Göğüs Büyütme Günlüğüm (Kamran Bey)

Bu arada ben yan yatmaya başladım biraz ağrım oluyor yan yatınca ama sonra değiştire değiştire yatıyorum. Üstteki bantı bir geceliğine çıkarayım dedim benim dekolte bölümü hemen büyümeye başladı. O yüzden tekrar taktım yarın kontrolüm var, bakalım doktorum ne dicek? Hem ameliyat sütyeni hem o bandaj biraz yoruyor ama ikisi de çok rahat etmemi sağlıyorlar. Etrafa yayılıyorlar dışarı çıkmak istiyorlar takamazsam. Sizde de oluyor muydu? :KK48::KK48:

Bu arada ben yan yatmaya başladım biraz ağrım oluyor yan yatınca ama sonra değiştire değiştire yatıyorum. Üstteki bantı bir geceliğine çıkarayım dedim benim dekolte bölümü hemen büyümeye başladı. O yüzden tekrar taktım yarın kontrolüm var, bakalım doktorum ne dicek? Hem ameliyat sütyeni hem o bandaj biraz yoruyor ama ikisi de çok rahat etmemi sağlıyorlar. Etrafa yayılıyorlar dışarı çıkmak istiyorlar takamazsam. Sizde de oluyor muydu? :KK48::KK48:
Benimkiler sütyeni çıkarınca yanlara kaymaya başlıyordu.bende hemen tekrar birleştirip takıyordum.

Aynen abla benimkiler de öyle. Hemen yanlara kaycaklar. Senin boyut nasıl? Memnun musun? :p
Benimkiler gözüme küçük görünmeye başladılar canım:(.Ben cidden dolu,dolu,büyük meme seviyorum.insan ilk yaptırınca bir şok yaşıyor.göz alışıp şoku atlatınca keşke daha büyük olsaymış diyorsun.gerçi ben bu büyüklük için bile eşimi zor ikna etmiştim.neyse buna da şükür diyorum artık:))

Benimkiler gözüme küçük görünmeye başladılar canım:KK43:.Ben cidden dolu,dolu,büyük meme seviyorum.insan ilk yaptırınca bir şok yaşıyor.göz alışıp şoku atlatınca keşke daha büyük olsaymış diyorsun.gerçi ben bu büyüklük için bile eşimi zor ikna etmiştim.neyse buna da şükür diyorum artık:))

Ya abla bence eşin de beğeniyosa (ki bence çok güzel forumdaki number onelardansın) hiç sıkıntı yapmana gerek yok. Gayet doğal ve kibar duruyolar. Bu sıralar büyük meme yaptıranlar (400 cc, 500cc) arttıgı için belki seninkiler küçük gelmiştir ama yok yani gayet iyiler bence ideal :KK31:

Ya abla bence eşin de beğeniyosa (ki bence çok güzel forumdaki number onelardansın) hiç sıkıntı yapmana gerek yok. Gayet doğal ve kibar duruyolar. Bu sıralar büyük meme yaptıranlar (400 cc, 500cc) arttıgı için belki seninkiler küçük gelmiştir ama yok yani gayet iyiler bence ideal :KK31:
Teşekkürler canım:)ben de beğeniyorum ama birazcık daha büyük olsalar daha çok beğenecektim sanki;)

Biraz zor ama şansımı denerim:KK66:belki çok başının etini yersem tamam der:))

Ya ben evlendikten sonrs kilo falan alırsam çoluk çocuk sebebiyle bir de memeler hiç büyümezse o kadar emzirmeye kiloya vs, herhalde ben olurum 2.ameliyatımı. Çünkü bu boyut şuanki zayıf bedenime göre. 53 kiloyum. İlerde kilo alsam bi 60 bile olsam bunlsr bana küçük gelir :D

Ya ben evlendikten sonrs kilo falan alırsam çoluk çocuk sebebiyle bir de memeler hiç büyümezse o kadar emzirmeye kiloya vs, herhalde ben olurum 2.ameliyatımı. Çünkü bu boyut şuanki zayıf bedenime göre. 53 kiloyum. İlerde kilo alsam bi 60 bile olsam bunlsr bana küçük gelir :KK70:
Tamam tamam, hadi ben izin verdim, hadi yine iyisiniz, 650 cc birinizeeeeeee.... 750cc birinizeeeeeeeeee , taaaaktım gitti ;) :KK70:

Benimkiler gözüme küçük görünmeye başladılar canım:KK43:.Ben cidden dolu,dolu,büyük meme seviyorum.insan ilk yaptırınca bir şok yaşıyor.göz alışıp şoku atlatınca keşke daha büyük olsaymış diyorsun.gerçi ben bu büyüklük için bile eşimi zor ikna etmiştim.neyse buna da şükür diyorum artık:))
Kaç cc taktırmıştın ki canım ve dokun var mıydı

Tamam tamam, hadi ben izin verdim, hadi yine iyisiniz, 650 cc birinizeeeeeee.... 750cc birinizeeeeeeeeee , taaaaktım gitti :KK66: :KK70:

Ahahhah kendimi o cc.lerle düşünemiyorum zaaaaa :KK28::KK9:
:KK9:
Yaptıracağım en fazla 375 olur herhalde. Kilom 60 olsa da ben yine 55e falan düşerim en azından. En doğal en dolgun 375 olur herhalde ileriki yaşlarda. :D
Ay bi de düşünsenize yazıyomuşum buraya 3 - 4 yıl sonra kocam büyütmeme izin vermiyor falan. Normalde özgür kızdım ben yağğ hani :KK50:

Aynı durumdayım 325 high taraftarı olmayı düşünüyodum doktora 350 mi istesemo_O

Bel kalınlıgın 70in üstündeyse canım (tamamen benim fikrim) 350 cc altı zamanla küçük durur. Bel kalınlıgı 60larda olanlar 300 325le mutlu oluyor ama 70 cm den fazla bel kalınlıgı olanları kurtarmıyor 350 aşağısı. Tabi bu sadece benim fikrim. Gördüklerimdrn yola çıkarak bir de dolgun ama doğal meme seven biri olarak söylüyorum canım :)

Bel kalınlıgın 70in üstündeyse canım (tamamen benim fikrim) 350 cc altı zamanla küçük durur. Bel kalınlıgı 60larda olanlar 300 325le mutlu oluyor ama 70 cm den fazla bel kalınlıgı olanları kurtarmıyor 350 aşağısı. Tabi bu sadece benim fikrim. Gördüklerimdrn yola çıkarak bir de dolgun ama doğal meme seven biri olarak söylüyorum canım :)
Belim 63, göğüs altım 71. Görüyoruz burda ama bir de diyolar ki fotoğrafta büyük görünüyor bu sefer onu da düşünüyor insan acaba daha mı küçük diye :)

Belim 63, göğüs altım 71. Görüyoruz burda ama bir de diyolar ki fotoğrafta büyük görünüyor bu sefer onu da düşünüyor insan acaba daha mı küçük diye :)

Hayır canım tam tersi benim fotoğrafta gerçek hayattaki dolgunluğu belli olmuyor. Fotolarda daha küçük görünüyor. O zaman sana dokun yoksa 325 canım. Varsa 300 ;)

Back
X