senin öyle duruyorsa maşşallah gerçekten de meme büyütüyorum deme hiç ihtiyacın yokmuş çünküBenim dolguluların içinde de öyle durmuyordu Ve evet aynen yarım olanlardan seçiyorum accık bişeyim var görünsün diye, yuvarlaklar altında kayboluyor zavallıcıklar
benım belırtıler son zamanlarda gttı yha nıye boyle oldu anlamadımbugun 4 saat dınledım 2 saat daha dınlycgm benım son gunlerım artık 5 gunum kaldı ölçülerim aynı btnce dger o cızırtılı olan melodıyı dınlemek ıstyrm daha once de dınlemstm etkı ettı cm olarak acaba tekrar dınlesem etkı eder mı :26:
elma şekeri ilk 21in sonunda ne oldu seninkilerde var mı bi değişiklik
eder belki, dene istersen ben kaç kere başladım devamını getiremedim bi düzene oturtamadım ben çektim elimi o sesten ama birileri dinliycem deyince acaba ben de dinlesem mi herkes cm kazanmış en azından diye de düşünüyorumm
benım belırtıler son zamanlarda gttı yha nıye boyle oldu anlamadımBugun 4 saat dınledım 2 saat daha dınlycgm benım son gunlerım artık 5 gunum kaldı ölçülerim aynı btnce dger o cızırtılı olan melodıyı dınlemek ıstyrm daha once de dınlemstm etkı ettı cm olarak acaba tekrar dınlesem etkı eder mı :26:
kızlarrr çoğunuz 21 e tamamlamışsınız ... tamamlayanlar.. başlamadan önceki ölçülerini ve 21 e tamamladıktan sonraki ölçülerini yazabilir misiniz ??
cnm belırtıler 21 gunden sonra cok net ortaya cıkıyo dedım yaa bak mesela suan dınlemıyorum bır hafta olacak ınan o 21 gunden cok etkısını yasadım yanı dınlemedıgım halde yanı bu tamamen zamanla olacak bı sey sanırım zamana dayalı bı surec olacak sen bılırsın ama ben bu telkını denedıkden sonra hııcc oyle melodı falan gıbı seylere takılmıyorum cnm cunku bılıyorum kı telkınle hem cm hem de dolgunluk olacak bıde sutlenme yapıyo dıyolar acıkcası dınledıgıme pısman bıle oldum o melodıyı cnm
cnm sen dınlıyomusun telkını oncelıkle soyle deyım sana degısımı bu cok farklı bı sekılde buyume saglıyo o yuzden dıger yontemlerle karıstırmamak gerek dıye dusunuyorum hanı mesela ıkı masaj yapınca cmler artıyodu yaa bu oyle degıl nasıl bılıyomusun gogusun her yerı her bolgesı yavas yavas doluyo sekıl olarak degısıyo ve oyle one dogru buyume oluyo suan tam bı gogus seklını aldı benım goguslerım her yerı altı ustu yanı her yerı dolmaya basladı yanı kucuk ama sekıl olarak super yanıkızlarrr çoğunuz 21 e tamamlamışsınız ... Tamamlayanlar.. Başlamadan önceki ölçülerini ve 21 e tamamladıktan sonraki ölçülerini yazabilir misiniz ??
benım de aynen cıvıma ıkıncı kez oldu cnm ve sonrasında dolgunluk oluyo bende reglıden sonra bıraz kuculme olunca bozuldum cnmcanım valla benim 16.17. Günlerimde inanılmaz güzellerdi. O kadar dolgundu ki ama regl den sonra sanki eskiye döndüm. Tabi çok az da olsa fark var ama yumuşacık cıvık bişi oldular şuan
cnm sen dınlıyomusun telkını oncelıkle soyle deyım sana degısımı bu cok farklı bı sekılde buyume saglıyo o yuzden dıger yontemlerle karıstırmamak gerek dıye dusunuyorum hanı mesela ıkı masaj yapınca cmler artıyodu yaa bu oyle degıl nasıl bılıyomusun gogusun her yerı her bolgesı yavas yavas doluyo sekıl olarak degısıyo ve oyle one dogru buyume oluyo suan tam bı gogus seklını aldı benım goguslerım her yerı altı ustu yanı her yerı dolmaya basladı yanı kucuk ama sekıl olarak super yanı
ayy gerçekten mi cnm yaaaa ufff ben başlıyorum sonra bi değişiklik olmayınca hevesim kaçıyo bırakıyorum(
cnm senın dınlerken belırtılerın fazla olyrdu yazyrdn ne guzel benım son gunlerım belırtılerın fazla olması gereklıyken durdu bırden cm olarak 1 cm buyumus senınkıler bende o da yok anlamadım gttı ıns dedgn gbı bttıkten snra etkısını gösterır ona da razıyım
ayy gerçekten mi cnm yaaaa ufff ben başlıyorum sonra bi değişiklik olmayınca hevesim kaçıyo bırakıyorum(
senin öyle duruyorsa Maşşallah gerçekten de meme büyütüyorum deme hiç ihtiyacın yokmuş çünkübenim dolguluların içinde de öyle durmuyordu ve evet aynen yarım olanlardan seçiyorum accık bişeyim var görünsün diye, yuvarlaklar altında kayboluyor zavallıcıklar
aynı seylerı bende yapıyorum o resımdekı gıbı olmuyo ama cıdden ıse yarıyo cnmsilikonlularda öle duruyo ama yok kii birde ben bi video izlemiştimm yıllar yıllanr önce gögüslerinin küçük duruyorsa sütyeni dogru kullanmadıgınız için gibisinden bi başlıgı vardı sanırım
bayan sütyeni taktı sonra elleriyle gögüslerinialttan yandan yukarıya dogru kaldrdı ortaya ve yukarıya dogru getitdi ilk taktıgı haliyle düzelttinten sonraki hali arasında çok fark vardı bende o gün bugündür öle yapıyrm ama kadının gögüsü var bende yok ölçülerim sizinle aynı yattıgımda dümdüzüm asla çift süngersin bikini giyemiyorum çünkü yok.
Ilk öçtügümde alttan 75 ortadan 83 dü. Birde ben çamaşırın arkasıdnan ve askılarından daraltıyorum çok rahatsız etmicek çekilde kopçasını en sonundakine takıyorum sanki sıkışınca daha büyük görünüyo gibime geliyoo.
silikonlularda öle duruyo ama yok kii birde ben bi video izlemiştimm yıllar yıllanr önce gögüslerinin küçük duruyorsa sütyeni dogru kullanmadıgınız için gibisinden bi başlıgı vardı sanırım
bayan sütyeni taktı sonra elleriyle gögüslerinialttan yandan yukarıya dogru kaldrdı ortaya ve yukarıya dogru getitdi ilk taktıgı haliyle düzelttinten sonraki hali arasında çok fark vardı bende o gün bugündür öle yapıyrm ama kadının gögüsü var bende yok ölçülerim sizinle aynı yattıgımda dümdüzüm asla çift süngersin bikini giyemiyorum çünkü yok.
ilk öçtügümde alttan 75 ortadan 83 dü. birde ben çamaşırın arkasıdnan ve askılarından daraltıyorum çok rahatsız etmicek çekilde kopçasını en sonundakine takıyorum sanki sıkışınca daha büyük görünüyo gibime geliyoo.
aynı seylerı bende yapıyorum o resımdekı gıbı olmuyo ama cıdden ıse yarıyo cnm
işe yarıyomu derken canım anlayamadım kadının yaptığı şekilde kendisinde çok fark olmuştu bende o kadar olmadıgı için olmuyor.
askısını sıktırdıgım zaman kopçasınıda en sonuna taktıgım kadının yaptıgı şekildede yapınca daha dolgun görünüyo gibi geliyo ama sadece göz yanılgısı ama bizim asıl amacımız memişin varolduğunu göstermek çamaşır giymedigimizde gögüs oldugunu belli etmek dimi yoksa tam dolgulu sütyen takarız bir 75 A takarız bizimde gögüslerimiz çamaşırdan fırlar ki onuda yapmışlıgım var 80 kullnırken 70A bile takmışlıgım vardır alıp içine sokuyodum darısı 80C ye Dye
ahhh onların hepsini ben de yapıyordum ona rağmen o resimdeki görüntü oluşmuyordu, tamam üstten pörtlüyordu, ama o resimdeki göğüslerin yarısı açıkta ve açıkta bayaa bişey varr bunu diyorummm
ben artık silikonluları bıraktım baskı yok serbestler, bastıra bastıra erittim zaten şimdi toparlamak için ne zahmetler çekiyoruz... o resmin silikonsuz sütyen modelinden olsun işte, bence resim de öyle zaten
ıse yarıyomu demedım cnm bende yapıyorum bu saydıklarını cıdden ıse yarıyo dedımişe yarıyomu derken canım anlayamadım kadının yaptığı şekilde kendisinde çok fark olmuştu bende o kadar olmadıgı için olmuyor.
Askısını sıktırdıgım zaman kopçasınıda en sonuna taktıgım kadının yaptıgı şekildede yapınca daha dolgun görünüyo gibi geliyo ama sadece göz yanılgısı ama bizim asıl amacımız memişin varolduğunu göstermek çamaşır giymedigimizde gögüs oldugunu belli etmek dimi yoksa tam dolgulu sütyen takarız bir 75 a takarız bizimde gögüslerimiz çamaşırdan fırlar ki onuda yapmışlıgım var 80 kullnırken 70a bile takmışlıgım vardır alıp içine sokuyodum darısı 80c ye dye