- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- 688
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de 16. yaşındayım daha benimde göbeğimde var... ben de çok tüylüyüm sanırım mafoldumben ya 1 ay sonra tatilden döününce sivilceler için gittiğim cildiyeye sorucaz ama ben çok utanıyorum oda büyük ihtimal jinekoloğa göndericek eyvahedigeldismile ya ben öyle açıp göstermeye çok utanıyorum napıcam mafoldumben mafoldumben mafoldumben
daha ergenlik çağındasın ve bu dönemde tüylerinin yoğun olması çook normal..benden sana bir abla tavsiyesi bu dönemler fazla uğraşma kendinle ilerde rahat edersin olumunekankayizsmile
Ya bende de o dert var 3 yıl boyunca adet düzensizliği yüzünden doğum kontrol hapları kullandım acayip tüylenme yaptı bende Birkaç kez ağda yaptım bende de sivilce çıktı ve çok kaşındı bide üstüne tüylerimin yapısında hiçbir değişiklik olmadı üstüne bide ağda acısı ki orası acaip ağrıyo , hâl böyle olunca bende vurdum jileti Şimdi ne halde hiç sormayın :gitme: Eylül ayında lazere başlıcam, böyle uğraşamıyorum, inşl. kurtulurum. ınsanın psikolojisi bozuluyor resmen, kötü bi durum mafoldumben
sirle alıp azaltıcı kullanacaksın başka yapacak bişey yok..bitmese bile incelecek ve azalacaktır.