Ohhh geçmişler olsun canımmSonunda ağrılı kısmı atlattığına sevindim artık güzel memelerle yaşama dönemi başlıyo
Maaşallah sen çok kolay ve güzel atlatmışsın, burda o kadar çok kişinin zorlandığını okudum ki nerdeyse vazgeçcektimBünye ve doktor aşırı etkiliyo demek ki
Evet canım vazgeçme kesinlikle, bir an önce ol kurtul
Canım sen de ben gibi çok rahat atlattın. Ben hiç ağrı kesici içmemiştim. Dr um, ameliyattan sonra " hiç ağrın olmayacak, çok temiz bir ameliyat oldu" demişti. Ben de moral vermek için kandırıyor sanmıştımTeşekkür ederim canım. Darısı tüm isteyenlere.. Olmayı düşünen arkadaşlara kamran beyi gözü kapalı tavsiye ediyorum. Bu kadar ağrısız bir ameliyatı herkes başaramaz cidden ve sonucum daha 5.günden çok doğal. 2.günden itibaren birinin yardımı olmadan kalktım hep yatağımdan. Maşallah, sadece önermek amaçlı yazıyorum bunları. :))
Canim yaa beni izlemeye alir misin? Bende istanbulda dr arastiriyorum artik, bulundugum sehirde icime sinen olmadi.
Canım sen de ben gibi çok rahat atlattın. Ben hiç ağrı kesici içmemiştim. Dr um, ameliyattan sonra " hiç ağrın olmayacak, çok temiz bir ameliyat oldu" demişti. Ben de moral vermek için kandırıyor sanmıştımsonra ofisine kontrole gittiğimde " hocam, verdiğim para helal hoş olsun. Güle güle harcayın. Hiç ağrım yok" demiştim Ama baskı hissi Allah'ın emri zaten
İnşallah tüm ameliyat olacaklar ben de dahil ağrısız sızısız atlatırız hemencecikAynen ahahaha çok şükür
Ama biz de sağlam hatunlar çıktık yalnız şimdi kendimizin hakkını yemeyelim sırf doktordan dolayı da değil ahshshs
canım kas altı ile kas zarı altı arasındaki fark neEvet arkadaşlaaaar, ben de Ağustosun son haftasında bu kervana katılıyorummm inşallah :)
Esteworld Kamran Bey'e olucam ameliyatımı. Görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Hastaneye girişimi yaptık. Kan tahlilleri falan filan. Ne kadar hoş telaşlarmış bunlar ya..
Natrelle 325 cc, high profile, yuvarlak, pürüzlü yüzey takılıcak. Kas zarı altından yapılmasını tercih ettim ben. Doktorum da tamam dedi. Fitness vs yapanlar için kas altı biraz sıkıntılı olabiliyormuş. Önerileriniz varsa açığım. Doktordan neler talep etmeliyim başka?
Bu arada herşeyi tüm gelişmeleri burdan yazıcam. ☺ :)
(Albümünde fotoğrafları olmayanları kabul edemiyorum üzgünüm)
canım kas altı ile kas zarı altı arasındaki fark ne
canım mahsuru yoksa ben de görebilir miyim acaba??Hatunlar merhaba
Merak edenler msjdan açık halini soranlar için 1.hafta açık haliyle bir fotoğraf attım "after" albümüme.
canım mahsuru yoksa ben de görebilir miyim acaba??
A aaa albümsüz inanmamTamam izlemeye aldım canım seni de
A aaa albümsüz inanmam
Ben de istiyorum o zaman banane bananemutluluk2015 ciğimin galerisinde görmüştüm yorumunu arkadaşın ehehe
O yüzden şeyettimdi
Albüm yapmaya çalıştım ama olmadı 25 mesaja mı tamamlamak gerekiyo bilmiyorum ama tamamlar tamamlamaz albümüm hizmetinize sunulacaktırA aaa albümsüz inanmam
Albüm yapmaya çalıştım ama olmadı 25 mesaja mı tamamlamak gerekiyo bilmiyorum ama tamamlar tamamlamaz albümüm hizmetinize sunulacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?