ayyy süpersin :)) cok iyi mizahin var ..
yani ilk zamanlar ellediginde utaniyordum tahta gibi :)) yani sirf kaburga kemikleri hissediliyordu..
ilk bekarken yiyistigimiz günleri hatirliyorum :)) kocaman silikonlu sütyenle :)) altima yapiyorum hatirlarken o ezik halimi..
daha sonra evlendik falan filan is soyunmaya geldi :))sonra ben cok utandigimdan aciyo numaralarina yattim..sonralari ben hep üstte sevisiyorum gögüsler bir beden büyük gözüküyor ya :)) ilk zamanlari öyle atlattik :)) ama büyük kompleksteydim yani esim silikon taktir dese o gün kosa kosa gidicem :)) vücutumun diger hatlari bayaa iyidir ,iyi bir fizigin tek kusuru
(
sonra gün geldi film izliyoruz hatta sunu söylim amerikan pastasi serisinden bir tanesini ..kadinlar erkekler cirilciplak kosu yapiyorlar ..yaris..bilirsin belki.. abi ne kadar güzel gögüslü kadin varsa orada ..ben o günden sonra daha da kompleks yaptim :))
sonra bir gün acikladim ben hic begenmiyorum gögüslerimi dedim..manyak misin dedii nelere takiyorsun kafani dedi..ben o kadar ac bir adammiyim dedi beni tanimadin mi dedi..bir et yigini ha biraz fazla ha eksik ben seni seviyorum falan dedi..tabi tam tatmin olmadim acikcasi ama hic olmazsa kompleksimi itiraf ettim rahatladim :))sonra o da aciyor yalanlarinin aciklamasini alinca
geregini yapti :))
ve sunu söylim kizlar ereksiyon haldeyken gögüsler büyük duruyor,diklesiyor yani sevisirken o kücük gögüs bile seksi hale geliyor..
siz siz olun benim gibi saklamayin ,bos yere kompleks yapmayin :))
eflen tatlim :))