Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ben de 21 gün dolunca bırakmıcam istediğim kadar büyüyene kadar dinlemeye devam

Kızlar normal gogusun agrısı yıne ıyı yaa bu catal kısmı var ya ıc kısmı yanı gogusun orası duz oldugundan mı neyse acayıp pıs bı agrı oluyo valla baya bı canı yanar gıbı oluyo ınsan allahdan kısa kısa agrılar gırıyo gecıyo yanı Bugun bırde kolumda cok agrı varya sızınde kollarınız agrıyomu ne alaka anlamadım ama kollarımda agrı cok oluyo bazende ıgne vurulmusum gıbı acıyo kolumun belırlı bı yerı

yeterki büyüsün bütün ağrılarına katlanırım :82:

dinleyelim tabi

Zaten o kadar ciddiye aldık ki bu meseleyi sen ben afrodit selen falan 7/24 bu konudayız

Bu kez coook umıtlıyım cnm cunku bıde bıseyı cıddıye alıp sıkı tutarsan karsılıgını alıyosun yanı ne derece onem verırsen o derecede sonuc alınıyoben bıde formdakı herkes gorsun faydalansın bu konuda buyusun ısteyenler varsa dınlesın ıstıyorum bız once farkettık sanslıyız

cicişler büyürmüymüş müzikle psikolojimi yoksa :d denediniz mi canlarım büyüyormu :)

evet cnm cook ıse yarıyo hemde ılk sayfada acıklama yapmıs yapan arkadas zaten cnm normal bı muzık degıl bu ıcınde sozler gomulu yanı hayır pıskolojık degıl

seninki daha önce büyücek ama kıskanırım

evet tatlım once basladıgım ıcın sanırım senden daha ondeyım Havasını atarım artık

at canım at
şey aslınsa ben bu konuyu farkedeli çok olmuştu ama pek ciddiye almamıştım açıkçası faydalı olacağını düşünmemiştim
ama sonra sizlerin yazılarını görünce ''vay be demekki işe yarıyomuş '' dedim

Son düzenleme:

demek oylee o zaman sana dınlemeyı yasaklıyorumvalla cnm ben su japonların buldugu 10 gunde 3 cm olayını denedıkden sonra bu tarz dınlemeyle buyume ısıne ınandım cnm ınsan bı de kendınde olunca daha cok ınanıyo gozle gorunce Ben ılk parfaıt paylasdı dedım hemen dınlemeye baslamam lazım ama oncesınde regl donemınde oldugum ıcın bıtmesını bekledım bırde dedım kı 6 saat cok degılmı falan ama bakdım kı buyuyo sımdı 8 saat dınlıyom yanı dahada az bıle gelıyo

10 günde 3 cm mi bunu bırakıp ona mı başlasam

Az önce tesadüf eseri karşılaştım içerikle ama bu dertten bende muzdaribim hatta silikon araştırmaya başladım lakin hoşuma gitmiyor bana ait olmayan başka ellerde hazırlanmış bir maddeyi taşımak fikri..

ilk sayfadaki ilk linki indirdim, zaten terapi ve enstrümantel müziklerini çok severim müzik tam bana göre 6 saat degil 12 saat dinlesem sıkılmam ( keşke albüm şeklinde olsaymış ne iyi olurmuş :) dimi )

Hazırlayının ellerine, yüregine saglık.. İnşallah etkisi olursa çok dua alıcak bu dualarda onun yaşamına güzellikler getirsin..

Ben 3 gündür Fransız diyeti yapıyorum ( dukan ) sıfır yag almam gerek bi süre belki yag almadıgım için etkisi olmayabilir ama ben şimdiden başladım bilinç altıma ne kadar işlerse o kadar iyi..

Bıçak altına yatmadan çok degil avucum dolsun rahat elbise giyebileyim şükür derim..

Hazırlayanın tekrar eline , yüregine saglık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…