• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs arası ve göbek tüyleri

ben de 16. yaşındayım daha benimde göbeğimde var... ben de çok tüylüyüm sanırım mafoldumben ya 1 ay sonra tatilden döününce sivilceler için gittiğim cildiyeye sorucaz ama ben çok utanıyorum oda büyük ihtimal jinekoloğa göndericek eyvahedigeldismile ya ben öyle açıp göstermeye çok utanıyorum napıcam mafoldumben mafoldumben mafoldumben

daha ergenlik çağındasın ve bu dönemde tüylerinin yoğun olması çook normal..benden sana bir abla tavsiyesi bu dönemler fazla uğraşma kendinle ilerde rahat edersin olumunekankayizsmile

malesef aynı sorun bendede var ama bnım kı siyah degil allahdan:) bnım kı sarı sarı ama çook belli oluyooo:( agda da kullanmak isdemıyorum çunku: çook acıtıyo:1:

Ya bende de o dert var :( 3 yıl boyunca adet düzensizliği yüzünden doğum kontrol hapları kullandım acayip tüylenme yaptı bende :( Birkaç kez ağda yaptım bende de sivilce çıktı ve çok kaşındı bide üstüne tüylerimin yapısında hiçbir değişiklik olmadı üstüne bide ağda acısı ki orası acaip ağrıyo , hâl böyle olunca bende vurdum jileti :( Şimdi ne halde hiç sormayın :gitme: Eylül ayında lazere başlıcam, böyle uğraşamıyorum, inşl. kurtulurum. ınsanın psikolojisi bozuluyor resmen, kötü bi durum mafoldumben

oooofffff bende aynı durumdayım. kist var. bunu için doğum kontrol hapı alıyroum. iyice tüylendim. en son sinirlendim jilet kullandım.şimdi daha kötü oldu. bilmiyorum nasıl kurtulacağım yaaaaa.

Kızlar bende önce tedavi olmak gerekir o zaman kıl oluşumu engellenir. Benim aylık gittiğim akapunktur merkezi var ve orda ağda yaptırıyorum. bunları orda uzun uzun konuştuk. kesinlikle almayın önce jinekoloğa gidip tedavi olun sonra iğneli epilasyon ile bitebilir. kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama uzman kişiler tarafından yapılırsa biteceğine inanıyorum göğüs ucu ve göbekte olan kılların.

kızlar bende de var uf yaaa çenemde de var göbeğimde çok da olmasa var ama bikere ağda yaptım biraz arttı doktorada gitmek istemiorum napıcaz bilmiorum yaaa

bnde de aynı dert var belimde göbeğimde . tatilde de bikini giycektim o yüzden kuaförde aldırdım ve byağ rahat ettim artk düzenli bi şekilde aldırcaö

bnmde belimde ve göbeğimde var az ama bn kıl tüyden nefret ettiğim için 2 -3 ayda bi alıyorum sirle aldıktan sonra diğer aya daha az çıkıyo zaten almasam bile olur aslında

Back