- 7 Eylül 2009
- 165
- 0
onu yemekde yutmakda ezıyet hıc bısey yapmayı dusunmuyorum valla hepsını denedım zamanında tek yapacagım sey dınlemekkuru üzüm çekirdeği de çok işe yarıyormuş..denemek gerek,vücuda destek..
onu yemekde yutmakda ezıyet hıc bısey yapmayı dusunmuyorum valla hepsını denedım zamanında tek yapacagım sey dınlemekMuzıkden yana bı sıkayetımde yok memnunum hersey yolunda yanı benım acımdan dıger tum yontemler vakıt kaybı ayrıca corek otuda ıgrenc sekılde kıllanma yapıyo onun yapacagı ıkı cmlık dolgunluk ıcın kıllanmaya gerek yok telkın onu fazlasıyla yapıyo hemde yan etkısı olmadan
yağı kullanmayı ben de düşünmüyorum,ama üzüm çekirdeği yoğurtla falan da mı yenemiyor,napsam bilemedim..:44:
ben cok zorlanmıstım denedım yutamadım mıdem ayaga kalktı ben oyle tanelı seylerı yutamam cnm bıde bence benım fıkrım gereksız yanı ama sen bılırsın yınede bız ısın kolayını bulduk valla artık bu tarz hersey sacma gelmeye basladı
yha en güzl, doğal hal,imizzz boşverin hapı filann dimi amaa
yha en güzl, doğal hal,imizzz boşverin hapı filann dimi amaa
hemen etkı edıyo zaten kıllar yonunden yanıhatunlar zaten ben 1 hafta kullancam bu çörek otu yagını sonucu m.ediom
kızlaar bugün 5. günüm çok yeni ama,ilk gün ölçüp bırakmıştım,az önce ölçtüm 1,5-2 cm büyümüş,hiç farketmemiştim..
Bir şey daha telkinleri dümdüz okumayın sindirerek,yaşayarak ve 3 kez tekrarlayıp bir sonrakine geçmeden önce 2 saniye falan bekleyin.
Baileys biz sadece müziği dinliyoruz. sen telkin metnini de mi okuyorsun?
evet canım gün içinde amacımı desteklemesi için olabildiğince okuyorum ve yazıyorum..
evet canım gün içinde amacımı desteklemesi için olabildiğince okuyorum ve yazıyorum..