su anda unide dersteyim...bende dersi biraktim kulagimda kulaklik önümde laptop gelismeleri takip ediomniyeti bozduk galiiii
bende dinlie dinlie kulaklarim agrimaya basladi ::93:
en iyisi kulaklıkla dinlemek daha etkili oluyor fakat butun gun çevremdekiler bir şey diyor duymuyorum
valla ben de ders çalışacaktım güyaşimdi yurttayım ama bırakamıyorum burayı
Bu hafta açıktan sınavlarım var. Hem ders, bu müzik hem bu forum, face, aile derken psikolojim bozulacak. Bedava psikolog bulsam deprasyona girecem ama yook..
Ay allahım şakası bile kötü heee.
Bu hafta açıktan sınavlarım var. Hem ders, bu müzik hem bu forum, face, aile derken psikolojim bozulacak. Bedava psikolog bulsam deprasyona girecem ama yook..
Ay allahım şakası bile kötü heee.
Olmaz canım hatta daha iyi olur bence..
O yağı nekadardır kullanıyorsun ve gelişmeler nasıl paylaşırmısın canım
nez bir şey sormak istiyorum şimdi ben 2 gündür bu telkini dinliyorum themra bitkisel yağ kullanıyordum büyümeye yardımcı oluyordu fakat bu telkin başlarda yağlanma yaptığı için yağı iki gündür kullanmıyorum acaba kullansam telkine bir zararı olur mu :18:
Dolgunlaşmamı yoksa gerçekten yağlanmamı acaba ?:26::26:
cnm benım sahsı fıkrımı soruyosan ben telkının yanında bısey yapmadıgım ıcın sadece dınlemek yeterlı dıye dusunuyorum tıbetın 5 hareketını de bırakdım yan etkısı olur yapılan seyın falan dıye hıc bısey yapmıyorum cnm kendı kendıne buyuyo en guzelı tek olarak dınlemek bence sanada tavsıyem sadece dınlemen daha sonra ıstersen yıne kullanırsın yagıda
kararsız kaldım bugun duş aldıktan snra hafif bir sızı hissettim daha 2. Günüm tek devam ediyim o zaman olmassa ona tekrar başlarım tşk cnm