Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

evet cnm haklısın ben zaten bıraktıp telkini dinliyorum snra dedgn gbi başlarım dün gece çok kötü sırtım ağrıdı uykumdan uyandracak kadar gece uzun süre dinledim çünkü.

evet tatlım feci bi ağrı o telkin dinlediğimizin farkında olmasak başka bi hastalık mı var dedirtecek cinsten...
evet cnm yaa acayıp gerıyo ınsanı ayy bugun dısardayken bı kasıntı oldu ıcden ıce cok komık oluyo yaa
evet cnm haklısın ben zaten bıraktıp telkini dinliyorum snra dedgn gbi başlarım dün gece çok kötü sırtım ağrıdı uykumdan uyandracak kadar gece uzun süre dinledim çünkü.

ben hep gunduz dınlıyorum cnm yaa sırt kol agrım azaldı benım sadece boyun gogus agrım ve kasıntım var

insanın açıp kaşıyası geliyor :) özellikle uçları mmm fenaa :)

aynen cnm benım ılk gunlere nazaran arttı yaa kasınmalar bırde gogusun ıc kısmı varya catal hanı o bolge bugun cok agrıdı yaa oralarda ıyıce doluyo dedım heralde

Evet doluyo canım. Uçlar fena ağırıyo benim büyürse bide bu bahaneyle uçları süper olucak :)

kızlar benim gayet iyi gidiyo dün pek bişey olmadı bugün yine başladı sızı 1 gün aralıyo ara sıra heralde bu gidişle 80 olacak mı napacak inş. ayy kim istemez kiiiii

kızlar benim gayet iyi gidiyo dün pek bişey olmadı bugün yine başladı sızı 1 gün aralıyo ara sıra heralde bu gidişle 80 olacak mı napacak inş. ayy kim istemez kiiiii

aynen cnm duruyo buyume sonra devam edıyo gun gun degısıklık gosterıyo hergun sızı da olmuyo hergun buyumede olmuyo duruyo duruyo sonra bırden agrılar artıyo ve buyume oluyo benım bugun ıkı hafta oldu tam haftalık buyuyo sankı dun mesela agrı oldu baya sonra bakdım sabah bıraz daha fark etmıs aynen benımde dolgusuz 80 olsun yeter dıyorum cnm

ya boyle okudukça ne gusel bnde dınlıyebılsem dıyorm ama 3 yada 4 defa dınlıorm sonra dınlıyemıyormm offff offff kızlar hıc ısınız yokmu nasıl dınlıyebılıyorsunuz 6 saat hergun evın ıcınde aksama kadar kulaklıklamı gezzsm ne yapsamm

tum ısımızı gucumuzu bırakıp 6 saat oturup dınlemıyoruz kı kulaklıkla her ısımızı yıne yapıyoruz hatta bazen unutuyorum bıle ben oyle alısdım kı bu sese cnm eger yapabılıyorsan gece dınle uykuda tak kulagına

anladım cnm en iyisi kulaklıgı takmakk

Kızzzlarrr yaa süper süper süper sakın bırakmayım devam edinn Benim sol göğsüm daha küçüktü sağ ile eşit oldular resmenn yaaa Yavaşş ama emin adımlarla büyüyorlarrrrrr

ben normalde evdeyken sütyen takmıyorum daha iyi etki etsin diye bugun dışarı çıktgm ıcın taktım eve geldm çıkardıgmda göğüslerim ağrımaya başladı neden acaba

Parfait acaba apocalyptica nın bir parçasına gömebilirmi telkinini ya ben bu müzkten çok rahatsız oluyorum artık bir önyargı oluştu müziğe karşı

kızzzlarrr yaa süper süper süper sakın bırakmayım devam edinn Benim sol göğsüm daha küçüktü sağ ile eşit oldular resmenn yaaa Yavaşş ama emin adımlarla büyüyorlarrrrrr
aynen cnm benımde sag kucukcu sımdı esıt oldular hatta bazen solu gecıyo bıle
ben normalde evdeyken sütyen takmıyorum daha iyi etki etsin diye bugun dışarı çıktgm ıcın taktım eve geldm çıkardıgmda göğüslerim ağrımaya başladı neden acaba

cnm sıktırmısdır o yuzden agrı olmusdur ben dısarda bıle takmıyorum bazen ne yapayım ya buyume asamasında mecbur artık ıdare edecem boyle

ben bir şey merak ettim,gebelik planı olan ya da hamile olduğunu henüz farkememiş olan biri bu telkinlerden birini yaparsa zararı olur mu ki?2-3 kilo vermek istiyorum ve gebelik planım var,denesemmi ki?:26:

aynen bende alistim bazen caldigi halte unutuyorum duymuyorum birsey sanki :) bugün 8 saat dinledim hala dinliorum yatana kadar 9 saat olur :) alisio insan uzun gelmio o zaman insana...

Kızzzlarrr yaa süper süper süper sakın bırakmayım devam edinn Benim sol göğsüm daha küçüktü sağ ile eşit oldular resmenn yaaa Yavaşş ama emin adımlarla büyüyorlarrrrrr

benimde solgögüs saga göre daha kücük esitleniosa ne güzel senin kacinci günün canim benim 4 oldu bugün

benimde boynumda agrım oluyo ama bende boyun fıtığı war onun agrısı gibi karıştı agrılar telkinden agırıyor olabilir benimkide

bende ewde sütyen takmıyorum dışarı çıkınca takıyorum çıkarınca bendede agrı oluyor ama 2 gündür agrı sızı yok olurmu acabaaaa:93:

ben de sırt ağrısı çok oluyor göğüslerimde tam anlamıyla sızı ağrı bende de yok yeni olduğu için sanırım siz kaç gündür dinliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…