GÖGÜS BÜYÜTME YAPTIRANLAR KAC KİLOSUNUZ KAÇ CC TAKILDI???????

Bazı doktorlar 3D simülasyon yapıyor. Eğer onu yapan bir doktor varsa bir muayeneye git. Sana biraz fikir verebilir.

260 cc küçük bence , yaptırdığına değmeyebilir. Simdiye kadar ameliyat sonrası çok büyük çoğunluk burda forumda keşke daha büyük olsaydı diye ağlıyor Ona göre iyi düşün derim canım. Realself sitesine bak mutlaka, 300cc altı baya minnoş duruyor.

Abartmayın isterseniz “300cc altı baya minnoş duruyor 300 CC takan arkadaşların albümlerini gördüğünüz mü? Sırt problemlerden dolayı düşük CC isteyen bir bayanın 400 CC takacak hali yok sanırım. Kaldı ki şimdi ki göğsünü bilmiyoruz minnacık olur demek için.

Evet o kadar çok albüm ve resim gördümki. Büyük çoğunluk” dedim zaten tabiki yapısına göre o cc büyük de duran oluyor ama orana vurursak gerçekler bu. Sırt problemi oldugunu tam bilmiyordum, sadece yardımcı olmak adına iyi niyetimle görüşümü söylüyorum ben. Sonradan küçük diye pişmanlık yasayan kişilerle özelden sürekli konusuyoruz, o psikolojiyi yaşamasın diye artı eksileri söyleyelim bizde o kendi doktoruyla karar versin

Elbette. O cümlenizi okudum, doğru çoğu kişi keşke daha büyük olsaydı diyor tıpkı bazıları iyi ki daha büyük olmamış, bir daha ameliyat olsam daha küçüğünü koydururum dediği gibi. Ona bakarsanız bu psikoloji de var. Tespitiniz yanlış değil, ona bir şey demiyorum, dana çok hastayı bilmeden, kendinizden emin olup çok minnacık olur demenize hayret ettim. Sırt ağırlarım var, küçük olsun dedikçe büyük öneriliyor. Kendisi 300 CC altı silikon taktıran albümlere bakıp çok beğenip hayallerimin memesi diyor zaten. Silikon taktırmak = büyük taktır değil. Kendi bedenine, hastalıklarına ve isteklerini göze bulundurarak ameliyat olunur.

melda_mm ve _ozengull janımlar samimiyetiniz ve görüşleriniz benim için çok değerli, teşekkür ederim:) Benim istediğim güzel bir meme şekli ve üçgen bikiniyi taşıyabilmek, büyüğünde gözüm yok:)) göğüs altım 70 cm epey dar bir ölçü sanıyorum. Bu alana doğal ve bana ait duran bir protez olsun yeterli. Bir de belirttiğim gibi sırt ağrımla hayatımı karartmamak diyeyim. Tek pişmanlığım bu olur bunu yaşamak istemiyorum sadece

Merhaba, benim boyum 1.75 kilom ise 70..45 gün oldu ameliyat olalı, 360 cc high profile protez kullanıldı.Gogus dokum fena değildi ve doktorum ısrarla bi 400 cc yapalim bari dedi ama dinlemedim:) doğal olsun,belli olmasin c cup olsun yeter dedim..Çok sorunsuz ve rahat bir süreç gecirdim.Ilk zamanlar çok büyük geliyordu gözüme ama şimdi tüm şişlikler indi, bayaa kuculduler..güzel oldular ama daha büyük olabilirmiş, keşke doktoru dinleseymişim:)cidden belli olmuyor dışardan.. zamanla biraz daha şekillenecek tabi..doktorunuzun tavsiyesini mutlaka dinleyin derim

Merhaba hangi doktora ameliyat olmuştunuz?

1.65 boy 58 kilo. 400 CC takıldı önce eyvah çok büyük olacak diye korktum ama sanki 425 de olabilirmiş. 15 gün oldu bugün henüz şekli falan belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…