Yaaa kızlarrr bu kırmızı benekler gecmemıs ısıkda bakdım daOff ne bunlar boyle yaa bellı belırsız bı sekılde gogusum de yer yer kırmızı noktacıklar var:84::84: Sızde de varmı boyle rahatsızlık vermıyo ama sınırım bozuldu ısıkda bakdım ınceledım de hatta sadece gogusumde de degıl govdemde gogusume yakın yerde de var offf Daha once cok alerjı cıkardıgım ıcın korktum yaa
yok cnm zehırlenme olsa mıdem rahatsızlanır hem yemedım kı farklı bıseyde yanı ayrıca zehırlenmıs olsam neden goguslerımde cıksın kı sadeceyediğin bişey dokunmuş olabilir mi ben zehirlenince öyle kırmızı benek dökmüştüm
cnm ben dger melodıyı ve yağı btrdgmde bende de çıktı küçük kırmızı benler göğsümün altında belıme doğru acaba dger melodıden mı oldu :26:
yok cnm zehırlenme olsa mıdem rahatsızlanır hem yemedım kı farklı bıseyde yanı ayrıca zehırlenmıs olsam neden goguslerımde cıksın kı sadece
bazen bişey dokunduğunda sadece döküntüden anlayabiliyorsun miden tepki vermese de... ordan başlayıp yayılabilir sonradan, öyle de olabiliyor
bazen bişey dokunduğunda sadece döküntüden anlayabiliyorsun miden tepki vermese de... Ordan başlayıp yayılabilir sonradan, öyle de olabiliyor
dıger tum yontemlerden daha cook ıse yarıyo cnm 21 gun boyunca hıc gun atlamadan dınlemek gerek ve gunde en az 6 8 saat arası dınlenmelı aramıza hos geldınarkadaslar bu telkin işe yarıyomu nasıl uygulıcaz ben konuya yeni katıldım da işe yarıyosa bende denemek isterim
arkadaşlar ben bu konuya yeni katılıyorum bu telkin işe yarıyomu hemen sonuç veriyomu yararını görenler oluyomu aramızda
dogrudur cnm ama bana telkınden gıbı gelıyo sızde de olursa zaten anlasılır cnm
lütfen yardım hanımlar gercekten etkilimi nasıl uygulanıyo
lütfen yardım hanımlar gercekten etkilimi nasıl uygulanıyo
geçer inş. çabucak. Aman olmasınnnn sivilce izlerim geçmiyor bir türlü inat ettiler zaten bi de o üstüne gelmesinAma büyürlerse olabilir
cnm zaten oyle sıvılce gıbı degıl dıyorum yaa derının altında kızarıklık sadeceoyle ız bırakacak gıbı derıde degıl yanı ınsallah olmaz cnm yanı tek buyusunde dıyosun
anladım anladım ben ne olduğunu işte benim döküntüm de öyle bişeydi, neyse geçecek tabii de ben de huyluyum döküntü konusunda şimdi hem sivilce lekesi benek benek hem o bi arada olmasın inş. Diyorum... Evet büyürlerse anca gönlümü alabilirler bu konuda
nezcim yazını okuyunca baktım benim memişlere bendede kızarıklık war birbirine bakan tarafta kırmızı leke sivilce gibi seninki nasıl
sıvılce vardı ortasında o gecdı cnm bu gogusun uzerıne ısıkda daha bellı oluyo derının altında ufak ufak benekler halınde
bendede kırmızı kırmızı sivilce gibi benekler sivilce değil ama acaba sivilcemi çıkıcak inş çıkmaz büyüsünlerde lekeler geçer :)
hayır cnm yaa sanmam sıvılce gıbı degıl acı yok zaten bellı belırsız yanı demı ısıkda bellı oluyo daha cok cunku ama derının baya altında yanı
dikkatli bakınca gördüm cnm acı yok ama belli oluyo bastırınca gidiyo sanki sonra yine oluyo