Göğüs büyütme estetiği yaptırmış evli arkadaşlar cinsellik

Teşekkürler gizem epey olmuş maşallah yaptirali bu 9 sene içinde pişman olucak hiçbişey yaşamadınız sanırım bir de emzirdiniz mi

Fatih uygur a ameliyat oldum ben. BasenleriM den aldı. Fazlasıyla vardı zaten. Ama ayrı bi operasyon ol larak yapmadı onu. Gögüs dekolteli oluşturmak ve silikonun kenarlarına gizlemek adına yaptı.
yağ enjeksiyonu tek başına 6 bin liralık bir işlem, çok uygun bir fiyata yapmış doktorunuz. yağ alınan yerlerinizde çok ağrı oldu mu? iğne deliği ne kadar zaman sonra kapandı? iz kaldı mı acaba?

yağ enjeksiyonu tek başına 6 bin liralık bir işlem, çok uygun bir fiyata yapmış doktorunuz. yağ alınan yerlerinizde çok ağrı oldu mu? iğne deliği ne kadar zaman sonra kapandı? iz kaldı mı acaba?
Liposuction ı aytıyeten araştırıyorum zaten. İz lerim geçti hemn hemn. Benim cildim pek iz tutmuyor sanırım. Ağrı baya bi oldu ama

Bana his 3 hafta sonra memebasi aci hassasiyeti ile geldi . Bir hafta sonrada tum hisler geldi Bugun 34 gun oldu. Tamamen hissediyorum . Esim protezi hic hissetmedi ki ben de hissetmiyorum. Yag da enjekte edildi bana. Baska sorun olursa cevaplayabilirim

aslında sizin baya dokunuz var öncesinde neden yağ enjektesi yapmak istedi doktorunuz? hangi markaydı protez bu arada?

Paris senin ptotez nereye kondu kasati mi ustu mü kaszari alti mi?

aslında sizin baya dokunuz var öncesinde neden yağ enjektesi yapmak istedi doktorunuz? hangi markaydı protez bu arada?
Yağ enjektesi protez kesinlikle hissedilmesin diye yapılmış .açıkçası ben bu işte fazla bilgisizdim .Tamamen doktora bıraktım kendimi . Çıkan sonuçta hatlar güzel ve 5. günden itibaren şekille ilgili protezin oturmasını beklemek gibi bir sorunum olmadı . Markası motiva çipli protez di . 335cc . Hiç masaj vs yapmıyorum .

Arkadaşlar hepinize selamlar bende ameliyat olmak isteyip cesaret edemeyenlerdenim üstelik dört ay sonra evleniyorum bu halde eşimin karşısına çıkmak istemediğim içinde dolgu yaptırmayı düşünüyorum çünkü ameliyat yetişmez dört ayda . Aranızda sadece dolgu yaptıran varmı lütfen bana bir akıl verin

Merhaba dolgu derken yağ enjeksiyonu kastettiniz sanırım. Ameliyat oldunuz mu acaba ?

Merhaba ilk zamanlardan sonra hissizlik asla soz konusu değil.

Merhaba mavera
Ameliyat neden yetismez 4 ayda dusuncesindesin.
Ben görüşmeye gittim doktorla, 1 hafta sonra oldum. Bugün 8. Gunum. Gittikce de iyi oluyor durumum ödemlerim inmeye basladi ufak ufak.
Takip ediyorsun anladigim kadariyla forumu. Sayalcan i takip edip onun ameliyat fotolarina bakmani tavsiye ederim. 1. Ayi geciren cok kisi var. Bence yetismez diye umitsizlige kapilma :)

dolgu sakın yaptırma. vucuduna kılıf içinde olmayan herhangi birsey enjekte ettirme. kanser riski cok fazla ki dolgu maddesinin naskl bişey oldugunu bılmıyorsun ve bahsettıgın sey sılıkon kadar pahalı olup, 1-2 yıla gecen birşey. bır ayda dıkıslerın kabugu dusuyor ve duzenli kantaron yagı ve contraxtubex kullanırsan izişnde kalmaz. sakın dolguya yönelme. suan için en saglıklısı silikon protez

Güncel.Yaptiran arkadaşlar fikirlerinizi alabilir miyim? Pişman olmaktan çok korkuyorum.
Aldığım sonuçlar diğer kızlarınki gibi olmadı 10 ay oldu ameliyat olalı ve benim göğüslerim hala sert. Sanıyordum ki protez taktırdığımı unutacağım, yumuşacık olacak.. lakin başkalarına ellettiriyorum, yarısı çok sert diyor, diğer yarısına da silikon taktırdım dokun hissediliyor mu diye sorduğumda yok diyorlar.gel de anlam ver

Benimde en büyük korkum o dokununca hissedilmesi. Erkekler görüntüden hiç anlamıyor silikonmu değilmi diye. Sadece bir erkek arkadaşımla muhabbet ederken duymuştum silikon dokunulunca hissediliyor içerde bişeyler oynuyor gibi diye. Ben silikon asla yaptırmam küçükse küçük kalsın diyorsum aşırı karşıydım ama biraz fazla kilolarımı atınca dümdüz oldu hepsini göze alıp yaptırmaya karar verdim bakalım artık. Yarın ameliyatım benim de 4 ay gayet uzun bir süre benim 15 günde gelişti herşey. dolguya baktım ama o kadar ücret veriyorsun ne kadar kalacağı belli değil ne zararı olacağı belli değil bir kere sıkıntı çekip silikon yaptırmak daha mantıklı.

motiva olunca ilgimi çektiiiii :) doktorunuz kimdi acaba ?

böyle olunca tüm cesaretim kırılıyor ya benim de sert kalırsa diye mentor mu takılmıştı seviyesi neydi acaba sizin?

böyle olunca tüm cesaretim kırılıyor ya benim de sert kalırsa diye mentor mu takılmıştı seviyesi neydi acaba sizin?
Allergan, 265cc. Fazla para verdim mentor takılsın diye ! Doktora göre allergan daha yumuşakmış,ve mentor daha sertmiş (oysa allergan sağlıksız bir protez, kanıtlanmış ve yurtdışında kullanılması kesinlikle yasaktır). Asistanın dediğine göre “Yumuşaklığını hissetmiyorum diyorsunuz demekki mentor koysa taş gibi gelecekti size”. Bende olan illa sende olacak diye bir kanun yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…