Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlar bişey sorucam bu dolgunlık dediğiniz nasıl acaba?

Ben de bir ara çörekotu yağı kullanmıştım, bayağı bi dolgunluk sağlamıştı. O şekilde mi oluyor yoksa farklı mı

normal dolgunluk ıste cnm aynı yanı farklı degıl

ok. Genelde yağlarda şişlik gibi oluyor dolgunluk, burada yağlanıyo yazılarını okuyunca görüntü daha mı farlıdır diye düşündüm,

yok cnm sıslık degıl resmen dolgunluk bu mesela regl oncesınde oluyo ya sıslık oyle degıl yanı Resmen yaglanarak buyuyo

KIZLARRRRRRRRRRRRRRR

Eve şimdi geldim çamaşırım çıkarttım çıkartırkende aynada bi bakayım dedim bi baktıımmmmmm

Omuzumn biraz aşagısından başlayarak gögüsümün koyu yerinin üstüne kadar olan yerde 4 5 tane yeşill yeşil kalın kalın damarlar belirmişşş alt tarafta yok sadece üstte var bugün 12. günüm sizce noluyo banaaaaaaaaaaaaaa

Bak o doğru kendimizden ve göğüslerimizin büyüyeceğinden kesinlikle eminiz. Bu daha iyi.
Hergün umutlanmak, sabırla müziği dinleyip hayal etmek gerçekten güzel bir duygu.

cnm benımde gogus ucunda kahverengı yerde belırgınlesmısdı damar ayrıca goguslerımde de kırmızı benek benek kızarıklık oldu bılmıyorum neden oluyo boyle sıvılcede cıkıyo zaten ortasıında
Bak o doğru kendimizden ve göğüslerimizin büyüyeceğinden kesinlikle eminiz. Bu daha iyi.
Hergün umutlanmak, sabırla müziği dinleyip hayal etmek gerçekten güzel bir duygu.
aynen cnm farkı gordukce daha cok arttı ınancımız
bu şahane o zaman, sabırsızlandım bende daha 3. gündeyim:18:
dınlemeye devam et cnm farkı zaman gectıkce cok daha ıyı anlayacaksın

Ooo sen yenisin aramıza hoş geldin.
Sende göğüs büyütme maratonuna başladın desene iyi bir haber daha.
Umarım sende de etki eder.

umarım umarım gelişmelerimi yazıcam zaten, ama ben günlük 4 saat kadar dinleyebildim çıkamadım bi 6 ya 8 i hiç düşünemiyorum yanii..

hadi hayırlısı

kızlar bana oyle gelıyokı su cook kucuk halınden bı kurtulalım goguslerımızın yanı soyle tam 75desteksızı dolduracak gıbı olsun daha sonrasında cook daha kolay buyuyecek sankı daha hızlı ama su cok kucuk gorunumden bı kurtulalım oncesınde

Benimde göğsümün ortasında kahverengilik oldu. Hala da duruyor.
Damarlar da belirginleşti ve sivilce de var. Zaten sivilce vardı daha da çoğalmıştı ama şimdi azaldı.

/////
umarım umarım gelişmelerimi yazıcam zaten, ama ben günlük 4 saat kadar dinleyebildim çıkamadım bi 6 ya 8 i hiç düşünemiyorum yanii..

hadi hayırlısı

İşte demek ki burada düzenli dinlemek önemliymiş. İnancınla da büyümüş oldu canım. Kutlarım seni.

bende sadece sıvılce vardı oda gectı bugun bakdım kızarıklıkda gecmıs gıbı gecıcı boyle etkılerıde olacak sanırım kızlar bu arada afodıt 21 profılındekı o resım de ne oyle tam hayalımdekı gıbı bayıldımmmm

benim de öyle, hadi tekrar başlarsak beraber başlarız yine sen bu ara ne yapmayı düşünüyorsun?
benim zonklama falan hiçbişey olmadı bugün sadece hassaslar..

Nasıl birşey istediğimi unutmayım diye değiştirdim canım.

hemen etkı edıyo zaten kıllar yonunden yanı Pısman olmazsın umarım cnm ben cook pısmanım cunku

YOK BE CNM PİŞMAN OLMAM SONUÇTA GÖGÜSLERİM AÇIK GEZMİYORUM YA HEM SEVGİLİMDE ASKERDE ŞAFAK BİRAZ UZUN AMA BEN KURTULAMNIN BİR YOLUNU BULURUM KILSIZ GÖGÜSLERE DEVAM DERİM :d

benim de öyle, hadi tekrar başlarsak beraber başlarız yine sen bu ara ne yapmayı düşünüyorsun?
benim zonklama falan hiçbişey olmadı bugün sadece hassaslar..

zonklama bende de sabah oldu, sonra geçti. sen ikinci 21'e başlayacak mısın cnm? bir de Baileys diyor ki, telkin cümlelerini okuyun ve yazın. bu gece yatmadan bunu yapacağım ben de

YOK BE CNM PİŞMAN OLMAM SONUÇTA GÖGÜSLERİM AÇIK GEZMİYORUM YA HEM SEVGİLİMDE ASKERDE ŞAFAK BİRAZ UZUN AMA BEN KURTULAMNIN BİR YOLUNU BULURUM KILSIZ GÖGÜSLERE DEVAM DERİM :d

sen bılırsın tatlım ben sadece kendı fıkrımı ve deneyımı mı paylasmak ıstedım

aynenn ben de öyleee

yağı kullanmayı ben de düşünmüyorum,ama üzüm çekirdeği yoğurtla falan da mı yenemiyor,napsam bilemedim..:44:

böğğğğ ben kara üzüm çekirdeğinin tozunu almıştım bir tatlı kaşıgından daha azını bir kase yogurtda karıştırdım aman allahımmmm akıllara zarar bir şey bu kadar mı iğrenç olur yutana kadar akla karayı seçtim ki ben her türlü çayı şekersiz içmiş insanım gıkım çıkmamıştır ama o bambaşka bişi hala du ruyo dolapta göresim bile yok ığğğ bende kansızlık var bide kara üzüm kilo yapar çekirdeğini yesen bile kanlanırsın deişlerdi ama iğrençççççççççç ötesiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…