Göğüs Büyütme Estetiği Ameliyat Yöntemleri Hakkında Bilgi Paylaşım

canım cevap yazmamışım bu soruna, bana doktorum göğüs yapım uygun olduğu için her tekniğin her kesi şeklinin yapılabileceğini ama kas zarı altını tavsiye ettiğini söyledi. benim de yaptığım araştırmalar sonucu kafama yattı. ameliyat sürecinden inanılmaz memnunum, ameliyattan çıkar çıkmaz normal hayatıma devam ettim diyebilirim. sıfır ağrı çektim, sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim. bugün 5. günüm memeler de toparlanıyor

kas zarı altını kendinmi istedin doktorunmu önerdi? sonuçtan memnunmusun bir de

,dual plan için ticari bir yöntem diyorlar, bilginiz varmı
Canım Dual Plan için ticari bir yöntemdir denildigini hiç duymadım.Ama kas zarı altı için söylenmişti.Kas zarı altı yöntemi için birçok doktor ticari yöntem diyor.Kasın üzerindeki zarı yırtmadan ayırmak imkansız birşeymiş.Kas zarı altı ve meme dokusu üstüne yapılan operasyonu eşdeger görüyorlar.Ne derece dogrudur bilemeyiz.Bunu en iyi doktorlar bilir.. Bende kas zarı altı yöntemiyle ameliyat oldum..
kesınlıkle tıcarı bır yontem değil..uzun zamandır kullanılan ve lıterature gecmıs bır yöntem..

Katılıyorum,böyle birşey olamaz zaten..Yanlış bilgi..

yazılanları okudum ve moralim bozuldu... Benim hiç meme dokum olmadığı için kas altı harici bi yöntem uygulanma şansı yok.. Nasıl yni şimdi silikonlarım harekt mi edecek spor yapamayacakmıyım

yazılanları okudum ve moralim bozuldu... Benim hiç meme dokum olmadığı için kas altı harici bi yöntem uygulanma şansı yok.. Nasıl yni şimdi silikonlarım harekt mi edecek spor yapamayacakmıyım

canım sen neden hemen moralını bozuyosun..benımde hıc memem yok dual plan yontemıyle amelıyat oldum..2. aydan sonra spora basladım kosuya sonrasındada 1 seneden sonra ağırlıkta calıstım ve hıc bı sekılde zararınıda gormedım..ılla meme dokun yok dıye kasaltı olmak zorunda degılsın..
bana kasustude olabılırdı ama doktorum ozellıkle sordu buyuk protez ıstıyosun ve kasustu yaparsam ıkı tane portakal gıbı bı gorunum olusabılır ıstıyomusun boyle bı gorunum dedı..bende ıstemedıgımden bana dual planı uyguladı..protezın ust kısmı kasın altında kaldıgından ddaha dogal bı gecıs saglıyo..ben memnunum ve bende sıfır memeydım resımlerımı gordun.. o yusden herseyde bozma moralını..gorustugun cerrah ssana neyın uygun oldugunu soyler zaten.

Orası öyle de ne biliyim korkuyorm işte... Kas altı yapıldığında ilerde çıkabilecek sorunlar ne peki ?

Arkadaşlar merhaba;

15 şubatta bana da kas altı 325 cc. hıgh profile yuvarlak protez konuldu.

12 gün geçmesine rağmen şu anda istediğim formda değiller. Form dan kastım ise şu ki; operasyon öncesi memelerde hafif sarkıklık vardı fakat doktorum silikonla bunu rahatlıkla toparlayabileceğini söyledi. Şu anda ise özellikle sol göğsüm biraz daha yukarıda ve memenin alt tarafındaki sarkıklık belli oluyor, yumuşak... Doktorum bu durumun çok normal olduğunu, gösterdiği masajla protezin aşağı inip yerleşeceğini söyledi.. Sütyen vermedi, protezin aşağı inmesini engelleyebilir dedi. Şişlikler büyük ölçüde indi, hassasiyet ve dokununca ağrı az da olsa var. Meme altlarında bariz morluklar var...

Bunları sizlerle de paylaşmak istedim, normal mi acaba? Çok mu acele ediyorum sonuç için?

canım tabi ki de 12 gün böyle bir yorum yapabilmek için çok erken bir süre hele bir bekle 1. ayını doktorun sarkıklık geçecek dediyse geçecektir mutlu olmaya bak canım benim endişe etme

ben henuz amelıyat olmadım ama umarım en kısa zamanda ıstedıgınız gıbı olur, bence doktorunuz olacak dedıyse vaktı vardır, soylenen hale gelır..bol sans, moralınızı bozmayın sakın

Açıkçası bu yöntemi uyguladığını bildiğim iki doktor var.
Türkiye genelinde illaki başka isimlerde vardır ama İstanbul'da Barış Çakır ve Naci Çelik.

bende okudugumda kas zarı altına karar verdım ama dr ne karar verır bılemıyorum..o dr lardan randevu aldım :)

çok teşekkürler paylaşım için çok ihtiyacım vardı..

çooook teşekkürler paylaşım için siz oldunuz mu ameliyat, sizi ekleyeceğim çok güzel paylaşım yapmışşsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…