- 29 Kasım 2017
- 15
- 6
-
- Konu Sahibi sedefff333
48 kilo 1,64 boy ile 325 cc takıldı.
Evet memnunum.memnunmusunuz peki boyutundan ?
1.68 boy,ameliyat olduğunda kilom 60 falandı sanırım. Üç aşşagı beş yukarı,yani 2011 de ameliyat olduğum için net hatırlamıyorum :))MERHABA KIZLAR
biz arkadasımla silikon taktırmaya karar verdik o dün ameliyat oldu ben cuma günü olucam arkadasım cok zayıf ama doktor ona 325 cc mentor marka yuvarlak silikon taktı dün ameliyattan cıktıgında cok agrısı vardı bugun iyi taburcu oldu evinde dinleniyor ben 350 cc yuvarlak yaptırmayı dusunuyordum ama arkadasıma 325 cc takınca kararsız kaldım kızlar 68 kiloyum boyumda var 1.70 falan sizce kac cc taktırmalıyım ?? ben abartı durmasın ama buyuk olsun istiyorum
1.68 boy,ameliyat olduğunda kilom 60 falandı sanırım. Üç aşşagı beş yukarı,yani 2011 de ameliyat olduğum için net hatırlamıyorum :))
400 cc yuvarlak var bendede. İstediğim solgun diri gögüslerdi,çok şükür 7 sene olacak hiçbir sorun yaşamadım çok memnunum
Yalnız meme protez boyutu sadece kilo ve boya göre tercih edilmiyor. Omuz kalça genişliği,bel inceliği de yanı tamamen size özel olarak değerlendiriliyor,ameliyatta deneniyor öyle karar veriliyor. Doktorunuz ameliyat öncesi misal 350 cc der,ameliyatta denenir olmaz. Ya daha ufağı konur yada daha büyüğü. Çünkü gögüs dokunuz,esnekliği,çapı da önemli.
Bence beklentinizi doktora çok iyi anlatın,beğendiğiniz görselleri gösterin. Doktorunuz sizin isteginizi anlayacak ve ameliyatta ona yakın sonuçlar çıkartmaya çalışacaktır
Meme estetiği Benide çok heyecanlandırmıştı :)) Meme bu,bambaşka birşey :)) Umarım hayal ettiğin sonucu alırsın canım. Ancak o şekilde mutlu olursun çünküo kadar cok arşiv yaptımkı doktora soracagım soruları vs yazdım yarın son muaynemı olucam ertesi gün ameliyat zaten normalde cok heycansız biriyimdir ilk kez birsey için heyecan yaptım yaa :)
Meme estetiği Benide çok heyecanlandırmıştı :)) Meme bu,bambaşka birşey :)) Umarım hayal ettiğin sonucu alırsın canım. Ancak o şekilde mutlu olursun çünkü
1.62 boy 57 kilo canım 325 allergan takıldı bugün 9.gün şimdilik iyi gidiyorMERHABA KIZLAR
biz arkadasımla silikon taktırmaya karar verdik o dün ameliyat oldu ben cuma günü olucam arkadasım cok zayıf ama doktor ona 325 cc mentor marka yuvarlak silikon taktı dün ameliyattan cıktıgında cok agrısı vardı bugun iyi taburcu oldu evinde dinleniyor ben 350 cc yuvarlak yaptırmayı dusunuyordum ama arkadasıma 325 cc takınca kararsız kaldım kızlar 68 kiloyum boyumda var 1.70 falan sizce kac cc taktırmalıyım ?? ben abartı durmasın ama buyuk olsun istiyorum
Ben de 1,76 boy, 61 kilo175 boy, 61 kilo (15 gunde 65 oldum gerci) 315 cc high profile yuvarlak.
75 beden kullanıyordum sutyeni (b cup ama doldurmuyordum) doktora dolu b, küçük c cup yeterli dedim. Kullandığı protezle dolu c, küçük d cup oldum ama hiç abartı durmuyor ilginç bir şekilde. Belli bile değil dışarıdan.
Ben de 1,76 boy, 61 kilo325 cc yuvarlak high profil. Dümdüzdüm, 3 cm'lik dokum vardı. Ameliyattan Sonra bir avuç memem oldu öyle çok dolgun değiller. Ama çok sağlıklı, diri ve genç duruyorlar.
Benim gögüs aram inceydi,misal emzirme döneminde göğüslerim çok büyümüştü . Büyük olunca yakındılar. Ama küçülünce arasıda ayrıldı gibi . Tabi doğal olarak küçül meme daha ayrıl durur. Öne çıkıntı Ne kadar artarsa ve gögüs dolgunlaşırsa birleşmesi daha kolay olurKonu benim değil ama en kidemlimizi bulmuşken sorayimSizinkiler başta ayrik miydi, su an ne durumda? Şu an aradaki boşluk azsa ameliyat olduğunuz günden itibaren birleşmiş gorunuyorlar miydi yoksa zamanla mi oturdu? (Ben tam birleşmeye başladılar derken tekrar ayrıldılar da)
Benim gögüs aram inceydi,misal emzirme döneminde göğüslerim çok büyümüştü . Büyük olunca yakındılar. Ama küçülünce arasıda ayrıldı gibi . Tabi doğal olarak küçül meme daha ayrıl durur. Öne çıkıntı Ne kadar artarsa ve gögüs dolgunlaşırsa birleşmesi daha kolay olur
Gögüs kafesinin ortasındaki kemik genişse gögüs arası da ayrık olur,ince ise yakın olur.
Göğsünüz yumuşadıkça birleşmesi daha kolay olacaktır. Belki sütyenle,belkide sütyensiz bile
Sonradan ayrılması biraz değişik geldi :)) Genelde zamanla yakınlaşır çünkü
8.güne göre nasılsın canım sıkıntılar azalıyormu benim 10.gün bugün sanki biraz rahatladım birde yan yatabilsem1.70 boyum 66 kiloyum 400 taktırmayı düşünürken ameliyattan sonra 485 cc takıldığını duyunca küçük bi şok geçiren birde ben varım bu gün 8 gün oldu :)
Çok şükür ilk zamanlara göre baya iyiyim.Hala yüksek yastıklarla nerdeyse oturur pozisyonda yatmaya devam.Benim tek sorunum sol göğsüm ve kolumun büküm yeri çok şiş ve yırtılma acısı var sürekli o beni zorluyor.O da geçer inşallah8.güne göre nasılsın canım sıkıntılar azalıyormu benim 10.gün bugün sanki biraz rahatladım birde yan yatabilsem
Geçmiş olsun canımKızlar dün ameliyat oldum 400 cc meme alti mentor marka yuvarlak takildi meme dokum olduğu icin doktor öyle takmış dun ameliyattan çıktığımda cok agrim oldu ama şiddetli agriyi sadece 1 gün cekiyorsun bence bugun iyiyim ani hareketlerde biraz sanci oluyor o kadar