Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

21 gunu dolduran arkadaslar sızde de ılk gunlerdekı gıbı tekrar cıvıma oldumu?

Canım inanır mısın bilmem ama benim de öyle. Dün bu kadar değildi. Bugün daha bir cıvıma oldu.
Acaba neden oldu ki anlamadım. :26:

Ellerim göğüslerimde dolanırken kaydırak gibi kayıyor. :KK1:

evet nezcim oldu. 1-2 gündür daha yumuşak. Neden acaba...
bılmıyorum ama soyle dusunuyorum cnm ılk gunlerde de boyle oldu cıvıma sonra bırden buyume oldu her buyume oncesı sanırım boyle cıvıma olacak :KK9:
kızlar 21 günü tamamlayıp bırakınca küçülüyo mu ? Tekrar eski haline döndü mü?

hayır cnm gerıleme basından berı hıc olmadı yanı hep ılerleme var :KK34:

canım inanır mısın bilmem ama benim de öyle. Dün bu kadar değildi. Bugün daha bir cıvıma oldu.
Acaba neden oldu ki anlamadım. :26:

Ellerim göğüslerimde dolanırken kaydırak gibi kayıyor. :KK1:
ınanırım tatlım neden ınanmayım:KK9: Benımde oyle cunku cıvıdı gıttı cunku tıpkı ılk dınledıgım gunlerdekı gıbı once cıvıdı sonra dolgunluk oldu sanırım yenı dolgunluk yolda hazır gelıyoooo:KK9:
nezcim bir şey sorucam..bu cızırtılı müzik süt bezlerini uyarıyormuş,süt üretmesin..:44:

bende oyle bı sorun olmadı cnm sut hemen oyle olmaz ama sut kanallarımı genıslıyokı acaba dıyorum cnm

bende oyle bı sorun olmadı cnm sut hemen oyle olmaz ama sut kanallarımı genıslıyokı acaba dıyorum cnm[/QUOTE]

bilmiyorum ki japon yetkililer öyle demiş,sitede de her dinleyen arttırdı demiş.Ama önce telkin..:KK75:

Son düzenleme:
ınanırım tatlım neden ınanmayım:KK9: Benımde oyle cunku cıvıdı gıttı cunku tıpkı ılk dınledıgım gunlerdekı gıbı once cıvıdı sonra dolgunluk oldu sanırım yenı dolgunluk yolda hazır gelıyoooo:KK9:

Annecim göğüslerim daha mı büyüyecek. :KK52:
Allahım yıllardır hayal kurduğum şey gerçek olma yolunda ilerliyor. Çok heyecanlıyım. :KK62:

Son düzenleme:
gerçek mi bu :)
evet cnm gercek varsa boyle ıhtıyacın sende dınlemeye basla:KK9:
bilmiyorum ki japon yetkililer öyle demiş,sitede de her dinleyen arttırdı demiş.ama önce telkin..:KK75:

bence telkın yeterlı olacak ıstedıgımız gıbı olacak aklınızı bulandırmayın baska seylere meyıl etmeyın hemen yanlızca telkıne odaklanın ınanın ve zamanın gecmesını bekleyın yeter kızlar

annecim göğüslerim daha mı büyüyecek. :KK52:
Allahım yıllardır hayal kurduğum şey gerçek olma yolunda ilerliyor. çok heyecanlıyım. :KK62:

yanı daha bu baslangıc tatlım devamı gelıyooo:KK52: Bende bazen ınanamıyorum yaa hala cok mutluyum cıdden heyecan desen zaten tavan yapmıs :KK76: Hatırlasana cnm ılk gunlerde oldu bu cıvıma sonra dolgunluk geldı ardından ayy benım bıde corek otu yagının kokusu gelıyo valla goguslerımden ılk gunlerde de boyle oldu cıvıdı yagın kokusu geldı sonra bırden dolgunlasdı :KK30:

evet cnm gercek varsa boyle ıhtıyacın sende dınlemeye basla

aslında ihtiyacım var 2 aydır diyet yapıyorum, kilo vermeye başladıkça göğüslerimde küçülmeye başladı ama ne biliyim böle şeylere pek inanmam deowell diye bir bant var onu kullanmayı düşündüm bi ara ama onada cesaret edemedim :KK50:

aslında ihtiyacım var 2 aydır diyet yapıyorum, kilo vermeye başladıkça göğüslerimde küçülmeye başladı ama ne biliyim böle şeylere pek inanmam deowell diye bir bant var onu kullanmayı düşündüm bi ara ama onada cesaret edemedim :KK50:

bız yaklasık bır aydır denıyoruz bu yontemı ve cokda memnun kaldık cnm dıger buyutuculer den falan bın kat daha etkılı ve mantıklı bı yontem dısardan mudahale etmeden vucut kendı kendısıne buyume saglıyo

yanı daha bu baslangıc tatlım devamı gelıyooo:KK52: Bende bazen ınanamıyorum yaa hala cok mutluyum cıdden heyecan desen zaten tavan yapmıs :KK76: Hatırlasana cnm ılk gunlerde oldu bu cıvıma sonra dolgunluk geldı ardından ayy benım bıde corek otu yagının kokusu gelıyo valla goguslerımden ılk gunlerde de boyle oldu cıvıdı yagın kokusu geldı sonra bırden dolgunlasdı :KK30:

Bak o heyecan harika bir duygu. Tek heyecan olsa iyi ortaya karşık duygularım var bu aralar. :KK1:

Hahaha ilk başlardaki günlerimize dönüyoruz desene. Ama bu sefer gerçekten mutlu ve büyüterek giriyoruz fark burada. :KK9: :KK62:

bak o heyecan harika bir duygu. Tek heyecan olsa iyi ortaya karşık duygularım var bu aralar. :KK1:

Hahaha ilk başlardaki günlerimize dönüyoruz desene. Ama bu sefer gerçekten mutlu ve büyüterek giriyoruz fark burada. :KK9: :KK62:

ooo cıfte heyecan yasıyosun anlasılan cnm:KK9:aynen tekrar basa donuyoruz cnm demekkı her ay mı buyuk dolgunluk olacak oyleyse uc dort aya olur bu ıs:KK76: Evet cnm kafamızdakı soru ısaretlerı acaba olacak mı kı tarzı dusunceler bu kez yok kendımızden daha emınız

kızlar bişey sorucam bu dolgunlık dediğiniz nasıl acaba?

ben de bir ara çörekotu yağı kullanmıştım, bayağı bi dolgunluk sağlamıştı. o şekilde mi oluyor yoksa farklı mı

X