Silikonun hissedilmesi gibi bir durum olmadı bende. Çok ince zayıf Minyon bi yapım olmasına rağmen sağolsun Fatih hocam müthiş bi iş çıkardı. Yağ enjeksiyon u da yapıldı bana. Dekolte kısmına. 6 aydır silikonu hiç hissetmedik eşim de bende. :)Ama asıl merak ettiğim eşinizin silikonlari hissedip hissetmediği. Bu silikonun kasalti ya da kas üstü konması ile mi alakalı
mrb nerde yaptirdiniz ameliyatinizi hangi il hangi drSilikonun hissedilmesi gibi bir durum olmadı bende. Çok ince zayıf Minyon bi yapım olmasına rağmen sağolsun Fatih hocam müthiş bi iş çıkardı. Yağ enjeksiyon u da yapıldı bana. Dekolte kısmına. 6 aydır silikonu hiç hissetmedik eşim de bende. :)
birde fiuat nedir ne kadara yaptirdinizmrb nerde yaptirdiniz ameliyatinizi hangi il hangi dr
İzmirde fatih uygur a ameliyat oldum. 6 ay önce 8 bin di. Şimdi ne kadar bilmiyorum. 9 bin oldu diye duydum.birde fiuat nedir ne kadara yaptirdiniz
tesekkir ederimİzmirde fatih uygur a ameliyat oldum. 6 ay önce 8 bin di. Şimdi ne kadar bilmiyorum. 9 bin oldu diye duydum.
Yag enjeksiyonu aynı anda mi yapıldı nereden alındı arkadaşım ben de izmirliyim ama orda yaşamıyorum yazın yag aldırma ve popoya enjekte etme için ona gitmek istiyorum bu konuda da başarıl miSilikonun hissedilmesi gibi bir durum olmadı bende. Çok ince zayıf Minyon bi yapım olmasına rağmen sağolsun Fatih hocam müthiş bi iş çıkardı. Yağ enjeksiyon u da yapıldı bana. Dekolte kısmına. 6 aydır silikonu hiç hissetmedik eşim de bende. :)
Fatih uygur a ameliyat oldum ben. BasenleriM den aldı. Fazlasıyla vardı zaten. Ama ayrı bi operasyon ol larak yapmadı onu. Gögüs dekolteli oluşturmak ve silikonun kenarlarına gizlemek adına yaptı.Yag enjeksiyonu aynı anda mi yapıldı nereden alındı arkadaşım ben de izmirliyim ama orda yaşamıyorum yazın yag aldırma ve popoya enjekte etme için ona gitmek istiyorum bu konuda da başarıl mi
Boy 154 kilo 48 canım. Minyon ufak tefek bişeyim. 375 mentor yuvarlak takıldı bana. Pek dokum yoktu. Şimdi 75 c normalde ama ben biraz sıktıRIP dekolte yaptığım için 75 b alıyorum. Ama her markada aynı olmuyor.Anladim cvp verdigin icin tesekkur ederim buarada boy ve kilonuz ne idi kac beden takiyorsunuz simdi
Merhaba izler misiniz varsa gorebilir miyim resimleriniziHemen hemen 3 sene önce ameliyat oldum. Hiç his kaybı olmadı, ne ameliyat sonrası ne de şimdi. Sadece ilk haftalar meme uçlarım çok hassas ve ara ara bıçak batıyor gibi bir his vardı. Bir süre sonra geçti. Hatta his acayip arttı diyebilirim.
Dokunsal olarak da hiç bir yapaylık yok, diri genç kızın memesi gibi
ben amelıyat olalı 9 yıl oldu. hissislik gibi bi sorun yasamadım. eşimde çok begenıyo. herhangi bi sıkıntı yasamadım ben. 9 senenın son 3 senesi evliyim. çocuk emzirme sıkıntı olmasın dıye de memealtı kesısı önerdi doktorum ve ben cok memnunum. umarım sende en az benım kadar memnun olacagın bir amelıyat süresi gecirirsinSevgili arkadaşlar ameliyat sureci ağrılar büyüklük derken en merak ettiğim ve tedirgin olduğum hissiyat. Kendiniz dokununca ne hissediyorsunuz? Eşleriniz dokunduğunda ne hissediyorsunuz ya da soyle sorayim eskisi gibi hissediyor musunuz? Evli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.