Göğüs Ameliyatım - Cem Payaslı

Arkadaşlar,

Acele etmeyin lütfen. Bu ameliyatın en net sonucunu 6 ay sonrasında fark edeceksiniz. Kaslar gevşeyip protez vucuda tam oturunca yani.. Şuan içn ne söylerseniz söyleyin gün geçtikçe değişecek çünkü :)
Bakın ben cem beye büyük istediğimi belirttim. Çok büyük göğüs denemiş ve olmamış. Şuan 325 cc var. 2 ay oldu. Çokta memnumum.. Hem doğalklar hemde abartı büyüklükte değil gayet dolgun ve bombalar :KK70:

7.günde göğüsler birleşmez. Benim 2.ayım ve belli oranda birleşiyor ki halen şişlik azda olsa var. Yer yer sertliklerimde var ama yumuşamaya başladığınıda görüyorum.En azından yürürken sallanıyor artık :KK70: Göğüs aralarım çok ayrık olduğu için çok fazla birleşmeyeceğini ve sütyenle yakışlaştırabileceğimi söyledi. Valla kızlar birleşmesin çünkü böyle ayrı bi güzel. Cem bey bu işi gerçekten biliyor.. Onu dinleyin derim ve acele etmeyin.

Şuan ölçüm 85-c kızlar. Yani sırt genişliği ile ilgili bir durum .

Benimkiler 275 cc bi de;( bi an once gecsin birlestiren birseyler alayim diyorum. Ama kuculmeye basladikca moralim bozuluyo zaten suan bile dolgun diyemiyorum. Belki toparlayan bi sutyenle ancak o kivama erisirler... Umudum bu..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimkiler 275 cc bi de;( bi an once gecsin birlestiren birseyler alayim diyorum. Ama kuculmeye basladikca moralim bozuluyo zaten suan bile dolgun diyemiyorum. Belki toparlayan bi sutyenle ancak o kivama erisirler... Umudum bu..

vucut yapınız 275 cc ye uygunsa ve daha büyüğü kötü durduysa 275 cc idealdir diye düşünüyorum. Acele etmeyin. Bazı göğüsler birleşmez. Benimkilerde birleşmiyor çok fazla. Birleşince çirkin dururdu yapay olurdu.

vucut yapınız 275 cc ye uygunsa ve daha büyüğü kötü durduysa 275 cc idealdir diye düşünüyorum. Acele etmeyin. Bazı göğüsler birleşmez. Benimkilerde birleşmiyor çok fazla. Birleşince çirkin dururdu yapay olurdu.

Arkadaslar mrb :))
Bende ameliytimi oldum Cem bey e 22 temmuzda bugun 2.gunum agrim cok ozelliklede ayaga kalktigimda ama ilk gune gore gayet iyiyim . Gogsumun seklinden oturu biraz cnm skldi ama insalh iyice oturunca sekli de duzelir die dua ediyorum. Birazdan foto eklicem :)

Bende ameliytimi oldum Cem bey e 22 temmuzda bugun 2.gunum agrim cok ozelliklede ayaga kalktigimda ama ilk gune gore gayet iyiyim . Gogsumun seklinden oturu biraz cnm skldi ama insalh iyice oturunca sekli de duzelir die dua ediyorum. Birazdan foto eklicem :)

Geçmiş ve hayırlı olsun.
değil 2.gün 15.gün bile olsa o şekil ilk başta hem komik hem çirkindir. :)
Yatarken ve kalkarkenki ağrı çok normal 1 haftaya kalmaz geçer. Ama ara ara spazm gibi sancı girebilir. Çok normal. Bunlar göğsün proteze alışma süresidir.

2 günlük göğüs için pek fazla bişiy beklemek doğru olmaz. Füze den farksızdırlar şuan. Benim 2,5 ay olacak neredeyse şuan mükemmeller :)
Bundan sonraki süreç sabır gerektiriyor. Bekliyoruz resimlerini :)

Geçmiş ve hayırlı olsun.
Yatarken ve kalkarkenki ağrı çok normal 1 haftaya kalmaz geçer. Ama ara ara spazm gibi sancı girebilir. Çok normal. Bunlar göğsün proteze alışma süresidir.

2 günlük göğüs için pek fazla bişiy beklemek doğru olmaz. Füze den farksızdırlar şuan. Benim 2,5 ay olacak neredeyse şuan mükemmeller :)

Cnm cok tesekkurederim :))
Foto eklicem ama nerden eklicem bulamiyorum

Geçmiş ve hayırlı olsun.

Benim 1 ay dolmak üzere ama şekilleri hala çirkin sağ göğsüm ve sol göğsüm farklı birbirinden sağ göğsümün koltuk altına doğru da baloncuk gibi bişey geliyor elime :KK43:

Geçmiş olsuun hayırlı olsun..bekleyen arkadaşlardan biriydin nasip oldu, inşallah olmak isteyenlere darısı :)

Banda 300cc takildi memelerim arasi epey acik kamyon gecer yani :/ doktoruma sordum göğüs yapimin ayrik oldugunu söyledi sutyenlerle birleşik tutmaya calisacaksin dedi zaman gectikce protez oturdukca birlesmez mi az da olsa

Banda 300cc takildi memelerim arasi epey acik kamyon gecer yani :/ doktoruma sordum göğüs yapimin ayrik oldugunu söyledi sutyenlerle birleşik tutmaya calisacaksin dedi zaman gectikce protez oturdukca birlesmez mi az da olsa

o senin göğüs yapın ile alakalı. Dr öyle dediyse birleşmez. Ameliyat sırasında denemiştir illaki.. benim denendi .. Ama hoş bir görüntü gözükmediyse yapılmamıştır.
Rsimleriniz var mı ? paylaşısanız daha güzel yorum yapabiliriz.

Benim 1 ay dolmak üzere ama şekilleri hala çirkin sağ göğsüm ve sol göğsüm farklı birbirinden sağ göğsümün koltuk altına doğru da baloncuk gibi bişey geliyor elime :KK43:

1 ay çok erken bir süre .
Biraz daha bekleyin derim. Çünkü akşamdan sabaha değişebiliyor inanın.
Malum en az 6 ay.. Sabır gerektiren bir süre.
eğer 6 ay sonrada aynı sıkıntılarınız olursa doktorunuzla görüşün derim.

Çünkü; bir göğüs diğerine oranla daha hızlı iyileşebilir. Bir tanesi daha farklı reaksiyon vermiş olabilir. Kaslarınızın gevşemesi diğerine oranla farklılık gösterebilir.
Yani bunlar için çok erken.
doktorunuz kimdi ?

Tebrikler.Darisi benim ve tum isteyenlerin basina.Size arkadaslik yolladim,kabul ederseniz sevinirim

Kizlar ben de insallah kasim ayinda yaptirmayi dusunuyorum.Arkadaslik yolluyorum sizlere resmlere bakmak icin.Lutfen kabul edin

Kizlar ben de insallah kasim ayinda yaptirmayi dusunuyorum.Arkadaslik yolluyorum sizlere resmlere bakmak icin.Lutfen kabul edin

Merhaba, kabul ettim canım.
Kasım güzel bi ay yaza tamamen bomba girersin .

Doktorumuz cem payaslı .. şiddetle görüşmeni tavsiye ederim canım.

Merhaba, kabul ettim canım.
Kasım güzel bi ay yaza tamamen bomba girersin .

Doktorumuz cem payaslı .. şiddetle görüşmeni tavsiye ederim canım.
Tesekkur ederim.Ben Azerbaycanda yasiyorum.Malesef Turkiyeye gelib ameliyat olamam((((.Amma buraya bi cok turk doktorlar geliyor ki,onlardan birine yaptircam insallah.En buyuk hayalim.Insallah gerceklesir

Tekrar merhaba kizlar Cem Payasli hastalari olarka buraya yazayim dedim:) Gectigimiz gunlerde kontrolum vardi. Yarin yaklasik 2 hafta, Cem hoca bantlari acti pansumana gerek duymadi. Ameliyatta takilan sutyeni cikarip kendime beyaz desteksiz ameliyatta takilandan daha az sıkan ve daha ince askili bir sporcu sutyeni aldim. Sordum cem bey'e iyi yapmissin dedi. Burada okuduklarimi paylastim denize ne zamn girebilirim dedim yarin dedi😄iz olmaz sende dedi. Sporcu atletini 3.haftada yani haftaya cikaracagim bu durumda ama tedirginim, gami sen ne yapmistin?
Ayrik benim biraz, burda kizlarin bantlayarak yattiklarini okuyorum kaymasin diye, kayar mi daha cok dedim hayir rahat ol keyfini cikar dedi. Dikislerim suan acikta sanirim artik mikrop kapmaz. Bi de masaj verdi slikonlarin yukarda onlari indirmen lazim firsat buldukca masaj yap dedi ama canimi yakiyo baya masaj:KK43:

Bir de unutmadann! Benim kolumun altinda beze cikti gecen hafta gecti 3 gun once yine cikti! Cem bey 1 hafta bekle doktora git slikonla alakasi yok ded:KK43:(( Bu sorunu yasayan var mi? Aksi taktirde korkmaya baslayacagim gercekten...

X