evet zamanla gecyo benımkı kasaltı degıl ama ustu kaasın altında..ılk zamanlar bır seyı kapatır acarken bıras kasıyodu protezı ama sonradan gectı..cok uzun sure devam etmıyo zaten..yerıne tam oturmadıgı ıcın ve kaslarınla oynandıgı ıcın oyle ama endıse edecegın bır durum degıl.
Merhaba arkadaşlar ben de göğüs silikonu ameliyatı istiyorum ve araştırıyorum istanbulda ve antalyada özerdem kardeşlerle görüştüm. aynı anda başka ameliyatlarda istiyorum. bana kişiye özel planlama gerektiğini söylediler. gerçi bu sitede çok cevap buldum ve şimdi rahatım ama bana bu doktorların söylediği mantıklı geldi. illa kas altı-üstü değil memeye göre planlama yani. insan korkuyor bir de marka seçenekleriniz neler kızlar? marka çok önemli mi?
Merhaba arkadaşlar ben de göğüs silikonu ameliyatı istiyorum ve araştırıyorum istanbulda ve antalyada özerdem kardeşlerle görüştüm. aynı anda başka ameliyatlarda istiyorum. bana kişiye özel planlama gerektiğini söylediler. gerçi bu sitede çok cevap buldum ve şimdi rahatım ama bana bu doktorların söylediği mantıklı geldi. illa kas altı-üstü değil memeye göre planlama yani. insan korkuyor bir de marka seçenekleriniz neler kızlar? marka çok önemli mi?
son 2 yıl ıcınde amelıyat olup,memnun olan arkadaslarım,isim ve fıyat verebilirler mı?
önce ankaralılarla paylaştım tecrübemi sizede yazıyorum aynısını.. hepinize bol şans umarım dilediğiniz gibi olur herşey..
ben hasan fındk a yaptırmıstım 2007 yılında meme altından kas altına yerlestirildi protezim 2010 yılında dogum yaptım bebegimi emzirdim hiç sorun yasamadım sadece bugunlerde bakıyorumda sanki biraz ufaldı goguslerim, acaba silkon zamanla deforme mşi oluyor?
Salin protezanlar küçüldügünü duymuştum,çünkü içinde tuzlu su oluyormuş,zamanla vücut ısısı ile buharlaşıp küçülüyormuş,koheziv jel silikonsa kesinlikle zamanla küçülmez.Deforme olacagınıda zannetmiyorum.Eger zayıfladıysan gögsün küçülmüşte olabilir.Çünkü meme dokusu yagdan oluşur,zayıflayınca memede küçülür.Proteze birşey olacagını zannetmem,tabi salin protez degilse...
canım benimkim mentor du ve jel şeklindeydi belki emzirmeden ötürü biraz degisti tam ifade de edemiyorum aslında ama şunu söyliyim hasan bey harika bir cerrah ben cok menun kaldım
ben hasan fındk a yaptırmıstım 2007 yılında meme altından kas altına yerlestirildi protezim 2010 yılında dogum yaptım bebegimi emzirdim hiç sorun yasamadım sadece bugunlerde bakıyorumda sanki biraz ufaldı goguslerim, acaba silkon zamanla deforme mşi oluyor?
Oh be sonunda silikonlari olup da emziren birini buldum emzirdikten sonra göğüslerinde sarkma oldumu ya da ici bosaldimi birde hamilelikte gogusler çok büyüyor protezle birlikte büyümesi sorun oluşturdumu seni bulmusken sorayım dedim