yahu neden insanlar hiçbir şeyi araştırmıyor da kulaktan dolma bilgilerle yorum yapıyor. açın bir araştırın telkin nedir ne değildir
işte bu yüzden yurt dışında telkin kullanılıyor ama ülkemizde çok geri kalmış.
her şeyde olduğu gibi
biraz okuyup araştıralım
Canım sana fazlasıyla katılıyorum.şu tür yorum yapanlar sinirimi tepeme çıkarıyo !
kızlar 2.21den sonra 1 hafta mı 2 hafta mı ara veriliyor.
yaa bugün 4. günüm dinlemeye başlamadan bi etrafından ölçtüm 82 cm ydi. dinlediğimden beride dolgunluğu cidden hissediyorum ağrı oluyor hani adet öncesi dönemlerimizde olduğu gibi yani bu kadar kısa sürede bir değişme olmuş olabilir mi diye tekrar ölçtüm 85 cm:26: cm olarakta geç büyüyor diyorsunuz ay bu kadar çabuk etki etmiş olabilir mi bende mi bir yanlışlık var
çok iyi etki etmiş sana yaabaşka extra yaptığın bişey var mı canım?
yupi sen ne kadardır dinliodun?
ya bence o kadar ince hesaplara gerek yok dicem de ben de takılıyorum ona. dün mesela uykuda dinledim ya bugün sabah hiç dinlemedim. yine gece dinliyim dedim
Kızlar telkinli ses dosyası gündeminden yeni bir haber daha:
Bugün benim 12.günüm
bir kaç gün önce regl olacağım için onun şişliği vardı göğüslerimde.
O yüzden bu şişkinliği telkinin etkisi olarak görmedim. Ama bugün regl şişliği gitti ve dolgunluk kaldı.
Nez hep sözlüyordu reglden sonra şişkinlik gidiyor ama dolgunluk kalıyor diye. Bir türlü anlam veremiyordum.
Ama bugün anladım dolgunluk nasıl oluyormuş.
Içi dolu dolu oluyor.......
Bu güne kadar doğru düzgün ağrı hissetmedim. O yüzden etki etmeyeceğini düşünmüştüm ama pes etmedim
o yüzden şüphe duyanlar kızlar siz de pes etmeyin sonuna kadar devammmmm
canım bişi sorcam benim düğünüm kısmetse 2 aya... 3. 21 i eğer 2 hafta verirsem tamamlayamam sence 5 gün ara versem olurmu ?? seans araları :)
neyy telkinle olacak işmi aklnınızı kaçırmayın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?