Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kuru üzüm çekirdeği de çok işe yarıyormuş..denemek gerek,vücuda destek..:KK56:
onu yemekde yutmakda ezıyet hıc bısey yapmayı dusunmuyorum valla hepsını denedım zamanında tek yapacagım sey dınlemek :KK1: Muzıkden yana bı sıkayetımde yok memnunum hersey yolunda yanı benım acımdan dıger tum yontemler vakıt kaybı ayrıca corek otuda ıgrenc sekılde kıllanma yapıyo onun yapacagı ıkı cmlık dolgunluk ıcın kıllanmaya gerek yok telkın onu fazlasıyla yapıyo hemde yan etkısı olmadan :KK9:

onu yemekde yutmakda ezıyet hıc bısey yapmayı dusunmuyorum valla hepsını denedım zamanında tek yapacagım sey dınlemek :KK1: Muzıkden yana bı sıkayetımde yok memnunum hersey yolunda yanı benım acımdan dıger tum yontemler vakıt kaybı ayrıca corek otuda ıgrenc sekılde kıllanma yapıyo onun yapacagı ıkı cmlık dolgunluk ıcın kıllanmaya gerek yok telkın onu fazlasıyla yapıyo hemde yan etkısı olmadan :KK9:

yağı kullanmayı ben de düşünmüyorum,ama üzüm çekirdeği yoğurtla falan da mı yenemiyor,napsam bilemedim..:44:

yağı kullanmayı ben de düşünmüyorum,ama üzüm çekirdeği yoğurtla falan da mı yenemiyor,napsam bilemedim..:44:

ben cok zorlanmıstım denedım yutamadım mıdem ayaga kalktı ben oyle tanelı seylerı yutamam cnm bıde bence benım fıkrım gereksız yanı ama sen bılırsın yınede bız ısın kolayını bulduk valla artık bu tarz hersey sacma gelmeye basladı:KK9:

ben cok zorlanmıstım denedım yutamadım mıdem ayaga kalktı ben oyle tanelı seylerı yutamam cnm bıde bence benım fıkrım gereksız yanı ama sen bılırsın yınede bız ısın kolayını bulduk valla artık bu tarz hersey sacma gelmeye basladı:KK9:

yha en güzl, doğal hal,imizzz boşverin hapı filann dimi amaa

yha en güzl, doğal hal,imizzz boşverin hapı filann dimi amaa

cnm bu telkın zaten cok dogal sekılde buyutuyo :KK1: Dogal halımız erkek gıbı dumduz olunca ınsan buyusun ıstıyo halıyle ama vucudumuza zarar vermeden ve saglıgımızı bozmadan:KK76:

kızlaar bugün 5. günüm çok yeni ama,ilk gün ölçüp bırakmıştım,az önce ölçtüm 1,5-2 cm büyümüş,hiç farketmemiştim..:KK64::KK66:

:KK3:coca cola sinemalarda,film ara verdiğinde simsiyah bir ekran olur ondan sonra reklamlar başlar,o siyah ekranda gözün algılayamayacağı ancak beynimizin algılayabileceği bir hızda 'coca cola için' gibi bir yazı geçiriyormuş ve film aralarında satış % 70 gibi bir artış yapmış.:KK52:Ama bu olay daha sonra yasaklanmış..
Şunu demek istiyorum,telkinimizi gün içerisinde fırsat buldukça okumalı hatta yazmalıyız,bu şekilde daha etkili olacaktır.Araştırmalar öyle diyor..Tabiki de hayal etmek hatta gerçekleşmiş gibi davranmak da etkili yöntemler arasında.Olumsuz,karamsar cümlelere hayatımızda yer yok!..:KK36:Zafer bizimdir:KK19:

kızlaar bu sabah bi kalktım sanki dövmüşler beni öle acıyodu göğüslerim hala da devam ediyo :96: basta korktum ama sonra telkiden diye düşündüm sevindim :KK61: valla hiç gecmesin acısı bir an önce büyüsün:KK1:

Bir şey daha telkinleri dümdüz okumayın sindirerek,yaşayarak ve 3 kez tekrarlayıp bir sonrakine geçmeden önce 2 saniye falan bekleyin.:KK34:

21 gunu dolduran arkadaslar sızde de ılk gunlerdekı gıbı tekrar cıvıma oldumu?

X