- 3 Nisan 2009
- 3.629
- 4
kızarıklık varmı cnm sende deaynenn ben de öyleee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızarıklık varmı cnm sende deaynenn ben de öyleee
zonklama bende de sabah oldu, sonra geçti. sen ikinci 21'e başlayacak mısın cnm? bir de Baileys diyor ki, telkin cümlelerini okuyun ve yazın. bu gece yatmadan bunu yapacağım ben de
kızarıklık varmı cnm sende de
ben ara ara okuyordum, evet ben de çokkk müthiş gelişmeler olmadığından 2. 21e ve sonra duruma göre 3.süne de başlamayı düşünüyorumm... ben o arada japonların müziğini dinlesem mi diye de düşündüm ama yokk gerçekten çekilmiyor o ses... ben okuyorum ara ara o cümleleri ama bu ara okumuycam bi de benim telkincd den aldığım diğer telkinim var onu 1 ay tavsiye etmişti Atakan bey, onu dinlemeye devam ediyorum onda 1 ay dolmadı...
kızarıklık yok, ben de yağlardan kalma sivilceler vardı zaten onlar geçmedi bi o, ben afroditin resmini beğenmiştimm ona aynen dedim :)
bu arada benim hep solda belirtiler görünmüştü sağda pek yoktu, şu anda sağa yüklenmiş durumda, bayaa bi hassasiyet var, hadi bakalım eşitlenicek galiba
ya ben o resimdekini begenmedim ama yaa dolgulu sütyen değil mi o benimkilerde öle duruyo bide ben genelde çamaşır alırken yarım almaya çalışıyrm yuvarlaklarda kapanıp gitmesin zavallıcıklar die sanırım ben daha kocamn istiyorumm
kızlar sakın umudunuzu yitirmeyin. ben harika sonuçlar alırken bu telkinden, yaşadığım bi kaç sıkıntı yüzünden herşeyi salladım resmen. tabi bu konudada inanılmaz umutsuzluğa kapıldım falan. direk söndüler. kızlar kesinlikle ve kesinlikle inancınız yülksek olsun. ben ilk zamanlar sabahları kalkıp onları seviyordum hanimiş hanimiş büyüdünüz mü falan diye :)
kızlar sakın umudunuzu yitirmeyin. ben harika sonuçlar alırken bu telkinden, yaşadığım bi kaç sıkıntı yüzünden herşeyi salladım resmen. tabi bu konudada inanılmaz umutsuzluğa kapıldım falan. direk söndüler. kızlar kesinlikle ve kesinlikle inancınız yülksek olsun. ben ilk zamanlar sabahları kalkıp onları seviyordum hanimiş hanimiş büyüdünüz mü falan diye :)
bence regl gününde dinlemenin bi sakıncası yok. ama yeterki regl den sonra normal olarak biraz küçülme olacak. korkma benim yaptığım gibi. btün emeklerim gitti diye boşwermekızlar regl gününde dinlememek gerekmi diyodunuz siz bişi diyodunuz bu günle ilgili. reglim başladı da dinlemeyim mi şimdi ben zaten ara verdiydim biraz
kızlar o zaman ben bugun tekrar başlıyorum, bu gece dinlemeye başlıcam. kendimi hazır hissediyorum 2. 21 günüme
kızlar o zaman ben bugun tekrar başlıyorum, bu gece dinlemeye başlıcam. kendimi hazır hissediyorum 2. 21 günüme