Göğüs Büyütme Estetiği Ameliyat Yöntemleri Hakkında Bilgi Paylaşım

teşekkür ederim canımmm, biraz endişelenmiştim açıkçası, içim rahatladı

koltuk altı kesısınden sonradan sısırme protez dısında hıc bır protez ı kullanamayacagımız kesın mı?

Meme buyultme amelıyatından ne kadar zaman sonra gunese cıkıp,denıze gırebılıyoruz?

son 2 yıl ıcınde amelıyat olup,memnun olan arkadaslarım,isim ve fıyat verebilirler mı?

Merhaba arkadaşlar ben de göğüs silikonu ameliyatı istiyorum ve araştırıyorum istanbulda ve antalyada özerdem kardeşlerle görüştüm. aynı anda başka ameliyatlarda istiyorum. bana kişiye özel planlama gerektiğini söylediler. gerçi bu sitede çok cevap buldum ve şimdi rahatım ama bana bu doktorların söylediği mantıklı geldi. illa kas altı-üstü değil memeye göre planlama yani. insan korkuyor bir de marka seçenekleriniz neler kızlar? marka çok önemli mi?

Memeye göre Planlama yapılması şart dediğin gibi tek bir yöntem her Kadına uygulanamaz dolayısı ile her yöntemi uygulayabilen ve bunun kararını doğru seçip verebilen usta bir cerrah gerekli şansın bol olsun..

merhaba arkadaşım,

ben bu hafta meme büyütme ameliyatı oldum. Çok memnunum (yeni olmama rağmen). Kesinlikle doktoruna güven. Hangi boy hangi ölçü vs ne derse güven ve inan.. bana doktorumun söylediği ölçüler çok küçük gelmişti. ama şimdi o kadar hak veriyorum ki. Ayrıca marka konusuna gelince.. eğer markadan kastın bilindik bir hekim ise kesinlikle evet. Sağlık bu şakaya gelmiyor. hergün onlarca örnek okuyor ya da duyuyoruz. 3 kuruş ucuz diye bilinmedik ya da az bilindik hekimlere giden ve sonuna kadar memnun kalanların sayısı çok az. Lütfen sağlık konusunda bulabildiğin en bilindik en isim yapmış doktoru tercih et...

son 2 yıl ıcınde amelıyat olup,memnun olan arkadaslarım,isim ve fıyat verebilirler mı?

ben 1 yıl oldu silikon taktıralı ve cok memnunum doktorumun adı zühtü demir fiyat konusuna gelince özelden size msj olarak atayım..

önce ankaralılarla paylaştım tecrübemi sizede yazıyorum aynısını.. hepinize bol şans umarım dilediğiniz gibi olur herşey..

Kızlar konu başlığını görünce dayanamadım kendi 2 sene önceki halim aklıma geldi ben istanbulda oturmama rağmen o zaman hem kendi çevremden hemde kk dan araştırdığımda karşıma hep nebil bozdoğan çıktı ve ankarada yaptırdım ...inanılmaz memnunum artık tamamiyle benden bir parça gibiler koltuk altından yapıldı şimdi hiç izi yok resmen..
kendisi çok tatlı sempatik bir doktor hem ekonomik hemde güvenilir tecrübeli uluslararası sağlık turizmide yapıyo farklı ülkelerden hastalar geliyo....
en taktir ettiğim ve minnettar kaldığım konuda ameliyattan sonra kendisine ait ankaranın iyi semtlerinden birinde adını hatırlamıyorum bir misafirhanesi var 2 gün orada kaldık yanımda refakatçim özel oda bizimle ilgilenen hizmetli sabah öğlen akşam yemek ve tek kuruş ekstra istemedi.. ve sabah akşam kontrole gelmişti..
ilk yaptırmaya karar verdiğimdede telefonla görüşüp foto göndermiştim sonra sırf benim için istanbula ilk muayeneye geldi anadolu yakasında bir hastanede muayene edip geri döndü ve yine para almadı..
sanırım nasıl bir insan olduğunu anlamışsınızdır
çünkü bu konuda güven çok önemli..
birde dipnot sonra hayatıma giren 2 kişi oldu ve hiçbiri anlamadı gerçek zannettiler o kadar doğal yapıyo:))))

ay resmen o gnlerin heyecanına geri döndüm kesinlikle arzu ediyorsanız yaptırın hiç düşünmeyin hayatımda kendim için yaptığım en doğru şeylerden biri...
Hazırlık yapanlara kolaylıklar ameliyat sonrası olanlara hızlı iyileşme dönemleri diliyor ve geçmiş olsun diyorumm...

önce ankaralılarla paylaştım tecrübemi sizede yazıyorum aynısını.. hepinize bol şans umarım dilediğiniz gibi olur herşey..

ben hasan fındk a yaptırmıstım 2007 yılında meme altından kas altına yerlestirildi protezim 2010 yılında dogum yaptım bebegimi emzirdim hiç sorun yasamadım sadece bugunlerde bakıyorumda sanki biraz ufaldı goguslerim, acaba silkon zamanla deforme mşi oluyor?

Salin protezse zamanlar küçüldügünü duymuştum,çünkü içinde tuzlu su oluyormuş,zamanla vücut ısısı ile buharlaşıp küçülüyormuş,koheziv jel silikonsa kesinlikle zamanla küçülmez.Deforme olacagınıda zannetmiyorum.Eger zayıfladıysan gögsün küçülmüşte olabilir.Çünkü meme dokusu yagdan oluşur,zayıflayınca memede küçülür.Proteze birşey olacagını zannetmem,tabi salin protez degilse...

canım benimkim mentor du ve jel şeklindeydi belki emzirmeden ötürü biraz degisti tam ifade de edemiyorum aslında ama şunu söyliyim hasan bey harika bir cerrah ben cok menun kaldım

canım benimkim mentor du ve jel şeklindeydi belki emzirmeden ötürü biraz degisti tam ifade de edemiyorum aslında ama şunu söyliyim hasan bey harika bir cerrah ben cok menun kaldım

Benimde protezlerim mentor,ama mentorun hem salin şeklinde hemne jel şeklinde olanı var,emzirmeden ötürüde olabilir,dedigim gibi kilo alıp verme durumundanda olur.Ben o yüzden genellikle emzirme olayını tamamlamış bayanlara daha çok öneririm bu ameliyatı.Çünkü hamilelik ve emzirme dönemlerinde inanılmaz büyüyüp küçülüyor gögüs,deforme oluyor.Memede protezde olsa sonuçta meme dokusu bu degişimi gösterdigi için gögüs yapısı bozulur,içinde protezde olsa..Eger seni rahatsız ediyorsa bu görüntün,tekrar çocukta düşünmüyorsan ikinci bir operasyondan sonra bu sorunlarla tekrar karşılaşmazsın bence..Belkide dikleştirme ameliyatıyla protez koyulabilir..

Oh be sonunda silikonlari olup da emziren birini buldum emzirdikten sonra göğüslerinde sarkma oldumu ya da ici bosaldimi birde hamilelikte gogusler çok büyüyor protezle birlikte büyümesi sorun oluşturdumu seni bulmusken sorayım dedim

hayır canm sarkma olmadı içinde bosalmada olmadı buyumesi de sorun olusturmadı ben fazla buyuk yaptırmamıstım kas altında oldugu i,cin o kadar dogal duruyorki şimdiye kadar aa kimse hatta cok yakınlarım bile aa senin goguslerin silikon mu demediler , bikinili gorseler bile

okudukça kafam karışıyor..düşündükçe gidip geliyorum operasyonu yaptırmakla yaptırmamak arasında..ya bir komplikasyon oluşursa, ya beğenmezsem, izmir'deki doktorlar mı yoksa istanbuldakiler mi, çocuk yapmadan önce mi sonra mı..karar verip de yaptıran tüm arkadaşları kutluyorum vallahi daha önce burun estetiği olmuş biri olarak bile çok zor bu kararı vermek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…