Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs büyütme

h1n1

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
16
2
30
Kızlar göğüs büyütmek için denemediğim kalmadı keçiboynuzundan kara üzüm çekirdeğine buz masajına el masajına spora kadar herseyi denedim ama bir sonuç alamadım denediklerinden sonuç alan varsa bana da söyleyebilir mi gercekten yardıma ihtiyacım var

ne kadar süre denedin canım bunları ve yaşın kaç ?

Tatlim merhaba umutsuzluga kapilma sana guzel haberlerim var! Bende gogus buyutme cabasi iceridindeyim ve uyguladiklarim daha ilk gunlerden fark ediyor.

Ben hollandada yasiyorum ve hollanda forumundan serbetci otununkapsulunu kullanan kizlarinyazdiklarini okudum ve bende aldim.

Uyguladiklarim sunlar:
- Gunde 3 tane serbetci otu kapsulu
- Gunde 3 tane cemen otu kapsulu
- Duzenli olarak masaj
- İki gunde bir cemen otunun kapsulundeki tozu bi kaba bosaltiyorum bitkisel yagla goguslerime masaj yapiyorum. (kapsuldeki cok kotu kokmuyor yapmaya deger!)

Birde ben daha kullanmadim yarin marketten alicam insallah. Soja tavsiye ediyorum icinde yogun miktarda kadin hormunu varmis. Kullananlarin yazilarini okudum cok memnun kalmislar. Soja yogurdu veya sutunu tuketebilirsiniz.

Ben 3 gundur bu dediklerimi kullaniyorum simdiden agirmaya basliyor
ve siskinlik hissediyorum.

Ve son olarak kizlar sutyenle asla yatmayin! Sutyen goguslerinize kan dolasimini engel olabiliyor.

Hepiniz saglicakla kalin iyi sonuclar almaniz dilegiyle cook optumm

Tatlım keciboynuzunu 1 ay kadar yaptım ama duzenli yapmadm. Kara üzüm cekirdegini annem kase kase tüketiyor bi sonuç olsa annemin göğüsleri penyelere sıgmazdı el masajını her sabah ve her aksam 100 er kere yaptm aslında bi dolgunluk ağrı oldu ama cok az.. belki devam etsem sonuc alabilirdim bıraktım bunu da. Saraçoğlunun kürüne bakaym o zaman hemen sagol tatlm

kızlar 37 yaındayım.sadece emzirme döneminde büyüyorlar. daha sonra yine eski konumuna dönüyorlar,2 çocuk emzirmişdeneyimli bir anne olarak yazıyorum tüm bitkisel çözümler bende işe yaramadı

önerebileceğiniz dr. varsa isimlerini gönderin
cnm ya ameliyatı ne için istiyorsun görünüş için mi ya ben his arıyorum hani nasıl desem silikon olunca his kaybı oluyormuş sanırım

çok araştırdım his kaybı yok ben tamamen görüntü için çünkü 2 doğum yaptım emzirdim hala aynılar yani küçük

çok araştırdım his kaybı yok ben tamamen görüntü için çünkü 2 doğum yaptım emzirdim hala aynılar yani küçük
Canım açıkçası ben sadece eşimle ilişki esnasında zevk için istiyorum yoksa görünümü destekli sütyenle aynı olsun dışardan yeter ... Hani adamın eline geldin ben gögüslerime dokununca zevk alayım şimdi dokundurmak istemiyorum

Canım merak ediyorum acaba esim ne düşünür küçük göğüslerim hakkinda diyepeki esin de senin gibi mi dusunuyor ne düşünüyor

Canım merak ediyorum acaba esim ne düşünür küçük göğüslerim hakkinda diyepeki esin de senin gibi mi dusunuyor ne düşünüyor
yok kesinlikle benm gibi düşünmüyor. ben söyleyince de kzııyor bana. saçmalama diyor. ama ben kötü oluyorum. yani hele de bu son aylarda. normalde bu kadar sönük değildi yaz aylarında çaba harcamıştım 2 cm büyümüştü sonra bıraktım tekrar söndü ve eski halinden de soluk oldu. yani küçük ama dolgun olması da iyiymiş bunu anladım.

cnm birde sana şunu diyeyim. bnm bu aralar bu şekilde göğüslerime takıldığıma bakma. cinsel ilişki de sen daha önemlisin. nasıl desem yanlış anlama lütfen sen evli değilsin bildiğim kadarıyla ve çekiniyorsun bu göğüs meselesinden dolayı çekinme evet büyük olsalar iyiler ama küçük olunca hiç de öyle düşündüğün gibi olmuyor. bi dokunuş bi bakış bile o anda kafi gelebilir. merak etme yani.. daha önce de demişimdir biz kadınların takıntıları bunlar yoksa erkeklerin bir çoğu(kendini bilen erkeklerden bahsediyorum. evliliğin manasını bilen) hiç umursamıyor bunları.

İçimi ferahlattn canım :)

Göğüsleri büyütmek için en iyisi dolgu bence ben yaptırdım 3 yıl oldu memnunum yani kürler felan pekte işe yaradığı söylenemez düşünen olursa doktorumu tavsiye edebilirim :)

Kızlar merhaba..Ben daha yeni üye oldum Persembe öglende göğus buyutme ameliyati olucam inanlmz heyecanliyim

Konu açmayı bulamadığım için buraya yazıcam da. Kusura bakmayın. Ben 16 yaşındayım ama göğüslerim küçük. Yarım atlet takıyorum. 75 i bile dolduramam tahminimce ve bu hiç hoş bor durum değil. Likralı şeyler giyince iğrenç görünüyor. Hep erkek reyonundan bir şeyler alıyorum böylece daha az belli oluyor. Elbise giyince de yakışmıyo. Boyun uzun fiziğim düzgün. Elbise güzel olabilirdi eğer göğüslerim büyük olsaydı. Sınıfaki kızlar kısa olmasına rağmen göğüsleri doldurduğu için giydikleri şeyler benden daha çok yakışıyor. Bitkisel şeylere ulaşamıyorum. Daha ulaşabileceğim önerilerde bulunursanız sevinirim. Buna çok ihtiyacım var. Gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…