- 13 Temmuz 2014
- 122
- 21
Arkadaşlar,
Acele etmeyin lütfen. Bu ameliyatın en net sonucunu 6 ay sonrasında fark edeceksiniz. Kaslar gevşeyip protez vucuda tam oturunca yani.. Şuan içn ne söylerseniz söyleyin gün geçtikçe değişecek çünkü :)
Bakın ben cem beye büyük istediğimi belirttim. Çok büyük göğüs denemiş ve olmamış. Şuan 325 cc var. 2 ay oldu. Çokta memnumum.. Hem doğalklar hemde abartı büyüklükte değil gayet dolgun ve bombalar
7.günde göğüsler birleşmez. Benim 2.ayım ve belli oranda birleşiyor ki halen şişlik azda olsa var. Yer yer sertliklerimde var ama yumuşamaya başladığınıda görüyorum.En azından yürürken sallanıyor artık Göğüs aralarım çok ayrık olduğu için çok fazla birleşmeyeceğini ve sütyenle yakışlaştırabileceğimi söyledi. Valla kızlar birleşmesin çünkü böyle ayrı bi güzel. Cem bey bu işi gerçekten biliyor.. Onu dinleyin derim ve acele etmeyin.
Şuan ölçüm 85-c kızlar. Yani sırt genişliği ile ilgili bir durum .
Benimkiler 275 cc bi de;( bi an once gecsin birlestiren birseyler alayim diyorum. Ama kuculmeye basladikca moralim bozuluyo zaten suan bile dolgun diyemiyorum. Belki toparlayan bi sutyenle ancak o kivama erisirler... Umudum bu..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.