göğüs arası ve göbek tüyleri

buket_srd

o benim dünyamm
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
30
0
86
İçel Mersin
göğsümün arasından göbeğime kadar tüylerden bir yol var sanki ve sarı da değiller belli oluo napmalıyım???? tek orayı alsam ağdayla orası bembeyaz olacak ortada yol gbi o yzden almak istemiorum ne yapmalıyım ki

aynı dertten muzdaribiz cnm ben mecburen ağdayla yapıyorum geri kalanlarıda sarartıyorum başka bişey yok yapıcak sanki

hemen test olmalısın jenkolğa git testlerin sonucunda ilaçla düzelir en aazından yeni oluşumu olmaz hormanal bişi bu çünkü:1closedeyes:

bende de var ama henüz el atamadım. lazere gitmek mantıklı görünüyor. almadığımız yer kalmadı nedir çektiğimiz.

evet lazer en ii çözüm ilerisi için düşünüyorum zaten ama yaz geldi bikini flan btün tüyler meydanda.sarartınca da uzuo diolar o zaman daha kötü olur die cesaret edemiyorum

bende ağdayla alıyorum. göğsümü ve göbeğimi.
almak sorun değilde sonraki günlerde kızarıp sivilce olması çok kötü oluyor. ve hemende geçmiyo. böyle oluncada almam pek bişeye yaramıyor

ben göğüs arasını tüy dökücü kullanıorm göğüs altından göbek bölgesine komple epilatör uyguladım.aynı senn dedğn gibi bendeki de ve tek çare buydu.göğüs arası epilatörle ve ağdayla alınmıo ikisini de denedim acaip sivilce yaptı o yüzdn tüy dökücü çok ii oraya. göbeği de epilatrle alıorm ama limon tuz yaptm okadr azaldı inceldi ki bi kaç defa daha alıp limon tuz uygularsam daha almam gerekmez sanırım.

benimde geçmişte daha azdı ama şimdi belli olmaya başladı tüy sarartıcı kullanıyorum bi kar ay sonra yine kendi rengine dönüyor

göbek epilatörle kızarıp sivilce yapmıyor mu? ben yapmaya korkuyorum bi başlarsam devam etmem gerekcek çünkü

epilatör kızartıyo evet ama ben pudralıorm hep yapmadan önce.oyüzden biraz pembeliği kalıo bi güne geçio.zaten aynı şeyler bacağı alınca da oluo kızarıo ister istemez.sivilceye gelince bende hiç sivilce yapmadı bunun nedeni de sanırım o bölgemin esmer olması eğer beyaz tenli olsaydm bende de yapardı muhtemelen.bir de cildim kuru olnca bi sorun yaşamadm

Ya bende de o dert var 3 yıl boyunca adet düzensizliği yüzünden doğum kontrol hapları kullandım acayip tüylenme yaptı bende Birkaç kez ağda yaptım bende de sivilce çıktı ve çok kaşındı bide üstüne tüylerimin yapısında hiçbir değişiklik olmadı üstüne bide ağda acısı ki orası acaip ağrıyo , hâl böyle olunca bende vurdum jileti Şimdi ne halde hiç sormayın :gitme: Eylül ayında lazere başlıcam, böyle uğraşamıyorum, inşl. kurtulurum. ınsanın psikolojisi bozuluyor resmen, kötü bi durum mafoldumben

sormayın kızlar bende öyle yol şeklinde yok ama göbegimde var.sanırım eldivenle azaltmaya başlıcam..daha seyrekleşirirsem iyi olacak gibi.

Kızlar bendede aynı dert var ama lazere gıttım bı faydası olmadı ÇÜnkı sıyahta olsa kalın deĞıllerdı
tÜy sarartıcı ıse sakın denemeyın Çok uzatıp kalınlaŞtırıyo
ben yandım sız yanmayın derım
evlıyımde Üstelık her yanım kıl ama yapacak bıŞey yok tek derdımız bu olsa keŞke elımız ayapĞımız saĞlamya dıye tesellı edıyorum kendımı sadece
hıÇ dert etmeyın yapacak bıŞey yok kızlar aldırmakta zor onları

sormayın kızlar bende öyle yol şeklinde yok ama göbegimde var.sanırım eldivenle azaltmaya başlıcam..daha seyrekleşirirsem iyi olacak gibi.

sakın sakın eldıvenle alınca dahada cogaltıyo hemde kalınlaşıyo ben yaptım sımdı tüy yumagı gıbı oldumsenağlama

kızlar ne yapıcağımı şaşırdım bu tüyler yüzünden :S göbeği gögüs aram belim her yerde var ve siyah siyah hemde çok fazla nolucak hiç bilmiyorum yhaaaaa en iyisi ağda yaptırmak olucak sanırım :S

ben de 16. yaşındayım daha benimde göbeğimde var... ben de çok tüylüyüm sanırım mafoldumben ya 1 ay sonra tatilden döününce sivilceler için gittiğim cildiyeye sorucaz ama ben çok utanıyorum oda büyük ihtimal jinekoloğa göndericek eyvahedigeldismile ya ben öyle açıp göstermeye çok utanıyorum napıcam mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…