cnm ya ameliyatı ne için istiyorsun görünüş için miönerebileceğiniz dr. varsa isimlerini gönderin
Canım açıkçası ben sadece eşimle ilişki esnasında zevk için istiyorum yoksa görünümü destekli sütyenle aynı olsun dışardan yeter ... Hani adamın eline geldin ben gögüslerime dokununca zevk alayımçok araştırdım his kaybı yok ben tamamen görüntü için çünkü 2 doğum yaptım emzirdim hala aynılar yani küçük
Canım merak ediyorum acaba esim ne düşünür küçük göğüslerim hakkinda diyepeki esin de senin gibi mi dusunuyor ne düşünüyorCanım açıkçası ben sadece eşimle ilişki esnasında zevk için istiyorum yoksa görünümü destekli sütyenle aynı olsun dışardan yeter ... Hani adamın eline geldin ben gögüslerime dokununca zevk alayımşimdi dokundurmak istemiyorum
yok kesinlikle benm gibi düşünmüyor. ben söyleyince de kzııyor bana. saçmalama diyor. ama ben kötü oluyorum. yani hele de bu son aylarda. normalde bu kadar sönük değildiCanım merak ediyorum acaba esim ne düşünür küçük göğüslerim hakkinda diyepeki esin de senin gibi mi dusunuyor ne düşünüyor
cnm birde sana şunu diyeyim. bnm bu aralar bu şekilde göğüslerime takıldığıma bakma. cinsel ilişki de sen daha önemlisin. nasıl desem yanlış anlama lütfen sen evli değilsin bildiğim kadarıyla ve çekiniyorsun bu göğüs meselesinden dolayıCanım merak ediyorum acaba esim ne düşünür küçük göğüslerim hakkinda diyepeki esin de senin gibi mi dusunuyor ne düşünüyor
İçimi ferahlattn canım :)cnm birde sana şunu diyeyim. bnm bu aralar bu şekilde göğüslerime takıldığıma bakma. cinsel ilişki de sen daha önemlisin. nasıl desem yanlış anlama lütfen sen evli değilsin bildiğim kadarıyla ve çekiniyorsun bu göğüs meselesinden dolayıçekinme evet büyük olsalar iyiler ama küçük olunca hiç de öyle düşündüğün gibi olmuyor. bi dokunuş bi bakış bile o anda kafi gelebilir. merak etme yani.. daha önce de demişimdir biz kadınların takıntıları bunlar yoksa erkeklerin bir çoğu(kendini bilen erkeklerden bahsediyorum. evliliğin manasını bilen) hiç umursamıyor bunları.
öyle gerçekten inan banaİçimi ferahlattn canım :)
nasıl geçti ameliyatınız memnun musunuz?Kızlar merhaba..Ben daha yeni üye oldum Persembe öglende göğus buyutme ameliyati olucam inanlmz heyecanliyim