Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözle görülür bi şekildemi büyüme gerçekten ben dinlemeye başladım şimdi de :26:
Bugün 2.21 e başlıcm.ve aşırıı ağrılarım var.çok mutluyummm
teşekkür ederim
inanarak dinliyorum inş. fayda görürüm
benim 80 olması imkansız ozman ( aldım mezura ölçtüm, göğüs altım 70, üstüm 78, 70 cmlik bir göğüs kafesim var yaa sankim kış kafesi :) 70 b den 70 c ye çıkarım anca sanırım he, sırt yok çnk(bence 80 beden olabilir
hem boy uzatma hem gogus buyutmeyı aynı anda dınleyerek hata yapıyorsun vucudunu cok yorar cnm bırını dınle uc dort ay sonra bı dıgerını dınle ıkısıde vucutda degısım yapacagı ıcın cnm aynı anda olmaz:18:
ya kızlar birde şimdi bu telkin bnm farkettiğim ve okuduğum kadarıyla göğüste yağ olayını arttırıyo acaba diorum göğüs kasını çalıştırıcı hareketle desteklesek hem yağ dokusu hem kas dokusu çoğalınca daha fazla büyüme elde etmiş olmazmıyız erkeklerin bile sporda göğüsleri çıkıo sonuçta dümdüz olması gerekio ama sporculara bakın hepsinin var yani bi fikir bence bunu düşünelim derim
ayy yok dayanamadım zaten başım ağrıdı kaldıramam ikisini aynı anda boy uzatmayı erteledim göğüslere odaklandım bnmkiler doldu bile 8 günmü ne oldu içi doldu ama ölçtüğümde bi değişiklik yok aynı ama ellediğimde büyümüş hissediyorum içi dolu küçük bi göğüs :)
ya kızlar birde şimdi bu telkin bnm farkettiğim ve okuduğum kadarıyla göğüste yağ olayını arttırıyo acaba diorum göğüs kasını çalıştırıcı hareketle desteklesek hem yağ dokusu hem kas dokusu çoğalınca daha fazla büyüme elde etmiş olmazmıyız erkeklerin bile sporda göğüsleri çıkıo sonuçta dümdüz olması gerekio ama sporculara bakın hepsinin var yani bi fikir bence bunu düşünelim derim
bende büyütmek istiyorum ama cesaretim yok gibi
ya dinleyemezsem ya yarım kalırsa diye korkuyorum :44: