• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatım - Cem Payaslı

merhaba,

ben sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra cem bey ile görüşmeye karar verdim. bnm de benzer şekilde çok küçük fakat bnm için en önemlisi doğal olması. fotograf görme şansım olur mu acaba önce sonra gibi ?

teşekkürler,

Merhaba, tabi arkadaş olarak eklerseniz görebilirsiniz. Randevu alın zaten kararınızı vereceksinizdir :)

Herkeze merhaba,
34 yaşındayım.. Ve yıllardır güzel göğüslü arkadaşlarıma hep özenmişimdir. Olan olmayanın halinden anlamaz. :(
75 sırttan sıkıyor 80 içini doldurmuyor.. Yıllardır kullandığım destekli sütyenler giydiğim badylerden tişörtlerden belli olan boş sütyen izleri.. Ve çıplakken utanmak.. Yakın arkadaşlarım gereksiz buldu ama olan anlamıyor işte. Bir kadının göğüsünün nerdeyse olmamasını giydiği hiç bir şeyi kendine yakıştıramaması. Azıcık göbeklensem göbeğimin göğsümden büyük durmasını .. Ve şimdi kararım kesin.. Ameliyat tarihim 17 Mayıs ..

Ne sonraki ağrıdan korkuyorum nede alacağım tepkilerden.
Ve doktorum.. Dünyada tanıdığım en iyi yürekli insan , adam gibi adam, en büyük Beşiktaşlı , koca yürekli insan Cem Payaslı'ya onun o sihirli ellerine kendimi birkez daha bırakıyorum. Allah kendisinden bin kez razı olsun. Mükemmel bir buruna sahip oldum sayesinde şimdide hayalini kurduğum göğüse sahip olacağım.

Şuan o kadar mutluyumki.. Hissettiğim duyguyu heyecanı anlatamam .. Bu satırları yazarken ağlıyorum . Yaşadığım duygunun tarifi yok şuan..
Ameliyat gününe kadr zaman nasıl geçer bilmşyorum ama şimdiden heyecandan uykularım kaçmaya başladı.
Merhaba ben de Cem beye göğüs , burun ve tek kepçe kulak estetiği oldum 5. günüm bugün .bana 400 cc mentor yuvarlak takıldı çok küçülüyor mu acaba siz 325cc den memnunmusunuz ben daha kucullur diye korkuyorum şu an çok güzeller cunki sizin baya zaman geçmiş ilk takıldığı andan beri ne kadar küçüldü acaba ??
Simdiden Teşekkürler sevgiler..

Merhaba ben de Cem beye göğüs , burun ve tek kepçe kulak estetiği oldum 5. günüm bugün .bana 400 cc mentor yuvarlak takıldı çok küçülüyor mu acaba siz 325cc den memnunmusunuz ben daha kucullur diye korkuyorum şu an çok güzeller cunki sizin baya zaman geçmiş ilk takıldığı andan beri ne kadar küçüldü acaba ??

Merhaba, hayırlı olsun. Keşke banada 400 taksaydı cem bey :) gerçi benim beden kaldırmazdı. :) çirkin dururdu bende.iyikide 325 takmış valla.
Şuanki göğüslerimden çok memunum idealler. ilk güne oranla tabi şişlikler ödemler indikçe göğüs saldıkça kendini biraz küçülme oldu. AMa beni rahatsız etmedi.
şuan 85 c takıyorum. Ama bazı sütyenlerde 80-c oluyor. C kup istiyordum zaten.
Ben çok memnunum valla. Daha fazla küçüleceğinide sanmıyorum :)

merhaba, suanki sis halinden memnun musun gercekten? :( Bana 275-300 takti Cem Bey ama ben biraz insin istiyorum bi de bi an once yumusasinlar ve yandan baskili bi sutyenle birlestirebiliyim istiyorum. Bugun bantlarim cikti 7.gunum hala ellerimle yanlardan bastirdigimda en ufacik bir oynama yok, birlesmiyorlar:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba, hayırlı olsun. Keşke banada 400 taksaydı cem bey :) gerçi benim beden kaldırmazdı. :) çirkin dururdu bende.iyikide 325 takmış valla.
Şuanki göğüslerimden çok memunum idealler. ilk güne oranla tabi şişlikler ödemler indikçe göğüs saldıkça kendini biraz küçülme oldu. AMa beni rahatsız etmedi.
şuan 85 c takıyorum. Ama bazı sütyenlerde 80-c oluyor. C kup istiyordum zaten.
Ben çok memnunum valla. Daha fazla küçüleceğinide sanmıyorum :)
Ne güzel memnun olmana sevindim umarım bende ileride boyutundan şikayet etmem benim gözüm biraz yukseklerde büyük ve dolgun göğüslere bayılıyorum :1:

merhaba, suanki sis halinden memnun musun gercekten? :( Bana 275-300 takti Cem Bey ama ben biraz insin istiyorum bi de bi an once yumusasinlar ve yandan baskili bi sutyenle birlestirebiliyim istiyorum. Bugun bantlarim cikti 7.gunum hala ellerimle yanlardan bastirdigimda en ufacik bir oynama yok, birlesmiyorlar:))

Merhaba benimde bugün 6.gunum oldu boyutundan çok memnunum ama gerginliği canımı sıkıyor patlıcak gibi oda zamanla geçecek diye umuyorum benim kendi gogus yapımda ayrik şuanda ayrik duruyor cem bey yokmuş kim aldi bantlarini :1:pazartesi gidicem kontrole bende o zaman sorucam birlesirmi masaj vericekmi filan diye keşke denk gekebilseydik incelerdik memislerimizi

Merhaba benimde bugün 6.gunum oldu boyutundan çok memnunum ama gerginliği canımı sıkıyor patlıcak gibi oda zamanla geçecek diye umuyorum benim kendi gogus yapımda ayrik şuanda ayrik duruyor cem bey yokmuş kim aldi bantlarini :1:pazartesi gidicem kontrole bende o zaman sorucam birlesirmi masaj vericekmi filan diye keşke denk gekebilseydik incelerdik memislerimizi

Birde yeni üyeyim bazen gulucukleri yanlış yerlere koyuyorum yanlış anlamayın alışamadım siteye :(

evet ;) ben de carsamba kontrole gidecegim, bayan var ya karsilayan o aldi cok ta guzel yapti. innncecik cizgilerimi gorunce cpk mutlu oldum. Carsamba geliyor Cem Bey. 6.30 da orada olacagim ben.Gel inceleyelim:)))

Ayriklik konusunu ben sordum ama malesef onu duzeltmek icin kesip bicmek gerekir malesef boyle olacak incecik bir sutyenle toparlarsin birlesir onlar dedi:) Bozmadim moralimi buna sukur:)

Son düzenleme:
Hımm ben pazartesi geliyor diye biliyordum Cem bey üzüldüm şimdi :(
Pazartesi 5 de gidicem gelebilirsem çarşambada gelirim görüşürüz canim ;)

Merhaba,

Yaptıranlara güle güle kullansınlar diyerek başlayayım. Foruma yeni üye oldum. Ben de Ekim ayında ameliyat olmayı planlıyorum fakat tam olarak oturmayan bazı konular var kafamda :18: Doktor seçimi konusunda bir liste oluşturup birkaçıyla görüşmeyi ve hangisi bana güven verirse onunla devam etmeyi düşünüyorum. Fakat yuvarlak ve damla arasında ne fark var onu anlayamadım. Boyut açısından baktığımda, kafam da şüpheler var. Forumdaki deneyimli arkadaşların bazıları 300ccye büyük derken, bazıları yetersiz diyorlar. Anlayacağınız o ki benim kafam epey karışık :1: Mesaj sınırı konusundan ötürü kimseye özelden yazamayacağım için buraya yazdım. Yardım edin cevaplarınızı bekliyorum..

Merhaba,

Yaptıranlara güle güle kullansınlar diyerek başlayayım. Foruma yeni üye oldum. Ben de Ekim ayında ameliyat olmayı planlıyorum fakat tam olarak oturmayan bazı konular var kafamda :18: Doktor seçimi konusunda bir liste oluşturup birkaçıyla görüşmeyi ve hangisi bana güven verirse onunla devam etmeyi düşünüyorum. Fakat yuvarlak ve damla arasında ne fark var onu anlayamadım. Boyut açısından baktığımda, kafam da şüpheler var. Forumdaki deneyimli arkadaşların bazıları 300ccye büyük derken, bazıları yetersiz diyorlar. Anlayacağınız o ki benim kafam epey karışık :1: Mesaj sınırı konusundan ötürü kimseye özelden yazamayacağım için buraya yazdım. Yardım edin cevaplarınızı bekliyorum..

Damla ve yuvarlak tamamen gogus yapina gore doktorunun belirleyecegi bir durum. Bana sana damla olmaz dedi mesela, benim normal gogus yapim da yuvarlak cunku. Bunun disinda 275-300 cc takildi bana. Ameliyattan once sana buyuk gogus yapmayacagim dedi. Su hali tam aslinda sadece sert oldugundan sevimsiz cok odemli duruyor. Sisliklerim indiginde cok mu kuculecek diye delirmiyor degilim ama ben de 400 takanlari cok merak ediyorum. sanirim baya devasa oluyordur veya belki hic gogus dokulari yoksa ancak esitleniyordur diye dusunuyorum.

Damla ve yuvarlak tamamen gogus yapina gore doktorunun belirleyecegi bir durum. Bana sana damla olmaz dedi mesela, benim normal gogus yapim da yuvarlak cunku. Bunun disinda 275-300 cc takildi bana. Ameliyattan once sana buyuk gogus yapmayacagim dedi. Su hali tam aslinda sadece sert oldugundan sevimsiz cok odemli duruyor. Sisliklerim indiginde cok mu kuculecek diye delirmiyor degilim ama ben de 400 takanlari cok merak ediyorum. sanirim baya devasa oluyordur veya belki hic gogus dokulari yoksa ancak esitleniyordur diye dusunuyorum.

En doğrusu sanırım doktorun gerçekleştirdiği ameliyatlardan yola çıkarak karar vermek olacak. Doktorlar öncesi sonrası yaptıklarını gösteriyorlar öyle değil mi canım?

evet gosteriyorlar.Ama ben 6 ay once bakmistim, o da dikligine falan. cc hakkinda bir fikrim yoktu ilk gorusmeye gittigim zamanlar. Sonra ameliyat olurken doktora biraktim kii kendinisi sana buyuk meme yakismaz dedi ben de kabul ettim. Bugun ilk haftam sporcu atletini degistirip baska bir sporcu sutyeni taktim. 90 B aldim. Sanirm 85 olacak benim:(

En doğrusu sanırım doktorun gerçekleştirdiği ameliyatlardan yola çıkarak karar vermek olacak. Doktorlar öncesi sonrası yaptıklarını gösteriyorlar öyle değil mi canım?

Evet canim gosteriyor.Ben 6 ay once gorusmeye gittigimde bakmistim. O zamanlar cc ne demek bilmiyordum bile. Ameliyattan kisa sure once doktorum 275 takacagini soyledi.Guvendim fakat suan endiseliyim:/

evet gosteriyorlar.Ama ben 6 ay once bakmistim, o da dikligine falan. cc hakkinda bir fikrim yoktu ilk gorusmeye gittigim zamanlar. Sonra ameliyat olurken doktora biraktim kii kendinisi sana buyuk meme yakismaz dedi ben de kabul ettim. Bugun ilk haftam sporcu atletini degistirip baska bir sporcu sutyeni taktim. 90 B aldim. Sanirm 85 olacak benim:(

tatlim b cup yada c cup olcudur.90 yada 85 degil:)ve sen eger govus cevren 85 ise 85 c yada 90 c .yani c cup olacaksin.gayette iyi.benim 75 c buyuk degil ama kucukte degil 38 beden bikini full dolu oldu.senin gibi 80 b aldim sporcu sutyeninde
saniyorum buyuk ihtimalle c olacakdin sisler inince

tatlim b cup yada c cup olcudur.90 yada 85 degil:)ve sen eger govus cevren 85 ise 85 c yada 90 c .yani c cup olacaksin.gayette iyi.benim 75 c buyuk degil ama kucukte degil 38 beden bikini full dolu oldu.senin gibi 80 b aldim sporcu sutyeninde
saniyorum buyuk ihtimalle c olacakdin sisler inince

your_app_name uygulaması kullanılarak device_nam4e cihazından gönderilmiştir.

C beden B den daha buyuk degil mi?B normal C dolhun demisti doktor B den c ye nasil inicem😁 corba oldum. valla aldigim sutyende eur 75 uk 34 fra 90 yaziyo. kac bedenim susan ben 😅bi de kocaman B yaziyo. Sisler inince dolgun olsun yeter bana ama suan bile fazla dolgun olmadigini dusunursek benimki 34 beden olcak 😀 Aptal demeyin nolur hic anlamiyorum bu isten 😊

Son düzenleme:
Arkadaşlar,

Acele etmeyin lütfen. Bu ameliyatın en net sonucunu 6 ay sonrasında fark edeceksiniz. Kaslar gevşeyip protez vucuda tam oturunca yani.. Şuan içn ne söylerseniz söyleyin gün geçtikçe değişecek çünkü :)
Bakın ben cem beye büyük istediğimi belirttim. Çok büyük göğüs denemiş ve olmamış. Şuan 325 cc var. 2 ay oldu. Çokta memnumum.. Hem doğalklar hemde abartı büyüklükte değil gayet dolgun ve bombalar :D

7.günde göğüsler birleşmez. Benim 2.ayım ve belli oranda birleşiyor ki halen şişlik azda olsa var. Yer yer sertliklerimde var ama yumuşamaya başladığınıda görüyorum.En azından yürürken sallanıyor artık :D Göğüs aralarım çok ayrık olduğu için çok fazla birleşmeyeceğini ve sütyenle yakışlaştırabileceğimi söyledi. Valla kızlar birleşmesin çünkü böyle ayrı bi güzel. Cem bey bu işi gerçekten biliyor.. Onu dinleyin derim ve acele etmeyin.

Şuan ölçüm 85-c kızlar. Yani sırt genişliği ile ilgili bir durum .

Back
X