• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Neez.. bi sorum olacak.. ben şimdi daha önce 1.21 i bitirmiştim.. ama 6 saati tamamlayamadığım zamanlar, dinleyemedğim falan olmuştu.. üstüne de ekleme yapmadım.. şimdi ikinciye başlıyorum ama düşündüm de.. 1.21 hiç de sağlıklı geçmedi benim içn.. sence bu 2.yi ilk gibi değerlendrip 4 tane yapsam olur mu??

bu 10. günümdü. dün gece sol memüşüme batma oldu 4-5 saniyelik.:66:
bir de ayaklarım bacaklarım karıncalanıyodu yav :D şu an da ayaklarım karıncalanıyo, onla ilgili bi durum mu acaba.

hem boy uzatma hem gogus buyutmeyı aynı anda dınleyerek hata yapıyorsun vucudunu cok yorar cnm bırını dınle uc dort ay sonra bı dıgerını dınle ıkısıde vucutda degısım yapacagı ıcın cnm aynı anda olmaz:18:

ayy yok dayanamadım zaten başım ağrıdı kaldıramam ikisini aynı anda boy uzatmayı erteledim göğüslere odaklandım bnmkiler doldu bile 8 günmü ne oldu içi doldu ama ölçtüğümde bi değişiklik yok aynı ama ellediğimde büyümüş hissediyorum içi dolu küçük bi göğüs :)

ya kızlar birde şimdi bu telkin bnm farkettiğim ve okuduğum kadarıyla göğüste yağ olayını arttırıyo acaba diorum göğüs kasını çalıştırıcı hareketle desteklesek hem yağ dokusu hem kas dokusu çoğalınca daha fazla büyüme elde etmiş olmazmıyız erkeklerin bile sporda göğüsleri çıkıo sonuçta dümdüz olması gerekio ama sporculara bakın hepsinin var yani bi fikir bence bunu düşünelim derim

Ben dün başladım dinlemeye ve dünden beri acayip karnım ağrıyo adet olcam gibi. Üst tarafta bir değişiklik yok henüz:)

ya kızlar birde şimdi bu telkin bnm farkettiğim ve okuduğum kadarıyla göğüste yağ olayını arttırıyo acaba diorum göğüs kasını çalıştırıcı hareketle desteklesek hem yağ dokusu hem kas dokusu çoğalınca daha fazla büyüme elde etmiş olmazmıyız erkeklerin bile sporda göğüsleri çıkıo sonuçta dümdüz olması gerekio ama sporculara bakın hepsinin var yani bi fikir bence bunu düşünelim derim

Çok mantıklı, sonra çalışılmadığındada kaslar yağa dönüşüyor hemde:D

ayy yok dayanamadım zaten başım ağrıdı kaldıramam ikisini aynı anda boy uzatmayı erteledim göğüslere odaklandım bnmkiler doldu bile 8 günmü ne oldu içi doldu ama ölçtüğümde bi değişiklik yok aynı ama ellediğimde büyümüş hissediyorum içi dolu küçük bi göğüs :)

o zsman boy uzamtma telkini de işe yarıyorr yaşın kaç senin cnm

kaslar yağ tabakasının altında yer alır.kas çalışırsanız kasla şişer ve aşındırarak yağ tabakasını eritir.ikisinin aynı anda olması imkansız canım.ya yağ olacak ya kas.

günde 2 saat dinleyebiliyorum malesef :D bnmde 21. günde ara vermem gerekir mi ki acaba bi kulaklıgımı bulaydım dinlicektimde bulamadım hala sonunda alıcam mecbur yenisini :8:

Dün bir ara sol göğsüme sanki gerçek bir iğneyi batırdılar bi kaç saniye sonra çıkardılar yaa :1:iğne batmaları devam ediyor oyyy çok seviniyorumm çokkk :66: :64: bir de akşam göğüs kafesim daralıyor gibi oldu ağrıdı yahuu :32: müziği az önce açtım kollarımda,omuzlarımda ağrılar başladı...

Back