- 26 Ekim 2015
- 8.345
- 20.070
evet allergan marka protezlerin fda tarafından yasaklandığını okumuştum kısa bir süre önce ve aklımda olan bir doktor allergan da tercih ediyoruz dediği için güvenim sarsılmıştı açıkçası. Kesinlikle vücuttan vücuda göre farklılık gösterir ama benim hiç dokum olmadığı için protez yumuşaklığı önemli.Allergan, 265cc. Fazla para verdim mentor takılsın diye ! Doktora göre allergan daha yumuşakmış,ve mentor daha sertmiş (oysa allergan sağlıksız bir protez, kanıtlanmış ve yurtdışında kullanılması kesinlikle yasaktır). Asistanın dediğine göre “Yumuşaklığını hissetmiyorum diyorsunuz demekki mentor koysa taş gibi gelecekti size”. Bende olan illa sende olacak diye bir kanun yok :)
likit protez de nedir biraz aydınlatır mısınız ilk kez okudum ben :)benim gögüslerim 3-4 ay icinde yumusadi.
genc kiz gögüsü kivaminda suanda- yani bence olmasi gerektigi gibi. yumos yumos gögüs isteyen liquid protez taktirabilir.
görünüm olarak benim gögüslerim cok güzel oldular, protezler ele gelmiyor (kas alti) ve daha elleyen hic kimse protezi hissetmedi- tekrar ediyorum, kendim 32 yasindayim yani gögüslerim 2 cocuk emzirmis bir kadinin gögüsü gibi yumos yumos degil ama tam kivaminda.
Cinsellik acisindan sorun yasamadik ama cokda gögüs minciran bir partnerim yok. yani gögüsleri avuclayip mincirmiyor (bencede gereksiz bir eylem ama tabiki her kadin kendi bilir)
görünüm olarak tabiki silikon oldugu belli oluyor, asiri fit bir kadinim ama göguslerimi doktorum okadar mükemmel yapmiski- biraz göze batiyor.
likit protez de nedir biraz aydınlatır mısınız ilk kez okudum ben :)
artık yeni nesil silikonların içeriği jel zaten o yüzden merak etmiştim ne demek istediğinizi :) sizdekinin markası nedir?normal silikon protez ama protezin icindeki madde kati degil- deterjan kivaminda. yani yumos yumos. disi normal silikon protez.
ben tercih etmezdim (zaten doktorumda asla önermedi bana, cünkü kendi dokum cok azdi ) ama yumusak olsun diyen kadinlar icin tercih edilebilir.
benim bir arkadasim taktirdi- onda cok güzel oldu ama onun kendi gögüsü vardi sadece daha dolgun görünsün diye tatktirdi. onda mesela hic belli olmuyor. ne sertligi nede görünümü- süper oldu.
artık yeni nesil silikonların içeriği jel zaten o yüzden merak etmiştim ne demek istediğinizi :) sizdekinin markası nedir?
aa çok şaşırtıcııı, buradaki hiç bir arkadaşta görmedim çünkü hep mentor duyuyoruz daha çokBenim bu dediklerim kati jel değil işte..su kivaminda daha akışkan bir jel. Bingir bingir oynuyorlar.
Benimkiler kati jel...yani yirtilsa bile akamaz...dışarı sizamaz.
Liquid olanlar akabilir.
Benimkiler Sebbin firmasindan
Micropütür moderate profil
aa çok şaşırtıcııı, buradaki hiç bir arkadaşta görmedim çünkü hep mentor duyuyoruz daha çok
Canım bunu doktora sordun muAldığım sonuçlar diğer kızlarınki gibi olmadı10 ay oldu ameliyat olalı ve benim göğüslerim hala sert. Sanıyordum ki protez taktırdığımı unutacağım, yumuşacık olacak.. lakin başkalarına ellettiriyorum, yarısı çok sert diyor, diğer yarısına da silikon taktırdım dokun hissediliyor mu diye sorduğumda yok diyorlar.gel de anlam ver
Canım ben ameliyat olalı 3 ay bile olmadi 2.ci ayda evlendim ve bende his sorunu hiç yok gayet hissediyorum bünyeyle alakalı sanırım ve eşim de protezi hissetmediğini normal olduğunu söylüyor benimki kas altı koyulduAma asıl merak ettiğim eşinizin silikonlari hissedip hissetmediği. Bu silikonun kasalti ya da kas üstü konması ile mi alakalı
Mete Aksumotiva olunca ilgimi çektiiiii :) doktorunuz kimdi acaba ?
Doktor değil asistanı yardımcı oluyor. Yumuşak olması için devamlı karnımın üstünde yatmam gerekiyormuş, yoksa göğüslerim zor yumuşarmış.Canım bunu doktora sordun mu