kızlar bişey sorucam bu dolgunlık dediğiniz nasıl acaba?
Ben de bir ara çörekotu yağı kullanmıştım, bayağı bi dolgunluk sağlamıştı. O şekilde mi oluyor yoksa farklı mı
normal dolgunluk ıste cnm aynı yanı farklı degıl
ok. Genelde yağlarda şişlik gibi oluyor dolgunluk, burada yağlanıyo yazılarını okuyunca görüntü daha mı farlıdır diye düşündüm,
ooo cıfte heyecan yasıyosun anlasılan cnmaynen tekrar basa donuyoruz cnm demekkı her ay mı buyuk dolgunluk olacak oyleyse uc dort aya olur bu ıs Evet cnm kafamızdakı soru ısaretlerı acaba olacak mı kı tarzı dusunceler bu kez yok kendımızden daha emınız
yok cnm sıslık degıl resmen dolgunluk bu mesela regl oncesınde oluyo ya sıslık oyle degıl yanıResmen yaglanarak buyuyo
bu şahane o zaman, sabırsızlandım bende daha 3. gündeyim:18:
cnm benımde gogus ucunda kahverengı yerde belırgınlesmısdı damar ayrıca goguslerımde de kırmızı benek benek kızarıklık oldu bılmıyorum neden oluyo boyle sıvılcede cıkıyo zaten ortasıındaKIZLARRRRRRRRRRRRRRR
Eve şimdi geldim çamaşırım çıkarttım çıkartırkende aynada bi bakayım dedim bi baktıımmmmmm
Omuzumn biraz aşagısından başlayarak gögüsümün koyu yerinin üstüne kadar olan yerde 4 5 tane yeşill yeşil kalın kalın damarlar belirmişşş alt tarafta yok sadece üstte var bugün 12. günüm sizce noluyo banaaaaaaaaaaaaaa
aynen cnm farkı gordukce daha cok arttı ınancımızBak o doğru kendimizden ve göğüslerimizin büyüyeceğinden kesinlikle eminiz. Bu daha iyi.
Hergün umutlanmak, sabırla müziği dinleyip hayal etmek gerçekten güzel bir duygu.
dınlemeye devam et cnm farkı zaman gectıkce cok daha ıyı anlayacaksınbu şahane o zaman, sabırsızlandım bende daha 3. gündeyim:18:
Ooo sen yenisin aramıza hoş geldin.
Sende göğüs büyütme maratonuna başladın desene iyi bir haber daha.
Umarım sende de etki eder.
KIZLARRRRRRRRRRRRRRR
Eve şimdi geldim çamaşırım çıkarttım çıkartırkende aynada bi bakayım dedim bi baktıımmmmmm
Omuzumn biraz aşagısından başlayarak gögüsümün koyu yerinin üstüne kadar olan yerde 4 5 tane yeşill yeşil kalın kalın damarlar belirmişşş alt tarafta yok sadece üstte var bugün 12. günüm sizce noluyo banaaaaaaaaaaaaaa
umarım umarım gelişmelerimi yazıcam zaten, ama ben günlük 4 saat kadar dinleyebildim çıkamadım bi 6 ya8 i hiç düşünemiyorum yanii..
hadi hayırlısı
kizlar, bugün benim 21 günlük telkini bitirip ara verdiğim ilk gün. ara verdim diye üzülüyordum ama az önce sağ göğsüm acaip bir şekilde zonklamaya başladı. hala devam ediyor. bu iyiye işaret di mi :)
bende sadece sıvılce vardı oda gectı bugun bakdım kızarıklıkda gecmıs gıbı gecıcı boyle etkılerıde olacak sanırım kızlar bu arada afodıt 21 profılındekı o resım de ne oyle tam hayalımdekı gıbıbayıldımmmm
Nasıl birşey istediğimi unutmayım diye değiştirdim canım.
hemen etkı edıyo zaten kıllar yonunden yanıPısman olmazsın umarım cnm ben cook pısmanım cunku
benim de öyle, hadi tekrar başlarsak beraber başlarız yine sen bu ara ne yapmayı düşünüyorsun?
benim zonklama falan hiçbişey olmadı bugün sadece hassaslar..
YOK BE CNM PİŞMAN OLMAM SONUÇTA GÖGÜSLERİM AÇIK GEZMİYORUM YA HEM SEVGİLİMDE ASKERDE ŞAFAK BİRAZ UZUN AMA BEN KURTULAMNIN BİR YOLUNU BULURUM KILSIZ GÖGÜSLERE DEVAM DERİM :d
bende sadece sıvılce vardı oda gectı bugun bakdım kızarıklıkda gecmıs gıbı gecıcı boyle etkılerıde olacak sanırım kızlar bu arada afodıt 21 profılındekı o resım de ne oyle tam hayalımdekı gıbıbayıldımmmm
yağı kullanmayı ben de düşünmüyorum,ama üzüm çekirdeği yoğurtla falan da mı yenemiyor,napsam bilemedim..:44: