Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

zonklama bende de sabah oldu, sonra geçti. sen ikinci 21'e başlayacak mısın cnm? bir de Baileys diyor ki, telkin cümlelerini okuyun ve yazın. bu gece yatmadan bunu yapacağım ben de

ben ara ara okuyordum, evet ben de çokkk müthiş gelişmeler olmadığından 2. 21e ve sonra duruma göre 3.süne de başlamayı düşünüyorumm... ben o arada japonların müziğini dinlesem mi diye de düşündüm ama yokk gerçekten çekilmiyor o ses... ben okuyorum ara ara o cümleleri ama bu ara okumuycam bi de benim telkincd den aldığım diğer telkinim var onu 1 ay tavsiye etmişti Atakan bey, onu dinlemeye devam ediyorum onda 1 ay dolmadı...

ben ara ara okuyordum, evet ben de çokkk müthiş gelişmeler olmadığından 2. 21e ve sonra duruma göre 3.süne de başlamayı düşünüyorumm... ben o arada japonların müziğini dinlesem mi diye de düşündüm ama yokk gerçekten çekilmiyor o ses... ben okuyorum ara ara o cümleleri ama bu ara okumuycam bi de benim telkincd den aldığım diğer telkinim var onu 1 ay tavsiye etmişti Atakan bey, onu dinlemeye devam ediyorum onda 1 ay dolmadı...

2. 21'e ben de başlayacağım cnm, çünkü daha büyümeleri gerek :KK34: ama bu arada telkin cümlelerini okumaya başlayayım ben de :) daha 21'i yeni tamamladık. eminim bundan sonra artacaktır büyüme :)

bu arada benim hep solda belirtiler görünmüştü sağda pek yoktu, şu anda sağa yüklenmiş durumda, bayaa bi hassasiyet var, hadi bakalım eşitlenicek galiba :KK16:

kızarıklık yok, ben de yağlardan kalma sivilceler vardı zaten onlar geçmedi bi o, ben afroditin resmini beğenmiştimm ona aynen dedim :)

bu arada benim hep solda belirtiler görünmüştü sağda pek yoktu, şu anda sağa yüklenmiş durumda, bayaa bi hassasiyet var, hadi bakalım eşitlenicek galiba :KK16:

anladım cnm bende senın de kızarıklık oldu ona aynen dedın sandım ama senın aklın memıslerdeymıs meger cok guzel duruyo cıdden oyle olacak ınsallah bızımde kızlar:KK9:

yaa benımde tam tersı sagda agırlıklı tum belırtıler ılk sagda oluyo hersey :KK76:

ya ben o resimdekini begenmedim ama yaa dolgulu sütyen değil mi o benimkilerde öle duruyo bide ben genelde çamaşır alırken yarım almaya çalışıyrm yuvarlaklarda kapanıp gitmesin zavallıcıklar die sanırım ben daha kocamn istiyorumm :KK9:

kızlar cuma günü 21 günü tamamladım telkini bıraktım zaten son zamanlar acayip küçülmüşlerdi regl den sonra gene hiç kalmadı.ben boşuna bi hafta beklemek istemiyorum. telkini tekrarlıcam zaten bugün dinlemeyeli 4. gün olcak. bu geceden itibaren tekrar başlıcam.ayrıca küç ve bol masajla desteklicem siz ne düşünüosunuz?

ya ben o resimdekini begenmedim ama yaa dolgulu sütyen değil mi o benimkilerde öle duruyo bide ben genelde çamaşır alırken yarım almaya çalışıyrm yuvarlaklarda kapanıp gitmesin zavallıcıklar die sanırım ben daha kocamn istiyorumm :KK9:

senin öyle duruyorsa Maşşallah gerçekten de meme büyütüyorum deme hiç ihtiyacın yokmuş çünkü :KK1: benim dolguluların içinde de öyle durmuyordu :KK50: ve evet aynen yarım olanlardan seçiyorum accık bişeyim var görünsün diye, yuvarlaklar altında kayboluyor zavallıcıklar :KK69:

kızlar sakın umudunuzu yitirmeyin. ben harika sonuçlar alırken bu telkinden, yaşadığım bi kaç sıkıntı yüzünden herşeyi salladım resmen. tabi bu konudada inanılmaz umutsuzluğa kapıldım falan. direk söndüler. kızlar kesinlikle ve kesinlikle inancınız yülksek olsun. ben ilk zamanlar sabahları kalkıp onları seviyordum hanimiş hanimiş büyüdünüz mü falan diye :)

kızlar sakın umudunuzu yitirmeyin. ben harika sonuçlar alırken bu telkinden, yaşadığım bi kaç sıkıntı yüzünden herşeyi salladım resmen. tabi bu konudada inanılmaz umutsuzluğa kapıldım falan. direk söndüler. kızlar kesinlikle ve kesinlikle inancınız yülksek olsun. ben ilk zamanlar sabahları kalkıp onları seviyordum hanimiş hanimiş büyüdünüz mü falan diye :)

çoookk şeker yaaa evet ben de öyle yapıcam gece yatmadan sabah kalkınca sevicem diyorumm, hem bakmiim dokunmiim görüp de büyümeyi ileri atmiim diye bakmıyorum hem şöyle üstten bakıyorum bunlar aynı zaten diye sevesim ve de hevesim kaçıyor :78:
ama tamam artık sağda da gelişme gördüm ya yapıcam bunu, gece gündüz sevicem :KK16:

evet umutsuzluk olduğu anda emekler boşa gidiyor,en başta kendi olumsuz düşüncelerimize kulaklarımızı tıkamalıyız..:KK36: Sonra da hızla büyüyen göğüslerimizin tadını çıkarmalıyız..:KK52:Neyi düşünürsek,birgün mutlaka onu yaşarız..Şeytana kış deyin..:KK47:

kızlar regl gününde dinlememek gerekmi diyodunuz siz bişi diyodunuz bu günle ilgili. reglim başladı da dinlemeyim mi şimdi ben zaten ara verdiydim biraz

kızlar regl gününde dinlememek gerekmi diyodunuz siz bişi diyodunuz bu günle ilgili. reglim başladı da dinlemeyim mi şimdi ben zaten ara verdiydim biraz
bence regl gününde dinlemenin bi sakıncası yok. ama yeterki regl den sonra normal olarak biraz küçülme olacak. korkma benim yaptığım gibi. btün emeklerim gitti diye boşwerme

X