Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

benım suan esıtlendı cnm cunku sag buyudu en son ama sol yıne ona yetısıp gecıyo ama dıyorum ya ılk zamanlardakı gıbı fark bellı olmuyo doldukca cnm merak etme buyudukce bellı bıle olmaz umarım esıtlenır de

at yarışı gibi olmuş hee, sol kulvardan gelen at yetişmiş :86: teşekkür ede ede bi hal oldum amaaa :93:

Nez'cim çok tşk ederim cnm!:90:
benim de sağ göğsüm küçük, sol daha büyük.
aslında doğru söylüyorsun boyutları büyük olunca aradaki fark pek hissedilmiyor. çünkü zaten ikisinin de formu yerin de oluyor, rahatsız etmiyor.
ama boyutları küçük olduğu zaman ; solda bi meme var belli belirsiz, sağda hiç bi şey yok

Ya nez'cim seninle bir endişemi daha paylaşmak istiyorum.
Telkinin etkilerinden biri olarak tüy sorunu ortaya çıkıyormuş. o beni çok endişelendiriyor.
her yerimde orman gibi tüylenmeler olursa ya
hadi bi süre böyle bir sorun olur da kendi kendine eski haline döner, bu normaldir.
ama bu tüyleri kendi çabalarımızla eski haline döndürmeye çalışmak zorunda kalırsak.
ya başımıza bela olursa bu tüylenme. çünkü çok kötü bişi.
tek endişem bu . bu nedenden dolayı;
göğüslerimin çok ihtiyacı olduğu halde telkine başlamaktan bile şüphe ettim,
beni rahatlat lütfen

Genelde 2.de etki ediyormuş arkadaşlar. Ve inanarak yapmazsanız bir işe yaramaz.

Bu arada indiremeyen arkadaş özel mesajdan mailini yazarsa ona yollayabilirim müziği.

cnm cogalma olarak cok fark yok bende suan ıcın ancak aldıkdan sonra cok cabuk cıkıyo tek sorun bu aycangulun verdıgı tarıhlerde alıyorum bende artık hem azaltıyomus hemde kıl koklerı zayıflıyomus bunu deneyecem cnm sende oyle yap ıstersen tuy sorunumuza bırde bu penereden bakmayı onerıyorum dıye formda var bolum
ilk 21i bitirdim.. Ne dolgunluk oldu ne büyüme ):

benim de bugün ilk 21m bitiyo.bende de bi değişiklik yok

kızlar ınanın hıc anlamıyorum umarım ıkıncıde baslar etkılerı ben ılk gunlerde etkısını goren ılk hafta dolgunlugu yasayan bırı olarak sasırıyorum demekkı kısıden kısıye degısıklık gosterıyo yanı umarım ıkıncıde olur

mrb lar ben telkini 12 gündür dinliyorum evet etkileri oldu ama 3- 4 gündür hiç bi etki yok ne ağrı ne bi kaşınma hareket olmayınca boş dinliyomuşum gibi hissediyorum ve müzik güzel ama bende baş ağrısı yapıyor geceleri dinleyemiyorum zaten müzikle uyumak yapamadığım şeylerden biri bakalım 21nci günün dolmasını bekliyorum ve eklemek istedim 3-4 gündür düzenli dinleyemiyorum gün içinde 6 saati dolduramıyorum sanırım

enee sağ kolum ve sol koltukaltım ağrıyor telkinin ilk cümlesindeki gibi, "bir şeyler oluyor"

bak ne güzel, etkileri olmuş işte. Sakın başım ağrıyor diye de yılma. Benim de ağrıyor ama az ağrıyor, ve değer :)

Biri yazmıştı, telkine devam ederken göğsüm söndü ama dönüşü muhteşem oldu diye. Olabilir yani böyle gel gitler. Mühim olan sonucu =) yılmaaa

Ağrı ve kaşınma her zaman olmuyor canım bazı günler olmayabiliyor yani olumsuz düşünme baş ağrısını bi kaç kişi daha söylemişti o da etkilerindendi sanırım.. Bişeylerle uğraşırken felan dinleyebilirsin müziği aslında...

herkese iyi günler arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…