Göğüs büyütme estetiği yaptırmış evli arkadaşlar cinsellik

benim gögüslerim 3-4 ay icinde yumusadi.
genc kiz gögüsü kivaminda suanda- yani bence olmasi gerektigi gibi. yumos yumos gögüs isteyen liquid protez taktirabilir.
görünüm olarak benim gögüslerim cok güzel oldular, protezler ele gelmiyor (kas alti) ve daha elleyen hic kimse protezi hissetmedi- tekrar ediyorum, kendim 32 yasindayim yani gögüslerim 2 cocuk emzirmis bir kadinin gögüsü gibi yumos yumos degil ama tam kivaminda.

Cinsellik acisindan sorun yasamadik ama cokda gögüs minciran bir partnerim yok. yani gögüsleri avuclayip mincirmiyor (bencede gereksiz bir eylem ama tabiki her kadin kendi bilir)

görünüm olarak tabiki silikon oldugu belli oluyor, asiri fit bir kadinim ama göguslerimi doktorum okadar mükemmel yapmiski- biraz göze batiyor.

evet allergan marka protezlerin fda tarafından yasaklandığını okumuştum kısa bir süre önce ve aklımda olan bir doktor allergan da tercih ediyoruz dediği için güvenim sarsılmıştı açıkçası. Kesinlikle vücuttan vücuda göre farklılık gösterir ama benim hiç dokum olmadığı için protez yumuşaklığı önemli.
İnşallah sizin de istediğiniz yumuşaklığa gelir, hep 6 ay 1 yıl diyorlar ama yine kişiye göre değişir bu süre.

likit protez de nedir biraz aydınlatır mısınız ilk kez okudum ben :)

likit protez de nedir biraz aydınlatır mısınız ilk kez okudum ben :)

normal silikon protez ama protezin icindeki madde kati degil- deterjan kivaminda. yani yumos yumos. disi normal silikon protez.
ben tercih etmezdim (zaten doktorumda asla önermedi bana, cünkü kendi dokum cok azdi ) ama yumusak olsun diyen kadinlar icin tercih edilebilir.

benim bir arkadasim taktirdi- onda cok güzel oldu ama onun kendi gögüsü vardi sadece daha dolgun görünsün diye tatktirdi. onda mesela hic belli olmuyor. ne sertligi nede görünümü- süper oldu.

artık yeni nesil silikonların içeriği jel zaten o yüzden merak etmiştim ne demek istediğinizi :) sizdekinin markası nedir?

artık yeni nesil silikonların içeriği jel zaten o yüzden merak etmiştim ne demek istediğinizi :) sizdekinin markası nedir?

Benim bu dediklerim kati jel değil işte..su kivaminda daha akışkan bir jel. Bingir bingir oynuyorlar.

Benimkiler kati jel...yani yirtilsa bile akamaz...dışarı sizamaz.
Liquid olanlar akabilir.

Benimkiler Sebbin firmasindan
Micropütür moderate profil

aa çok şaşırtıcııı, buradaki hiç bir arkadaşta görmedim çünkü hep mentor duyuyoruz daha çok

aa çok şaşırtıcııı, buradaki hiç bir arkadaşta görmedim çünkü hep mentor duyuyoruz daha çok

Benim cerrahim hem mentor hem sebbin protez sundu bana...elime aldigimda sebin daha doğal geldi...yani gözümü kapadigimda gerçek göğüs hissi verdi.
Kalite olarak mentor ve sebbin zaten ayni...sebbin protezleri daha dogal...mentorun en yumuşağı bile bana sert geldi.
Birde bu kati jellerinde 3 değişik katilik formu var. 3 numara daha cok portografik görünüm sağlıyor...benimki en yumuşağı mesela ama kati jel. Bu 3 kati jellen haric birde su gibi olanlari var...onlar aşırı doğal ve yumuşaklar.
Ben yurtdışında ameliyat oldum...yani TRde hic cerraha görünmedim.
Eve gidince sana su protezlerinin linkini atarim.
Bide boş olarak göğüse yerleşip icinde şişiriliyor. Kesiği minicik oluyor...aslinda fena degil...dokusu olana güzel bir yöntem

Canım bunu doktora sordun mu

Ama asıl merak ettiğim eşinizin silikonlari hissedip hissetmediği. Bu silikonun kasalti ya da kas üstü konması ile mi alakalı
Canım ben ameliyat olalı 3 ay bile olmadi 2.ci ayda evlendim ve bende his sorunu hiç yok gayet hissediyorum bünyeyle alakalı sanırım ve eşim de protezi hissetmediğini normal olduğunu söylüyor benimki kas altı koyuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…