- 4 Şubat 2008
- 637
- 1
bugün sonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benim de emin olmamakla beraber ilk 21 günün son günü, fazlam vardır eksiğim yoktur gerçi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün sonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya şu dolma olayını biri bana anlatsın nasıl oluyooo kimisi ortası oldu kimisi üsttü doldu dio nasıl anlaşılıyor benimkilerde dolma olmadığı için mi anlamıyorum. hafiften sızı kaşıntı batma oldu sanki bugün ama dolma olayı ya yok ya anlamıyorum.
yani üst kısmı böyle gerginleşiyor hafif hafif içi doluyor o sertti mesela normalde kemikler geliyordu şimdi üste doğru yükseliyor sanki o yağlı yumuşak kısım ayy çok gzel olacak Ay kızlar telkin bilinçdışımızı forumdaki olumlu yorumlar bilincimizi destekliyor bence bir araya gelip bunu kutlamalıyız olduktan sonra
ya kızlar benim reglim 10 gün gecikti ya telkinden olabilir mi?
hadı yaa benım yıne ergenlıkde az cıkdı agrı oldu ama sonuc buyumedı yanıo ağrıları ilk defa yaşıyorum sanki ergenlikte hiç bişey olmadığı için :2:
yani üst kısmı böyle gerginleşiyor hafif hafif içi doluyor o sertti mesela normalde kemikler geliyordu şimdi üste doğru yükseliyor sanki o yağlı yumuşak kısım ayy çok gzel olacak ay kızlar telkin bilinçdışımızı forumdaki olumlu yorumlar bilincimizi destekliyor bence bir araya gelip bunu kutlamalıyız olduktan sonra
bu müzk beni bugünde bunalıma soktu sanırım ağlayasım geliyoo gögüs kafesim daralıyo içime bı sıkıntı gelip oturdu artık 2. 21 günde başka bi müzk olsa ikisini karışık dinlesek yadadaha harektli bi müzk olsa süper olmaz mı yaaa
kızlar hiç başım ağrımazdı
bir kaç gündür feci ağrıyor, sizlerede oluyor mu.
birde bilgisayarı açık bırakıp gece uyurken dinlemek istiyorum. en fazla yarım saat dinleyebiliyorum. uyuyamıyorum bir türlü. sonra kalkıp kapatıyorum. müzikten daha çok laptop'un fan sesi beni rahatsız ediyor. odanın içinde rüzgar esiyor gibi
cnm benım de ara verdıgım hafta cok fazla agrım vardı ama suan bıtmesıne az kaldı tatılımın vee oyle omuz kol sırt agrım yok cok sukur bır tek ıste dedıgım gıbı basa dondum bır ayın sonunda yagın kokusu gelıyo sanırım corek otu bırde ılk gunlerde oldugu gıbı bı cıvıma soz konusu sanırım yıne dolgunlasacak1 hafta tatilimin 2. Günümdeyim. Büyüme tam gaz devam ediyor. Bir şikayetim yok şükürler olsun.
Ama dallarım çok feci ağrıyor. Sanki camı açık unutmuşta tutulmuş gibi. Göğüslerim büyüyecek diye düşünüyorum. Sonra ağrı ve göğüslerimde sıcaklık başlıyor.
Ama büyüyor diye düşünüp ağrılardan mutlu oluyorum iyi mi.
merhaba kızlar,
ben bu telkini 4 saat dinleyebiliyorum fazlası olmuyor çalıştığım için sizce nasıl etki eder?
Nezz parfaitten hiç haber yyok mu sanırım tek sen irtibat halindesin o yüzden sana sordum.
Ben de bazı arkadaşlar konusunda müzikten şikayetçiyim. Beni de mutsuz ediyor:)) bir sebep yokken bi de :) şöle daha iyi bir müzik olsaydı daha istekli dinleyebilirdik
ya kızlar benim reglim 10 gün gecikti ya telkinden olabilir mi?
aynen cnm yha tam orta da ve altlara dgru kızarıklıklar var dedgn gbı neden acaba oluyor :26:
kizlar, bugün benim 21 günlük telkini bitirip ara verdiğim ilk gün. ara verdim diye üzülüyordum ama az önce sağ göğsüm acaip bir şekilde zonklamaya başladı. hala devam ediyor. bu iyiye işaret di mi :)
Aslında bilinçaltı bu müziğe alışıyor.Köpeklerdeki şartlı refleks gibi.Her zil sesinde önüne yemek konuyor ve bir süre sonra köpeğin zil sesini duyduğunda ağzının suyu akıyor..Bizi köpeğe benzetmedim yanlış anlaşılmasın,ama aynı müziği duyunca bizde de aynı etki oluyordur.Ben de garip hissediyorum ama iyi düşünün iyi olsun kızlar..bu müzk beni bugünde bunalıma soktu sanırım ağlayasım geliyoo gögüs kafesim daralıyo içime bı sıkıntı gelip oturdu artık 2. 21 günde başka bi müzk olsa ikisini karışık dinlesek yadadaha harektli bi müzk olsa süper olmaz mı yaaa
kızlar çörek otu yagıyla bgn 2.masajımı yaptım ve sanki dün geceden biraz daha dolgunluk olmuş gbi gelior bana ya daha 1 kere kullandım birde şimdi kullandım 5-6 dk masaj yapıorum ama elimi üstünde gezdirdimde biraz önce dolgunlaşmış gbi geldi bana telkinden sonra çörek otu ii geldi sanırım .... herkese koca memişli günler ben buralardayım muck muck hepinize