- 12 Nisan 2011
- 703
- 0
ıse yarıyomu demedım cnm bende yapıyorum bu saydıklarını cıdden ıse yarıyo dedımAma o resımdekı gıbı olmuyo sadece suan ıcın dedım
pardon canım ya bende de böle bi sorun var okuyorum okuyorum sonunu kendim uyduruyorum. dikkat eksikliği sanırım. sınavlarda bile aynı şeyi yapıyordum.
Bugün 12. günümü bitirdim birde ben hiç saat tutmuyorum gündüz saat 3 4 çok nadir 5 6 da açıyorum yatana kadar dinliyorum hafta sonuda sabah kalkıp geceye kadar ekstra ekstra büyür inşallahh
pardon canım ya bende de böle bi sorun var okuyorum okuyorum sonunu kendim uyduruyorum. Dikkat eksikliği sanırım. Sınavlarda bile aynı şeyi yapıyordum.
Bugün 12. Günümü bitirdim birde ben hiç saat tutmuyorum gündüz saat 3 4 çok nadir 5 6 da açıyorum yatana kadar dinliyorum hafta sonuda sabah kalkıp geceye kadar ekstra ekstra büyür inşallahh
Bugun gun boyu sag gogusumde olmusdu belırtıler amaaaa az once solda da basladıUc ay sonra acaba ne durumda olacaklar cok merak edıyorum ben yaaa:84:
kızlar bugün ilk tatil günüm ya, ama alışmışım sürekli müziği açmaya çalışıyorum, sonra hatırlayıp bırakıyorum. Ben de parfait'nin hazırladığı güzel telkin cümlelerini bir kağıda yazdım. Onu okuyorum bu arada. Sanki okurken ağrılarım başladı :)
bazılarımız bugün yarın 2. 21'e başlıyor di mi? Ne güzel, bakalım neler olacak. Iyice pekişince büyüme artacak eminim. Herkese sevgiler.
ayy bagımlılık yapıyo sankı demı eskıklık hıssedıyo ınsan ılk gunlerde bende oyle oldum cnm ben yarın baslamayı dusunuyorum artık cnm bakalımtebrik ederim cnmçok seviniyorum bu gelişmeleri duyunca. Eminim bunlar daha başlangıç, daha neler göreceğiz. Yaz sonunda burda kutlamalar olacak
merhabalarr ben düzenli ama saatlerce dinleyemediğim halde bende de belirtiler başladı ya benim kollarım ağrıyoo çok :44:
6 gün oldu
çok güzeelll gelişmelerin hızlı sonuçların daimi olsun
Yaaa kızlarrr bu kırmızı benekler gecmemıs ısıkda bakdım daOff ne bunlar boyle yaa bellı belırsız bı sekılde gogusum de yer yer kırmızı noktacıklar var:84::84: Sızde de varmı boyle rahatsızlık vermıyo ama sınırım bozuldu ısıkda bakdım ınceledım de hatta sadece gogusumde de degıl govdemde gogusume yakın yerde de var offf Daha once cok alerjı cıkardıgım ıcın korktum yaa
cnm bı rahatsızlık vermıyo oyle alerjıde oldugu gıbı kasınma falan tarzında zaten bellı belırsız dıyorum yaa derının baya altında bellı yanı off sınır bozucu dogru kolay degıl yanı sıvılce olsa dert degılde boyle olunca endıse ettım tatlım ergenlıkde bende hıc olmadı ne sıvılce nede benek cnm o yuzden bılmıyorum:44:ayy buyumesıde oyle guzel kı valla ona sevınıyorum bı yandan bı yandanda yan etkısı sınırımı bozdu ama gecer ınsallah cnm zararlı bısı degıldır umarım:26:nezcim endiselenme sakın. Ergenlikte de ne sivilcelerle, beneklerle uğraşmıştık. Kolay değil, bedenimizde önemli değişiklikler oluyor. Hem bir daha alerji olsa bile unutma, biz zihin gücümüzle böyle dertlerin üstesinden geliriz. Ama sanmıyorum öyle olduğunu. Içerde büyük çalışma var, dışarı yansıma biraz oluyor demek ki.
cnm bı rahatsızlık vermıyo oyle alerjıde oldugu gıbı kasınma falan tarzında zaten bellı belırsız dıyorum yaa derının baya altında bellı yanı off sınır bozucu dogru kolay degıl yanı sıvılce olsa dert degılde boyle olunca endıse ettım tatlım ergenlıkde bende hıc olmadı ne sıvılce nede benek cnm o yuzden bılmıyorum:44:ayy buyumesıde oyle guzel kı valla ona sevınıyorum bı yandan bı yandanda yan etkısı sınırımı bozdu ama gecer ınsallah cnm zararlı bısı degıldır umarım:26:
cnm bizim telkin metnimizde "göğüslerime kan akışı artıyor" diye bir cümle var. Bu yüzden bu bölgede renk farklılıkları olması normaldir sanırım. Sen olumlu düşünmeye çalış. Birkaç gün takip et bakalım. Bir yandan göğüslerinin ve cildinin çok sağlıklı olduğu telkinini kendine yapabilirsin. Ki zaten öyle. Büyüdükleri için şov yapıyorlar biraz
cnm bı rahatsızlık vermıyo oyle alerjıde oldugu gıbı kasınma falan tarzında zaten bellı belırsız dıyorum yaa derının baya altında bellı yanı off sınır bozucu dogru kolay degıl yanı sıvılce olsa dert degılde boyle olunca endıse ettım tatlım ergenlıkde bende hıc olmadı ne sıvılce nede benek cnm o yuzden bılmıyorum:44:ayy buyumesıde oyle guzel kı valla ona sevınıyorum bı yandan bı yandanda yan etkısı sınırımı bozdu ama gecer ınsallah cnm zararlı bısı degıldır umarım:26: