Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

diğer melodi de sırt ağrısı yaptı bende snra 4 cm kadar büyüdü şimdi de sırtım ağrıyor omuzlarım kollarım ağrıyor halsizim fakat göğüslerimde ağrı yok çünkü daha çok yeni sende bu belirtiler yok mu cnm belki de daha yeni oldgu için olmyrdr çünkü kişiden kişiye göre değişiyormuş

yok canım o melodide benimde boynum ve omuzlarım agrımıstı ama bunda henüz hiçbir ağrı sızı yok ama şimdi kulaklıkla dinlemeye başladım eğer yapabilirsem günde 8 saat dinlemeye calısacagım

yok canım o melodide benimde boynum ve omuzlarım agrımıstı ama bunda henüz hiçbir ağrı sızı yok ama şimdi kulaklıkla dinlemeye başladım eğer yapabilirsem günde 8 saat dinlemeye calısacagım

en iyisi kulaklıkla dinlemek daha etkili oluyor fakat butun gun çevremdekiler bir şey diyor duymuyorum

senin adına çok seviniyorum vallahi :) inşallah aynı heyecan ve sevinçleri bizlerde yaşarız.. Bu arada beden olarak değişme oldumu?
ınsallah cnm hepımızın kı ıstedıgı boyuta ulasır yaa ölçumde yapmıyorum valla ama bır bedene yaklastı deyım yanı 80 dolgulu takıyodum ben ama sımdı dolgusuz 75ı tam doldurur heralde bılmıyorum cnm tam olarak ama soyle deyım ıyıce yuvarlak sekıl aldı ve bırbırıne yakınlastı yandan koluma falan degıyo yanı bol gıysılerden baya bı bellı olmaya basladı sutyen hıc takmıyorum valla ıyıce buyuyene kadarda takmayı dusunmuyorum elımden tasıyo artık cnm bedenımden uzaklasmaya basladılar bırde
aynen bendekı belırtıler tatlım ama benım goguslerımde de agrı hemen baslamısdı ancak ben bır yıl kadar cok ugrastıgım ıcın gecmısde sımdı ne yapsam etkısı cok cabuk oluyo dıye dusunuyorum

kısıden kısıye degısır cnm sen 21 gunu tamamla ınsallah guzel sonuclarını beklıyorum:13:

Son düzenleme:
dinlicem canım inanarak ben o melodiyi iki kere dinlemeye calıstım ilkinde dinledim ama inanarak özümseyerek değil 1-2 günde bıraktım çünkü bir etkisi yoktu 2.defa basladım inanarak ve 6. dinlememde boyun omuz agrım oldu bu defada cok agrıyo diye bıraktım okadar ki 2-3 gece agrısından uyuyamamıstım kokrkup bırakmıstım ama bunu azimle inanarak dinleyeceğim teşekkürler desteğiniz için... aaa birde unutmadan ben sürekli sütyen takıyorum aaba o da ters bi etki yaparmı engellermi yani büyümesini

evet sorunun sütyenden kaynaklı olduğuna inandırıyorum şimdi kendimi sıkı olduğu için büyümesine izin vermiyor öğleden sonra okula gidiyorum evde olduğum zamanlar takmayacağım hiç

hadı bakalım sonucu beklıyoruz cnm sıkılmak hemen pes etmek yok once bı azımle bır hafta duzenlı aksatmadan bı yap kendın farkı gor zaten heves kendılıgınden gelıyo oyle olunca
mumkun oldungca takma cnm ıstersen rahat kalsınlar serbest buyusunler bu arada sankı ıcden ıce yanma gıbı bıseylerde oluyo kızlar zamanla agrı hafıfleyıp kasıntı artıyo yaa ınanılmaz tatlı bı kasıntı hemde

ayyy ne güzel yaa darısı başıma :81:

ay ne güzel yaaa bende böyle heveslenip heyecanlanacağım artık sizin güzel haberlerinizle. ilginiz için de ayrıca teşekkür ederim nez12,selen_86

Son düzenleme:
ayyy ne güzel yaa darısı başıma :81:
ınsallah cnm zaman ıstıyo sadece soyle dusun mesela ergenlıkde nasıl buyume surecı bır ıkı gunde olmuyo demı en az ıkı ay alıyo buyume surecı buda aynen oyle yavas yavas cunku yaglanma gercekden kolay bı anda olacak bısey degıl yanı buna sukur dıyorum cozum bulduk ya kızlar varsın zaman alsın onemı yok
ay ne güzel yaaa bende böyle heveslenip heyecanlanacağım artık sizin güzel haberlerinizle. ilginiz için de ayrıca teşekkür ederim nez12,selen_86
onemlı degıl cnm ınsallah herkesın kı ıstedıgı boyuta ulasır gun gun yazıyorum ben zaten nerdeyse tatlım bılgı vermek amaclı hem hemde ılk baslayanlardan oldugum ıcın tesvık olsun dıyorum yenı baslayanlara guzel gelısmeler
nez anlattıkça sanki benimki büyüyo gibi seviniyorum
senınde buyuyecek cunku cnm onu hıssedıyosun bence bende guzel haberını alınca bırının kendıme olmus gıbı sevınıyom valla acayıp bı hal aldı bu durum bızım ıcın savas verıyoz resmen bırde elımle kavrayıp kaldırdıgım zaman soyle agırlasmıs baya cnm bunu fark ettım yaglandıkca agırlık oluyo demekkı

yaa cnm ben 75 dolguluyu dolduruyorum hiç yok gibi bişi nerdeyse

bende 80 dolgulu takıyorum ilk başlarda biraz boş kalıyordu şimdi dolduruyor fakat 85 olsun istiyorum zaten minyonum çocuk gbi durmak istemiyorumm:84: inşallah isteğimiz ölçülere ulaşırız

bende 80 dolgulu takıyorum ilk başlarda biraz boş kalıyordu şimdi dolduruyor fakat 85 olsun istiyorum zaten minyonum çocuk gbi durmak istemiyorumm:84: inşallah isteğimiz ölçülere ulaşırız

ayyy inşallah cnm inşallah :111:
dolgusuz 80-85 falan takmak istiyorum artıkın yaaa

Dolgusuz 80 sutyeni bir takım ölürsem gözüm açık gitmeyecek vallahi.
Çok hevesleniyorum büyük memişlere.
Ay allahım hepimizn yardımcısı olsun.

Dolgusuz 80 sutyeni bir takım ölürsem gözüm açık gitmeyecek vallahi.
Çok hevesleniyorum büyük memişlere.
Ay allahım hepimizn yardımcısı olsun.

ay allah gecinden versin kız nasıl konuşuyosun öle
ben de çok hevesleniyorum vallahi hele de dışarda başka kadınlarda görüyorum ya çok imreniyorum

su anda unide dersteyim...bende dersi biraktim kulagimda kulaklik önümde laptop gelismeleri takip ediom niyeti bozduk galiiii

bende dinlie dinlie kulaklarim agrimaya basladi ::93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…