzel cabuk büyürler gibi sacmalik gibi. Hayallerinizi süsleyip mutlu olmak istiyorsaniz devam dinleyin
ama A olan gögüs B olmayacak bunu bilin.
bu yöntem kendinizi kandirmaktan baska bisey degildir. Aynen "Benim kanatlarim var ben ucuyorum, benim kanatlarim var ben ucuyorum" der gibi böyle diye diye her zaman kendinizi ucuyor hislerine kaptirirsiniz ama sadece hayallerinizde ucarsiniz.
Aynen cicekleri musik dinletirseniz daha güzel cabuk büyürler gibi sacmalik gibi. Hayallerinizi süsleyip mutlu olmak istiyorsaniz devam dinleyin
ama A olan gögüs B olmayacak bunu bilin.