Teşekkürler gizem epey olmuş maşallah yaptirali bu 9 sene içinde pişman olucak hiçbişey yaşamadınız sanırım bir de emzirdiniz miben amelıyat olalı 9 yıl oldu. hissislik gibi bi sorun yasamadım. eşimde çok begenıyo. herhangi bi sıkıntı yasamadım ben. 9 senenın son 3 senesi evliyim. çocuk emzirme sıkıntı olmasın dıye de memealtı kesısı önerdi doktorum ve ben cok memnunum. umarım sende en az benım kadar memnun olacagın bir amelıyat süresi gecirirsin
yağ enjeksiyonu tek başına 6 bin liralık bir işlem, çok uygun bir fiyata yapmış doktorunuz. yağ alınan yerlerinizde çok ağrı oldu mu? iğne deliği ne kadar zaman sonra kapandı? iz kaldı mı acaba?Fatih uygur a ameliyat oldum ben. BasenleriM den aldı. Fazlasıyla vardı zaten. Ama ayrı bi operasyon ol larak yapmadı onu. Gögüs dekolteli oluşturmak ve silikonun kenarlarına gizlemek adına yaptı.
Liposuction ı aytıyeten araştırıyorum zaten. İz lerim geçti hemn hemn. Benim cildim pek iz tutmuyor sanırım. Ağrı baya bi oldu amayağ enjeksiyonu tek başına 6 bin liralık bir işlem, çok uygun bir fiyata yapmış doktorunuz. yağ alınan yerlerinizde çok ağrı oldu mu? iğne deliği ne kadar zaman sonra kapandı? iz kaldı mı acaba?
Bana his 3 hafta sonra memebasi aci hassasiyeti ile geldi . Bir hafta sonrada tum hisler geldiSevgili arkadaşlar ameliyat sureci ağrılar büyüklük derken en merak ettiğim ve tedirgin olduğum hissiyat. Kendiniz dokununca ne hissediyorsunuz? Eşleriniz dokunduğunda ne hissediyorsunuz ya da soyle sorayim eskisi gibi hissediyor musunuz? Evli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
aslında sizin baya dokunuz var öncesinde neden yağ enjektesi yapmak istedi doktorunuz? hangi markaydı protez bu arada?Bana his 3 hafta sonra memebasi aci hassasiyeti ile geldi . Bir hafta sonrada tum hisler geldiBugun 34 gun oldu. Tamamen hissediyorum . Esim protezi hic hissetmedi ki ben de hissetmiyorum. Yag da enjekte edildi bana. Baska sorun olursa cevaplayabilirim
Paris senin ptotez nereye kondu kasati mi ustu mü kaszari alti mi?Silikonun hissedilmesi gibi bir durum olmadı bende. Çok ince zayıf Minyon bi yapım olmasına rağmen sağolsun Fatih hocam müthiş bi iş çıkardı. Yağ enjeksiyon u da yapıldı bana. Dekolte kısmına. 6 aydır silikonu hiç hissetmedik eşim de bende. :)
Yağ enjektesi protez kesinlikle hissedilmesin diye yapılmış .açıkçası ben bu işte fazla bilgisizdim .Tamamen doktora bıraktım kendimi . Çıkan sonuçta hatlar güzel ve 5. günden itibaren şekille ilgili protezin oturmasını beklemek gibi bir sorunum olmadı . Markası motiva çipli protez di . 335cc . Hiç masaj vs yapmıyorum .aslında sizin baya dokunuz var öncesinde neden yağ enjektesi yapmak istedi doktorunuz? hangi markaydı protez bu arada?
Kas altıParis senin ptotez nereye kondu kasati mi ustu mü kaszari alti mi?
Merhaba dolgu derken yağ enjeksiyonu kastettiniz sanırım. Ameliyat oldunuz mu acaba ?Arkadaşlar hepinize selamlar bende ameliyat olmak isteyip cesaret edemeyenlerdenim üstelik dört ay sonra evleniyorumbu halde eşimin karşısına çıkmak istemediğim içinde dolgu yaptırmayı düşünüyorum çünkü ameliyat yetişmez dört ayda . Aranızda sadece dolgu yaptıran varmı lütfen bana bir akıl verin
Arkadaşlar hepinize selamlar bende ameliyat olmak isteyip cesaret edemeyenlerdenim üstelik dört ay sonra evleniyorumbu halde eşimin karşısına çıkmak istemediğim içinde dolgu yaptırmayı düşünüyorum çünkü ameliyat yetişmez dört ayda . Aranızda sadece dolgu yaptıran varmı lütfen bana bir akıl verin
Aldığım sonuçlar diğer kızlarınki gibi olmadıGüncel.Yaptiran arkadaşlar fikirlerinizi alabilir miyim? Pişman olmaktan çok korkuyorum.
motiva olunca ilgimi çektiiiii :) doktorunuz kimdi acaba ?Yağ enjektesi protez kesinlikle hissedilmesin diye yapılmış .açıkçası ben bu işte fazla bilgisizdim .Tamamen doktora bıraktım kendimi . Çıkan sonuçta hatlar güzel ve 5. günden itibaren şekille ilgili protezin oturmasını beklemek gibi bir sorunum olmadı . Markası motiva çipli protez di . 335cc . Hiç masaj vs yapmıyorum .
böyle olunca tüm cesaretim kırılıyor ya benim de sert kalırsa diyeAldığım sonuçlar diğer kızlarınki gibi olmadı10 ay oldu ameliyat olalı ve benim göğüslerim hala sert. Sanıyordum ki protez taktırdığımı unutacağım, yumuşacık olacak.. lakin başkalarına ellettiriyorum, yarısı çok sert diyor, diğer yarısına da silikon taktırdım dokun hissediliyor mu diye sorduğumda yok diyorlar.gel de anlam ver
Allergan, 265cc. Fazla para verdim mentor takılsın diye ! Doktora göre allergan daha yumuşakmış,ve mentor daha sertmiş (oysa allergan sağlıksız bir protez, kanıtlanmış ve yurtdışında kullanılması kesinlikle yasaktır). Asistanın dediğine göre “Yumuşaklığını hissetmiyorum diyorsunuz demekki mentor koysa taş gibi gelecekti size”. Bende olan illa sende olacak diye bir kanun yok :)böyle olunca tüm cesaretim kırılıyor ya benim de sert kalırsa diyementor mu takılmıştı seviyesi neydi acaba sizin?