- 5 Aralık 2017
- 6
- 4
- 50
-
- Konu Sahibi sedefff333
Meme dokum var bedenim 85; kas altı takılacak.Kızlar dün ameliyat oldum 400 cc meme alti mentor marka yuvarlak takildi meme dokum olduğu icin doktor öyle takmış dun ameliyattan çıktığımda cok agrim oldu ama şiddetli agriyi sadece 1 gün cekiyorsun bence bugun iyiyim ani hareketlerde biraz sanci oluyor o kadar
48 kilo 1,64 boy ile 325 cc takıldı.
Ameliyat olalı 4 yıl dolacak temmuzda.. Ödemler gidince şekli daha da belli olduğundan aslında küçülme değil büyüme gibi oluyor.beni izler misiniz fotolarım var.
350 cc takıldı bana büyük geldi sanki siz ne kadar oldu ameliyat olalı ödemler gidince küçülme oldu mu acaba
Ameliyat olalı 4 yıl dolacak temmuzda.. Ödemler gidince şekli daha da belli olduğundan aslında küçülme değil büyüme gibi oluyor.
Bende dört gözle küçülmesini bekliyorum fazla büyük geldiler bana
Canım tabii büyüklük kavramı kişiden kişiye değişir ama bence senin göğüslerindeki asıl sorun ayrık durması. Biraz daha birleşik dursa bence büyüklüğü o kadar gözüne batmaz . Doktorunla görüştün mü bant kullanmayı önerdi mi sana ? Bant kullanırsan ve masaj yaparsan biraz daha birleşebilirdi aslında
İYİKİ YAPTIRMIŞIM 400 CC TAKILDI 2 YIL BİTTİ COK MEMNUN KALDIM :)Meme estetiği Benide çok heyecanlandırmıştı :)) Meme bu,bambaşka birşey :)) Umarım hayal ettiğin sonucu alırsın canım. Ancak o şekilde mutlu olursun çünkü ❤
BANA 400 TAKILDI AMA ŞİŞLİK İNİNCE KEŞKE BİRAZ DAHA BÜYÜK OLSAYMIŞ DENİLİYOR BOYUN KİLONA GÖRE DOLGUN DURMUŞTUR BENCE GÜZEL OLMUŞTUR YANİ1.70 boyum 66 kiloyum 400 taktırmayı düşünürken ameliyattan sonra 485 cc takıldığını duyunca küçük bi şok geçiren birde ben varım bu gün 8 gün oldu :)
Dolgunluğundan memnunmusunuz peki? Dekolte bölgesi vs olarak?Boyum 1.58, ameliyat olduğumda 44 kiloydum, şimdi 48. 265CC takılmıştı.
eğer hiç dokunuz yoksa ya da çok azsa ( 75 a diyince pek anlayamıyorum :) ) 260 cc bana az olur gibi geldi , bende 320 cc ultra high var dokum hiç yok gibiydi öyle kocaman göğüsler olmadı , orta oldu , ama tabi siz ne istiyorsunuz bunu iyi ifade edin , genelde doktorlar büyük olmasın lafını duyunca bu kez de küçük takıyorlar , belki bana orta gelen size büyük gelecektir tabi bunu da bilemiyoruz , bir de sık sık söylüyorum profil yüksekliği de çok etkili oluyor profil yüksekliğini de mutlaka sormanızı tavsiye ederimMerhaba kızlar, bende mart ayına ameliyat günü alıcam ama kafam çok karışık protez ölçüsü konusunda. 75a ölçüsündeyim, boy 167 kilo 52. Zarif dursun istiyorum, memelerim ön planda olmasın falan filan... 260 cc olabilir dedi doktor. Çok mu küçük olur sizce? Deneyimlerinize ihtiyacım var : (
Çok teşekkürler vakit ayırıp cevap verdiğiniz için, söylediklerinizi göz önünde bulundurarak tekrar bir konuşma yapsam iyi olacak :)eğer hiç dokunuz yoksa ya da çok azsa ( 75 a diyince pek anlayamıyorum :) ) 260 cc bana az olur gibi geldi , bende 320 cc ultra high var dokum hiç yok gibiydi öyle kocaman göğüsler olmadı , orta oldu , ama tabi siz ne istiyorsunuz bunu iyi ifade edin , genelde doktorlar büyük olmasın lafını duyunca bu kez de küçük takıyorlar , belki bana orta gelen size büyük gelecektir tabi bunu da bilemiyoruz , bir de sık sık söylüyorum profil yüksekliği de çok etkili oluyor profil yüksekliğini de mutlaka sormanızı tavsiye ederim
Öyle göze batmasını istemedim. Albümüm var, ekleyim seniDolgunluğundan memnunmusunuz peki? Dekolte bölgesi vs olarak?
Olur çok sağolun :)Öyle göze batmasını istemedim. Albümüm var, ekleyim seni
banada 315 cc kullanıldı 75 c oldum ama çok küçük görünüyor gözüme
175 boy, 61 kilo (15 gunde 65 oldum gerci) 315 cc high profile yuvarlak.
75 beden kullanıyordum sutyeni (b cup ama doldurmuyordum) doktora dolu b, küçük c cup yeterli dedim. Kullandığı protezle dolu c, küçük d cup oldum ama hiç abartı durmuyor ilginç bir şekilde. Belli bile değil dışarıdan.
1.68 boyum 57 kilom var be bana 360cc takıldı 40 gün oluyor ben ölçülerimden memnununmMerhaba kızlar, bende mart ayına ameliyat günü alıcam ama kafam çok karışık protez ölçüsü konusunda. 75a ölçüsündeyim, boy 167 kilo 52. Zarif dursun istiyorum, memelerim ön planda olmasın falan filan... 260 cc olabilir dedi doktor. Çok mu küçük olur sizce? Deneyimlerinize ihtiyacım var : (
Ben özellikle küçük cc istedim kendisinden zaten, o da 260cc önerdi. Yoksa daha büyük cc de tavsiye edebilir.(Mevcut sırt ağrım olduğu için fazladan bir ağırlık taşımak istemediğimi söyledim) Ama 260cc çok çok ufak mı olur bu konuda kararsız kaldım...1.68 boyum 57 kilom var be bana 360cc takıldı 40 gün oluyor ben ölçülerimden memnununm
Senin vücut yapın o kadar kaldırıyor olabilir sadece boy ve kiloya göre ayarlamıyor doktor