konu ne anlamadım ?
Ben bide bugünden itibaren tibetin 5 hareketini yapmaya başladım... Dambıl (su şişeleride olabilir) kaldırmak felanda faydalı oluyormuş sanırım... Ve birde avuç içlerimizi göğüs hizamızda bir elimizin parmakları kendimize diğeri ise dışa dönük olacak şekilde birleştirip birbirine itme hareketini de okumuştum...
ben de tibet hareketlerine başlamıştım bir ara. benim adet sancım normalde az olur. tibete başladıktan sonra çok feci adet sancısı geçirmiştim. sanırım o yüzden bırakmıştım
Benim adet sancım çok oluyor yaahareketlerin faydalarında regl dönemi için iyi gelir yazıyordu ama bakalım bende nasıl olacak... İnşallah iyi gelir :97:
yok cnm tek sıkayetım cok cabuk cıkması tuylerın bıde kanıyodu resmen bacaklarım cıkarken ama cok sukur bu ay tarıhe gore yaptım ve sankı tuyler az daha cılız ve acısız cıkıyo telkın gıbı oda ıse yarayacak ben ınanıyorum cnm korkma oyle cogalma durumu yokbiliyorm cnm gördüm seni orda , o yüzden daha da endişelendim!
Bizim nez buraya uğradığına göre durum baya kötü dedim
Korktum
ıste asıl belırtıler baslamıs koltuk altından baslıyo gogusun buyumesı cnm ben bunu bılmıyodum ve yasadım oyle anladım dıger yontemlerde oldugu gıbı one dogru sısırme yapmıyo ıste tam bı gogus nasıl oluyosa oyle o sekılde buyuyo bak sen cok ınanıyorsun pozıtıfsın ya hemende sonuc almaya basladın tebrık ederım senı cnm keske herkes senın gıbı olsaenee sağ kolum ve sol koltukaltım ağrıyor :d telkinin ilk cümlesindeki gibi, "bir şeyler oluyor" :d
aynen devam edın cnm bencede deger neler yaptık demı hepsı bos cıktı bıde sonucda alıyoruz ee zahmetıde yok belırtılerı de gecıcı sekılde oluyo yanıbak ne güzel, etkileri olmuş işte. Sakın başım ağrıyor diye de yılma. Benim de ağrıyor ama az ağrıyor, ve değer :)
biri yazmıştı, telkine devam ederken göğsüm söndü ama dönüşü muhteşem oldu diye. Olabilir yani böyle gel gitler. Mühim olan sonucu =) yılmaaa
cnm yanlız sunu da unutma o dedıgın ellerı bırlestırme yada agırlık kaldırma kas yapmak ıcın veee kas olmadan once yagların erıdıgını hatırlatmak ısterımben bide bugünden itibaren tibetin 5 hareketini yapmaya başladım... Dambıl (su şişeleride olabilir) kaldırmak felanda faydalı oluyormuş sanırım... Ve birde avuç içlerimizi göğüs hizamızda bir elimizin parmakları kendimize diğeri ise dışa dönük olacak şekilde birleştirip birbirine itme hareketini de okumuştum...
ayyy arkadaşlar bugün bende başladım bakalım ne olacak :) 80 desteksizi doldursuz çatal ortaya çıksın yeter banaaa
ben boy uzama telkinini 25 yaşındaki bir arkadaşa yaptırmayı düşünüyorum canım. bu telkinin yaşla ilgisi olmadığını düşünenelerdenim bence gögüs telkini bittikten hemen sonra boy uzama telkinini dinlemeye başla
ayyy arkadaşlar bugün bende başladım bakalım ne olacak :) 80 desteksizi doldursuz çatal ortaya çıksın yeter banaaa
herkese iyi günler arkadaşlar.
konu ne anlamadım ?
anladığınızda bana da anlatır mısınız lütfen tam olarak ben de anlamadım:)
cnm bı kac kez 21 gun yapınca zaten bılınc altı onu kodluyo ve ıstegın yerıne gelene dek devam edıyo buyume kendı kendıne yanıbenim çatala kadar çok yolum var ehehe. Ortası atatürk havalimanı :d
ya ben şeyi merak ediyorum bu telkini yıllar boyu yapsak büyümeye devam ederler mi yoksa bir noktadan sonra vücut telkine bağışıklık kazanıp büyüme durur mu :d
ay nez'cim bir sürü telkin dosyası var
Mutlu ilişki için, boy uzatmak için,çekici biri olmak için...
Ikisini bile aynı anda yapmamız mümkün değil. Zaten günde 6 saati zor dinliyoruz.
Ama sabırsızlanıyorum onları da yapmak için.
şimdi en az 3 ay göğüs büyütme telkininin bitmesi için beklemem lazım.
Ohhoooooooo daha çok işim var. 1 yılım telkinlerle geçebilir .
Işe yarar mı gerçekten yaa. çekici biri olmak falan.
Ama heralde boyumu uzatmaz bu saatten sonra 24 oldum çünkü
benim çatala kadar çok yolum var ehehe. ortası Atatürk Havalimanı
ya ben şeyi merak ediyorum bu telkini yıllar boyu yapsak büyümeye devam ederler mi yoksa bir noktadan sonra vücut telkine bağışıklık kazanıp büyüme durur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?