dınle cnm dınle son bı 21 gun daha sabret sonra omur boyu rahat edeceksınben 3. 21ınde faydasını gordum tatlım o yuzden de tavsıye edıyorum kesınlıkle hızlandı sankı ama dınlemeyı bıtırınce daha cok buyuyo sankı bu ara karıncalarım yıne geldı Ozellıkle goguslerde dolanıyolar
Kim rahatsiz oluyor biz konuyu masaya yatiriyoruz surdapeki sonuc alirsan paylas bizimle ceyarcim
yerim ben o karıncalarıBi arada da bana gönder nez'im lütfen bende karınca istiyorum
off bunlar ne yaaa hayal gibi... Hem boyutları süpper hem de gayet formunda bi gıdım sarkma yok.
Amaaan bu kadar olsun da sarkmayı toparlamak kolay:76::76:
4.günüm oluyo kaşıntı var sızlama şeklinde ağrıda var birde sadece göğüslerde değil koltuk altı omuzlara doğru ben ev hanımıyım tüm gün evde dinliorum hatta dinlerken kendimde okuyorum sözlerini arada uyurkende kulaklık takıp dinliorum adaçayı içip her gecede masaj ve egzersiz yapıyorum regl dönemime çok olmasına rağmen sanki o dönemdeymişim gibi oldu bende anlamadım çok hoşuma gitti böle oldukça daha inançla dinliorum olucak inanıyorum
ben girmeyeli memis buyutenler artmis.ne guzel
ben girmeyeli memis buyutenler artmis.ne guzel
oda arkadasın umarım bayandır ve kucuk gogusludur cnm
dınlemeye devam et cnm sakın bırakma aynı belırtılerı bende yasadım ılk gunlerde hatta ılk anlarda basladı benımde boyle belırtıler sanırım sende erken sonuc almaya baslayacaksınZaten sırf gogusde olmuyo kı agrı omuz kol ılerde bacak agrısı ama hepsı gecıcı etkı bunların cnm gogusdekı agrı devam edıyo bı tek sakın bırakma ben 3 kez 21gunu de dınledım cnm ılk halıyle cok fark var suan en kısa zamanda sonuc alman dılegıyle
aslında biraz korktum çünkü dün gece msj ı yaparken zorlandım epey ağrı oldu yanlar ve alt kısımlar acıyo dokununca ergenlikte olur ya öle bi acı kendi kendime yuh dedim ya nazar değmesinden korkuyorum psikolojik filan olabilirmi bilmiorum sizdede oluyomu msj yapınca yada elleyince göğsüm böle löp löp derler ya nasıl anlatsam sanki içinde bişey yuvarlak ama yağ gibi çok hoşuma gitti birde bacak ağrısı demişsin bnm dün ayaklarımda dizlerde ağrı oluştu tüm gün kıtladı durdu kas gevşetici filan sürdüm telkini dinliorum bırakmıycam masajımı yapıorum adaçayı içiyorum adak ta adadım dua mıda ediyorum olucak inş..bnm 2 günde göğsüm kayboldu okudunmu bilmiom yazmıştım sütüm çekildi göğsümde öle gitti yani aslında vardı göğsüm inanıyorum geri gelicek :90:
rica ederim
bu konuda kesınlıkle katılıyorum sana.. bu hazırlamıs oldugum ılk ses dosyası degıl.. baska bır platformda da hazırladıgım ses dosyalrı mevcut.. burda onemlı olan telkınlerın hazırlanıs surecıdır bahsettıgın gıbı.. bılıncaltına yanlıs komutlar vermek farklı sonuclara neden olabılır.. telkın hazırlama surecınde oncesınde bu ıste daha deneyımlı olan arkadasımla calısıyorduk.. daha sonrasında okudugumuz kaynaklar ve de bu ısın hassasiyetıne vurgu yapan metınlerle daha dıkkatlı calısmaya basladık.. dıkkat ettıysen cogu sıtede ses dosyalarındakı telkınler acıklanmaz.. ben bu dosyayı ınderecek olan kısılerın zıhınlerınde en ufak bır tereddute dahı yer vermemek adına telkınlerı hazırlamıs oldugum tum dosyaların ıcerısıne eklerım.. olumsuz cumleler kullanmadan, muhtacıyet belırtmeden hazırlamaya ozen gosterırım cumle kuruluslarını.. ayrıca bır dıpnot da duseyım.. programın kullanılısına aıt tum vıdeolar neredeyse ınternet ortamından kaldırılmıs, programı ındırenler bu yuzden kullanamıyorlar.. verılen bır vıdeo vardı.. ılk baslarda ona bakıp yapmaya calıstım olmuyor ne yaptıysam olmuyor.. cok ınat ettım ama.. bır gun yatıodum uykudan bı kalktım kı burada sevgılı bılıncaltım olaya el attı kendısınde olan yanıtı bana verdı :) sonrasında hazırlamaya basladım.. baslarda kıtaplarda kullanılan olumlu tlkınlerı kullandım, sonrasında kendım de olusturmaya basladım
zamanla cnm hersey olacak hatta daha fazlası ınsallah yeterkı sabırlı ol dınlemeye de devam et cnm
koltuk altı ağrısı, omuz ağrısı, sırt ağrısı ve göğüs sızısı çekiyorummmmm deminden beriii
teker teker gelinnn yawbu arada koltuk altı ağrısı çok feci bişeymiş yahu ama değerrrr
yav bi ben çekemedim bu ağrıları:44:
henüz daha hiç bi yerim ağrımadı
acaba neden ağrımıyor
bugün 7. günüm
benim 2. 21 bitti yarın 3.21'e başlıcam benim de bu tip ağrılar yeni yeni olmaya başladı önceden de oldu ama bu kadar arka arkaya ve sıkça olmadı senin de olur canım merak etme sakın daha erken belki senin tepkilerin sonra belirlemeye başlayacak, ama emin ol er ya da geç oluyor
Vazgeçmeden inatla dinle canım ve büyüyeceklerine inan o zaman oluyorolumsuz düşünme sakın
Kim rahatsiz oluyor biz konuyu masaya yatiriyoruz surdapeki sonuc alirsan paylas bizimle ceyarcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?