Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

bi dakika 6 saat nasil dinlenir yahu bu.. yok vazgectim ben :))
ben bir dua indirdim 1 saat dinleyemedim lopp uyuydumm bunu hic yapamam heraldee..

günde 6 saat dinlemeyin kizlar söylim size kücültme icin cözümler aramaya baslarsiniz :)) bu ne bee.. ??

benımde senın kı gıbı 80 beden goguslerım olsa valla bende dınlemezdım cnm haklısın 6 olsa yıne ıyı 8 de oluyo bazen ama ıse yarıyo cok sukur kı valla mecbur ne yapalım senın kı gıbı bedavadan kolayca buyumuyo kı bunlar sanslısın cnm ama bekarken olsa sende yapardın belkıde eskı halındeyken cnm

Son düzenleme:

evet bi de vakit meselesi :)) bekarken kesin dinlerdim :))) haklisin:))

ama sasirdim yani ise basladim evvelki hafta ondan sonra kendi isimizi kurmak icin de hazirliklar yapiyoruz ..arastirma falan..sinav haftam okulum var.. son senem.. sonra ev temizlik..yani 1 saat olsa okey dicem de suanku tempoya uygun degil..siz bekarkene yapin :)) esinize hazirlayin kendinizi benim evliligimin ilk anlarindaki gibi kötü bir deneyim yasamayin ..allah gönlünüze göreversin :))

bi kere mi. Kız o dişinin kovuğunu doldurmaz şaka mı yapıosun. bu memişleri büyütmek deveye hendek atlatmaktan zor inan bana. sen yolunu bulmuşsun hiç girme bu işlere, aynı yolda devam et daha iyi nişanlım yarın dönüyo askerden, du bakalım bulcaz bi yolunu :76::76: Ay beni yoldan çıkarıcak bu kız, meme büyütücem diye başka şeylerimden olucam o olucak

kızlar ben bugun 1 saat ancak dınleyebıldım çok yoğundum zamanım yokdu gece de dınleyemyrm uyuyamyrm muzıkle ne yapcgm yha:26:

ayy allah gozunu doyursun bıde 90a mı goz dıktın bır kez mı cnm bız 21 gun boyunca gunde 8 saat dınledık sımdı bı 21 gun daha dınleyecez ne bırı ne ıkısı gunde 130 kez falan yanı

vallahi dedigim gibi bunu yapabiliyorsaniz gercekten inandim sonuclarin dogruluguna.. hakikaten beyini resmen kullandiriyor..yahu keske burayi daha önce görseydim ders calismak yerine sinavlarda bassarili olacagim diye degistirirdim telkin dosyasini acayip isime yarardi..
ama bunu baska bir sekilde de kesinlikle denemek gerek..

cnm bızde oturup saatlerce onu dınlemıyoz kı yanı kulaklık kulagımzda telefon cebımızde saatler nasıl gecıyo anlamıyoz bıle ıs guc hepsını dınlerken yapıyoz dısarda falan da dınlıyoz yanı ısımıze manı olmuyo cnm sagol senınkı gıbı bızımde darısı basımıza ınsallah tatlım destegın ıcın sagol evet ılk evlenınce bıde esıne karsı utanma cok olur bız senın yasadıgını yasamayız umarım cnm

kızlar diğerini dinledim 2 cm büyüdü ama sadece cm olarak kaldı malesef. bide bunu dinlicem inşallah etkisi olur..

kızlar ben bugun 1 saat ancak dınleyebıldım çok yoğundum zamanım yokdu gece de dınleyemyrm uyuyamyrm muzıkle ne yapcgm yha:26:
cnm bu gece gec uyuyacaksın mecbur bır saatcık mı dınledın barı 6 saatı tamamlamaya calıs cnm yaa ben gunduz dınleyemedıgım zaman gece 3de uyuyodum valla

aynen cnm oyle bır ıkı dınlemelık olsa zaten etkı etmez ozen ısteyen bısey yanı var zaten cnm baska konular ıcın telkın de zayıflama ılıskının yolunda gıtmesı boy uzaması gıbı parfaıtden telkın ısteklerımız baslgı altında tatlım

bi yolunu bul dinle kesinlikle, tak kulaklığı öyle yat, yada hafif aç. Yazık olmasın onca güne ya

artık yapcgm bir şeyler 6 günüm kaldı zaten. kızlar en çok sevındıren benı iki göğüs aramın dolması oldu ilk başda 3 parmak ara vardı şimdi bakyrm 1.5 parmak kadar

kızlar hepinize iyi geceler. Bu gece hepimizin memişleri dolgunlaşsın, diri diri olsun, sağlıklı olsun, aldığım bütün besinler oraya gitsin, topak topak et olsun, bıngıl bıngıl uyanalım İNŞALLAHHH!!!
Bide; allah hepimize sabır versin, bu memiş büyütmek çocuk bakmak kadar zor işmiş bunu anladım, nasıl annelerimiz bize diyo;seni binbir emekle büyüttüm diye, bnde memişlerim büyüdüğünde onlara dicem, seni binbir emekle büyüttim dicem...
İyi geceler kızlar esen kalın...:79::79::79:

bu itiraf etmeyenler kompleksleriyle hic yüzlesememisler demekki..
o an neler oluyor pek hatirlayamiyorum canim :)) ama dedigin gibi ben hormonal oldugunu düsünüyorum yoksa evlenmeden önce bir kreme 250 lira verip (hemde kücücük tüpteki kreme ) sabah aksam masaj yaptigimi biliyorum..

ama oradaki masaj tekniginden aklimda kaldi esimin asagi dogru ve kollara dogru disina hareket ettirmesine izin vermiyorum sarkar diye korkuyorum.. o kremdeki bilgilere göre yukari dogru gögüsün altindan ucuna degerek üste dogru hareket ,koltuk altlarindan ice dogru hareket ve bir de gögüs altindan distan ice dogru yuvarlak cizerek hareket.. kremle bu hareketleri denedigimde sadece dolgunlasma hissettim seinmistim sonra bir baktim nema sonuc (

sonralari da itiraf esimle yeni evliyken normal kremle o hareketleri yapip dolgun olsun diye yapardim...kötü durmasin diye:))

kızlar diğerini dinledim 2 cm büyüdü ama sadece cm olarak kaldı malesef. bide bunu dinlicem inşallah etkisi olur..
malesef cnm o sadece genıslık olarak ıse yarıyo cm olarak yanı dolgunluk gerı gıdıyo
artık yapcgm bir şeyler 6 günüm kaldı zaten. kızlar en çok sevındıren benı iki göğüs aramın dolması oldu ilk başda 3 parmak ara vardı şimdi bakyrm 1.5 parmak kadar

senın adına cok sevındım cnm aman dınlemeyı ıhmal etme o bosluk tamamen kapanacak bırbırıne yapısık olacaklar

kızlar bugün benim 22. günüm olmuş farkında değilim

2 ctesi pazar dinlememiştim eder 4 gün

bazen günde 2-3 saat dinleyebiliyorum. sizce aramı vereyim. bir kaç gün düzenli dinleyip mi ara vereyim

senın adına cok sevındım cnm aman dınlemeyı ıhmal etme o bosluk tamamen kapanacak bırbırıne yapısık olacaklar[/QUOTE]

evet tatlım ıns zamanla hepsı kapanıcak bir de iki göğsümün arasında yağlanma olmuş bir de sivilce çıkmış bundan mı acaba varsın olsun zaten zamanla gdyr yeter kı buyusunler

kızlar bugün benim 22. günüm olmuş farkında değilim

2 ctesi pazar dinlememiştim eder 4 gün

bazen günde 2-3 saat dinleyebiliyorum. sizce aramı vereyim. bir kaç gün düzenli dinleyip mi ara vereyim
canım sen gun mu atladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…