- 27 Mart 2011
- 160
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet tatlım ıns zamanla hepsı kapanıcak bir de iki göğsümün arasında yağlanma olmuş bir de sivilce çıkmış bundan mı acaba varsın olsun zaten zamanla gdyr yeter kı buyusunler
aynen yaa benımde gogusumde degısık kızarıklıklarda var sıvılce tam ortasında var anlamadım bende
aynen cnm yha tam orta da ve altlara dgru kızarıklıklar var dedgn gbı neden acaba oluyor :26:
senın adına cok sevındım cnm aman dınlemeyı ıhmal etme o bosluk tamamen kapanacak bırbırıne yapısık olacaklar
kizlaar :) bugün giremedim foruma, ne güzel kaynatmışsınız. okurken çok keyiflendim. reglim bittikten sonra hala dolgun göğüslerim. ve bugün 21. günüm. sonra 1 hafta ara. bakalım neler olacak. bu arada cuma günü tatile gidiyorum. bikini zamanı :92: şimdiden kendime güvenim tam :) bu yaz çok güzel olacağız kızlar :)
yuz ustu yatmakla buyuseydı 100 beden goguslerım olurdu ben hep oyle uyurum cunku cnm ama nerdeee
ayy yok valla ben hıc ellemıyom cnm sadece telkını dınlıyom masaj yaparken cok elledım ama bı ıse yaramadı ee erkek elıyle bızımkı bır olmuyo sanırım aman sankı ıhtıyacımız da yok kımsenın ellemesıne telkın fazlasıyla yetıyo sagolsun ama cınsellıkle goguslerın buyudugunu duymusdum daha once hormonları etkılıyo yaa ama bızım evlenmeden buyuyecek ınsallah evlendıkden sonrada buyurse artık kac beden olurkı
kızlar burda ki birbirmize olan desteğimiz benı çok mutlu ediyor daha bir istekle dinliyorum iyi ki varsınız kızlar
kızlar burda ki birbirmize olan desteğimiz benı çok mutlu ediyor daha bir istekle dinliyorum iyi ki varsınız kızlar
canım sen gun mu atladın
bu erkeklerin elinde keramet mi vardır nedir
hangi gün başladığımı not etmeyi unutmuşum. bugün hesapladım 22 gün olmuş
24 nisanda başlamışım.
ama çeyiz koşturmamdan dolayı dinlemediğim 4 günüm olmuş. diğer bir kaç günde 6 saat yerine 2-3 saat dinleyebilmiştim offf
cnm keske gun atlamamıs olsaydın neyse ıkıncı 21 gunde hıc atlamadan dınlersın saat olarak az dınlemek hadı neyse de gun atlama daha kotu cnm parfaıtde oyle demısdı gun atlamayın sakın dıye:44:
elbette olur cnm o kadar dınledın yanı aynen bende buyudugunu ve daha da buyuyeceklerını hıssedıyorum ve ınanıyorumumarım yinede etkili olur
bir şeyler hissediyorum zaten hep yazıyorum. kocaman olacak kocamannnnn
75 C yada D bana yeter
80 olursam belim kalın olur
bu müzk beni bugünde bunalıma soktu sanırım ağlayasım geliyoo gögüs kafesim daralıyo içime bı sıkıntı gelip oturdu artık 2. 21 günde başka bi müzk olsa ikisini karışık dinlesek yadadaha harektli bi müzk olsa süper olmaz mı yaaa
cnm emin degilim ama şöyle bir etkisi olmus olabilir mi: bilincin bilinçaltının verdiği emirlere direniyorsa, bu da sende sıkıntı olarak açığa çıkıyordur belki. başka alanlarda olumlama cümlelerine direnen kişilerde önce sıkıntı, ardından rahatlama gerçekleşir. bunu biliyorum. ama parfait'nin yöntemi böyle sonuç verir mi bilemiyorum. ama eğer öyleyse eminim bu da senin bilincinin kabul etmesi için gerekli bir süreç.
ben de geçenlerde müziği dinleyerek uyuyakalmıştım. ve ilk defa büyük bir sıkıntıyla uyandım. hatta küçük bir kızın ağlamasını duydum rüyamda. uyanınca dedim ki herhalde bu telkine direnen tarafımı bertaraf ettim az önce. sen de moralini yüksek tut. sonuçlar çok güzel olacak.
elbettekı cnm dusun bı telkını dınlemeden once hıc boyle agrılar oluyomuydu goguslerınde bı tek ergenlık donemınde oluyo ınsanda yanı buyuyo buyuyo merak etme dınlemeye devam cnm