Göğüs büyütme estetiği yaptırmış evli arkadaşlar cinsellik

Duru_ysm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2018
491
99
Sevgili arkadaşlar ameliyat sureci ağrılar büyüklük derken en merak ettiğim ve tedirgin olduğum hissiyat. Kendiniz dokununca ne hissediyorsunuz? Eşleriniz dokunduğunda ne hissediyorsunuz ya da soyle sorayim eskisi gibi hissediyor musunuz? Evli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Şöyle söyleyim. 6 ay oldu. Hala his gelmedi. Yani ben dokunduğumda sanki hala uyuşuk Muş gibi. Mesela orda ki tüyleri aldığımda hissetmiyorum. Yada kaşınlığında farketmeden fazla kaşıyıp çizebiliyorum çünkü hissetmiyorum ama eşim için aynı şey söz konusu değil. Çünkü karşı taraf senin ne hissettiğini bilemez. Yani his konusu evet sıkıntılı bi konu. Zamanla geri geleceğini düşünmek istiyorum. Yakında fatih beyi bi ziyaret edip sormak istiyorum bu konuyu

Teşekkür ederim cevap verdiğin için sanırım senin hissettiğim sezaryen gibi mesela ben sezeryan olalı bir sene oldu hala uyuşukluk var tüyleri alırken hiç acı hissetmiyorum geçecektir muhakkak diye düşünüyorum çünkü ilk sezaryen de öyle olmuştu yaklaşık birbucuk sene sonra uyuşukluk geçmişti

Ama asıl merak ettiğim eşinizin silikonlari hissedip hissetmediği. Bu silikonun kasalti ya da kas üstü konması ile mi alakalı

Ama asıl merak ettiğim eşinizin silikonlari hissedip hissetmediği. Bu silikonun kasalti ya da kas üstü konması ile mi alakalı
Silikonun hissedilmesi gibi bir durum olmadı bende. Çok ince zayıf Minyon bi yapım olmasına rağmen sağolsun Fatih hocam müthiş bi iş çıkardı. Yağ enjeksiyon u da yapıldı bana. Dekolte kısmına. 6 aydır silikonu hiç hissetmedik eşim de bende. :)

mrb nerde yaptirdiniz ameliyatinizi hangi il hangi dr

Yag enjeksiyonu aynı anda mi yapıldı nereden alındı arkadaşım ben de izmirliyim ama orda yaşamıyorum yazın yag aldırma ve popoya enjekte etme için ona gitmek istiyorum bu konuda da başarıl mi

Yag enjeksiyonu aynı anda mi yapıldı nereden alındı arkadaşım ben de izmirliyim ama orda yaşamıyorum yazın yag aldırma ve popoya enjekte etme için ona gitmek istiyorum bu konuda da başarıl mi
Fatih uygur a ameliyat oldum ben. BasenleriM den aldı. Fazlasıyla vardı zaten. Ama ayrı bi operasyon ol larak yapmadı onu. Gögüs dekolteli oluşturmak ve silikonun kenarlarına gizlemek adına yaptı.

Anladim cvp verdigin icin tesekkur ederim buarada boy ve kilonuz ne idi kac beden takiyorsunuz simdi

Anladim cvp verdigin icin tesekkur ederim buarada boy ve kilonuz ne idi kac beden takiyorsunuz simdi
Boy 154 kilo 48 canım. Minyon ufak tefek bişeyim. 375 mentor yuvarlak takıldı bana. Pek dokum yoktu. Şimdi 75 c normalde ama ben biraz sıktıRIP dekolte yaptığım için 75 b alıyorum. Ama her markada aynı olmuyor.

Hemen hemen 3 sene önce ameliyat oldum. Hiç his kaybı olmadı, ne ameliyat sonrası ne de şimdi. Sadece ilk haftalar meme uçlarım çok hassas ve ara ara bıçak batıyor gibi bir his vardı. Bir süre sonra geçti. Hatta his acayip arttı diyebilirim.
Dokunsal olarak da hiç bir yapaylık yok, diri genç kızın memesi gibi

Merhaba izler misiniz varsa gorebilir miyim resimlerinizi

Sanırım soyle tahmin ediyorum mesela ben şuan emziriyorum işten gelince göğüslerim sisiyo sut doluyo sanırım dokununca öyle bişey hafif sert

ben amelıyat olalı 9 yıl oldu. hissislik gibi bi sorun yasamadım. eşimde çok begenıyo. herhangi bi sıkıntı yasamadım ben. 9 senenın son 3 senesi evliyim. çocuk emzirme sıkıntı olmasın dıye de memealtı kesısı önerdi doktorum ve ben cok memnunum. umarım sende en az benım kadar memnun olacagın bir amelıyat süresi gecirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…