Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs büyütme

Canım daha yaşın çok küçük. İlerde elbette büyür,hormonların düzen bulur. Büyümesini hızlandırmak için yapacaklarını söyleyim. Her gün masaj yapabilirsin araştırıp 10 dk falan. Şınav çekebilirsin. Bol meyve-sebze ye. Bir de sütyen kullanma. Yani büyümeyi çok engelliyor. Kullanacaksanda seni çok sıkmasın. Zaten yarım atlet kullanıyormuşsun. Yarım atlete devam:) Çay falan kullanıp hormon düzenini bozma sakın. Zayıfsanda mutlaka kilo al. Çünkü gelişme dönemindesin. Umarım faydalı olur bunlar canım. Azimli ol sadece:)

seni çok iyi anlıyorum .....senin yaşındayken bende aynı şeylerden şikayetciydim ve bilinçsiz olarak daha büyük görünsün diye süngerli ve destekli sütyenler kullandım .sonuç:gelişicek olan göğüslerimin gelişmesini durdurmuş oldum biliçsiz sütyen kullanımıyla sakın bu hatalara düşme yaşın çok küçük bekle ve doğru olan şeyleri yap ben şuanda 39 yaşındayım göğüslerim inan çocuk göğsü gibi emzirmemem rağmen hiç büyüme olmadı şimdide bu yaştan sonra silikon yaptırıcam diye uğraşıyorum canını sıkma böyle şeylere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…