- 20 Mart 2011
- 964
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi dakika 6 saat nasil dinlenir yahu bu.. yok vazgectim ben :))
ben bir dua indirdim 1 saat dinleyemedim lopp uyuydumm bunu hic yapamam heraldee..
günde 6 saat dinlemeyin kizlar söylim size kücültme icin cözümler aramaya baslarsiniz :)) bu ne bee.. ??
benımde senın kı gıbı 80 beden goguslerım olsa valla bende dınlemezdım cnm haklısın 6 olsa yıne ıyı 8 de oluyo bazen ama ıse yarıyo cok sukur kı valla mecbur ne yapalım senın kı bedavadan kolayca buyumuyo kı bunlar sanslısın cnm ama bekarken olsa sende yapardın belkıde eskı halındeyken cnm
meraklanma saklama yeter :))
akupunktur noktalari falan heralde ise yariyor sevisirken..
hehe daha ne istiyorsun gelinliginde ekstra destekli sütyene gerek duymazsinn :))daha güzel bir gelin olursun--sen nisanlina teslim et :))
bende evlenmeden takiyordumm..libidosu yüksek hatunum bu durum aramizdaki elektrigi tüketir diye korkuyrodum..
bu dinletiyi indirecegim bir deneyeyim uzun zamandir unutmustum gögüs büyütme cabalarini belki dingin bir psikoloji ile 90 a cikar.. :))))bi kere dinlemek ise yariyor mu :))
ayy allah gozunu doyursun bıde 90a mı goz dıktın bır kez mı cnm bız 21 gun boyunca gunde 8 saat dınledık sımdı bı 21 gun daha dınleyecez ne bırı ne ıkısı gunde 130 kez falan yanı
evet bi de vakit meselesi :)) bekarken kesin dinlerdim :))) haklisin:))
ama sasirdim yani ise basladim evvelki hafta ondan sonra kendi isimizi kurmak icin de hazirliklar yapiyoruz ..arastirma falan..sinav haftam okulum var.. son senem.. sonra ev temizlik..yani 1 saat olsa okey dicem de suanku tempoya uygun degil..siz bekarkene yapin :)) esinize hazirlayin kendinizi benim evliligimin ilk anlarindaki gibi kötü bir deneyim yasamayin ..allah gönlünüze göreversin :))
kızlar ben bugun 1 saat ancak dınleyebıldım çok yoğundum zamanım yokdu gece de dınleyemyrm uyuyamyrm muzıkle ne yapcgm yha:26:
cnm bu gece gec uyuyacaksın mecbur bır saatcık mı dınledın barı 6 saatı tamamlamaya calıs cnm yaa ben gunduz dınleyemedıgım zaman gece 3de uyuyodum vallakızlar ben bugun 1 saat ancak dınleyebıldım çok yoğundum zamanım yokdu gece de dınleyemyrm uyuyamyrm muzıkle ne yapcgm yha:26:
vallahi dedigim gibi bunu yapabiliyorsaniz gercekten inandim sonuclarin dogruluguna.. hakikaten beyini resmen kullandiriyor..yahu keske burayi daha önce görseydim ders calismak yerine sinavlarda bassarili olacagim diye degistirirdim telkin dosyasini acayip isime yarardi..
ama bunu baska bir sekilde de kesinlikle denemek gerek..
kızlar ben bugun 1 saat ancak dınleyebıldım çok yoğundum zamanım yokdu gece de dınleyemyrm uyuyamyrm muzıkle ne yapcgm yha:26:
bi yolunu bul dinle kesinlikle, tak kulaklığı öyle yat, yada hafif aç. Yazık olmasın onca güne ya
simarik34 eşin nasıl elliyo bize biraz anlat da biz de kendi memişlerimizi öyle elleyelim :) ama tabi bu ellemenin cinsel ilişki sırasında olması da büyümede etkilidir, o an hormonlar harekete geçtiği için. arkadaşlar benim de etrafımda sevgilisiyle birşeyleri yaşadıktan sonra göğüsleri büyüyenler var. itiraf etmiyo küçük olduğunu böyleydi diyo ama ben biliyorummmmmm gerçeği :)
artık yapcgm bir şeyler 6 günüm kaldı zaten. kızlar en çok sevındıren benı iki göğüs aramın dolması oldu ilk başda 3 parmak ara vardı şimdi bakyrm 1.5 parmak kadar
malesef cnm o sadece genıslık olarak ıse yarıyo cm olarak yanı dolgunluk gerı gıdıyokızlar diğerini dinledim 2 cm büyüdü ama sadece cm olarak kaldı malesef. bide bunu dinlicem inşallah etkisi olur..
artık yapcgm bir şeyler 6 günüm kaldı zaten. kızlar en çok sevındıren benı iki göğüs aramın dolması oldu ilk başda 3 parmak ara vardı şimdi bakyrm 1.5 parmak kadar
6gün sonra avucuna sığmicak kadar büyüsün inşallah!!!
canım sen gun mu atladınkızlar bugün benim 22. günüm olmuş farkında değilim
2 ctesi pazar dinlememiştim eder 4 gün
bazen günde 2-3 saat dinleyebiliyorum. sizce aramı vereyim. bir kaç gün düzenli dinleyip mi ara vereyim