Göğüs Ameliyatım - Cem Payaslı

Ben de Cem Bey'i tavsiye ediyorum her sorana.Çünkü çok memnunum.Ekibi de kendisi de ameliyat sonrası da çok ilgililer.

evet cnm. yakında yeni resimlerde koyacağım.
darısı olmak isteyen herkezin başına.
ertelemeyin oluverin gitsin...

Lütfen takip edin beni 325 cc cok merak ediyorum goruntusu kucuk mu buyuk mu diye. 325 ile 350 arasinda kararsizim. Konuda actim zaten 17 eylulde ameliyatim var beni izlemeye alirmisin

Evet tatlim, benim 175 boy -55 kiloyum. Cem bey ameliyat öncesi goguslerimi cizerken gogus kafesin cok genis degil kalcan da cok büyük değil sana cok büyük gogus yapmayacagim dedi, ben de ona güvendim. Suanki sis hali biraz büyük bundan az bisey küçülürse süper ama cok fazla kuculur my bilmiyorum. Bu sitede yeniyim fotograf koyamiyorum bu sebeple. farkli bi yontem varsa gosterebilecegim yardimci olmaya hazirim canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Görebilmem mumkunmudur.acaba

Cem payaslı işinde belkide dediğiniz kadar vardır ama geçen hafta yaptırdığım muayene sonrasında pek hazetmedim çok havalı ,doğru düzgün konuşmayan, suratsız, bi resim gösterdi ukalaca bak seninkinden kötüydü nasıl olmuş çok güzel dimi diye de tasdikleterek direk kararımı verdirdi hemen çıktım.. Doktora ısınmakta çok önemli bende 30 ağustosta ameliyat olacağım umarım yanıltmaz doktorum çok heyecanlıyım fakat korkuyorum da..

Lütfen takip edin beni 325 cc cok merak ediyorum goruntusu kucuk mu buyuk mu diye. 325 ile 350 arasinda kararsizim. Konuda actim zaten 17 eylulde ameliyatim var beni izlemeye alirmisin

Merhaba, 325 idealdir. Ameliyatınızı cem bey yapacaksa büyüklüğünü ona bırakın. vucut yapınıza göre en uygun olanı yapacağından şüphe duymayın derim. profilimdekiler eskidir. Şuanki halleri çok doğal ve oldukça ideal. yeni resim paylaşmıyorum ne yazıkki.

Cem payaslı işinde belkide dediğiniz kadar vardır ama geçen hafta yaptırdığım muayene sonrasında pek hazetmedim çok havalı ,doğru düzgün konuşmayan, suratsız, bi resim gösterdi ukalaca bak seninkinden kötüydü nasıl olmuş çok güzel dimi diye de tasdikleterek direk kararımı verdirdi hemen çıktım.. Doktora ısınmakta çok önemli bende 30 ağustosta ameliyat olacağım umarım yanıltmaz doktorum çok heyecanlıyım fakat korkuyorum da..

Öncelikle geçmiş olsun derim. Ve en yakın zamanda dilediğiniz göğüslere kavuşmanızı isterim.

O kadar kötü göğüslere sahipmişsiniz demekki. kendisi ile burun ameliyatı öncesi aramızda geçen dialog şöyleydi ; beni ilk gördüğünde çok güzel bir bayansın ancak burnun berbart " demesi ile aradığım dürüst doktor bu diyerek karar verdim. Çünkü görüştüğüm diğer doktorlar işli sadece TİCARET e dökmüştü..

İşte bakış açısı.
Cem bey sıcak ve samimidir. Diğer doktorlardan farkı bu..
Ama sizinle düşüncelerimiz birbirini tutmuyor olabilir,

Cem bey için övgülerimi onun ne kadar mükemmel bir doktor olduğunu; yazınıza cevap vererek belirtmeyeceğim tabiki. zaten diğer konu ve yazılarımda fazlasıyla belirttim.
Herkezin yaklaşımı farklı , anlayışı farklıdır. Sizin bakış açınızada saygı duyuyorum.
nacizane fikrim; insanları eleştirmeden önce ne kadar iyi işler çıkardığını göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.

Sağlıklı güzel göğüslü mutlu günler :)

Öncelikle geçmiş olsun derim. Ve en yakın zamanda dilediğiniz göğüslere kavuşmanızı isterim.

O kadar kötü göğüslere sahipmişsiniz demekki. kendisi ile burun ameliyatı öncesi aramızda geçen dialog şöyleydi ; beni ilk gördüğünde çok güzel bir bayansın ancak burnun berbart " demesi ile aradığım dürüst doktor bu diyerek karar verdim. Çünkü görüştüğüm diğer doktorlar işli sadece TİCARET e dökmüştü..

İşte bakış açısı.
Cem bey sıcak ve samimidir. Diğer doktorlardan farkı bu..
Ama sizinle düşüncelerimiz birbirini tutmuyor olabilir,

Cem bey için övgülerimi onun ne kadar mükemmel bir doktor olduğunu; yazınıza cevap vererek belirtmeyeceğim tabiki. zaten diğer konu ve yazılarımda fazlasıyla belirttim.
Herkezin yaklaşımı farklı , anlayışı farklıdır. Sizin bakış açınızada saygı duyuyorum.
nacizane fikrim; insanları eleştirmeden önce ne kadar iyi işler çıkardığını göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.

Sağlıklı güzel göğüslü mutlu günler :)

Çok pardonda siz niye böyle bir savunmaya geçtiniz sizin şahsınıza bişey demedim ki ayrıca ilk cümlem işinde iyidir belki de dedim...kendisi hakkında ŞAHSİ görüşümü yazdım burası da öyle bir platform zaten birde ne kadar kötü göğüse sahip olmam onun bana böyle davranmasını gerektirmez zaten kendisine bu nedenle başvurmuş olmam yeterli bence daha hevesli ve profosyonel davranmasını beklerdim ki tavsiye üzerine muayene oldum.. Görmediğim kişi yada duyumlarımlarımla da yorum yapmadımm

Çok pardonda siz niye böyle bir savunmaya geçtiniz sizin şahsınıza bişey demedim ki ayrıca ilk cümlem işinde iyidir belki de dedim...kendisi hakkında ŞAHSİ görüşümü yazdım burası da öyle bir platform zaten birde ne kadar kötü göğüse sahip olmam onun bana böyle davranmasını gerektirmez zaten kendisine bu nedenle başvurmuş olmam yeterli bence daha hevesli ve profosyonel davranmasını beklerdim ki tavsiye üzerine muayene oldum.. Görmediğim kişi yada duyumlarımlarımla da yorum yapmadımm

savunmaya geçerim. kendisi benim doktorumdur.evet benim burnum iğrenç ve göğüslerim berbattı. Yüzümede kendisi söyledi. Sizede belirtiğim gibi samimiyet insana göre değişir. Ben samimi ve açık buldum. Siz sevimsiz buldunuz. kötü olana kötü diyebilen birine ısınamamış yada sevmemiş olabilirsiniz. Buraya gelip ukala yada şöyle böyle gibi laf sarfetmeniz doğru değil. belirtiğinizin tam aksine biri olduğu için yazdım.

Şu insanın yüzüne bakmama durumunuda pek anlayamadım. İlk defa sizden duydum doğrusu.

:)

Cem beyin ne kadar güzel işler çıkarttığı zaten ortada.

Yeni yaptıracağınız göğüslerinizle güzel bir yaşam dilerim size.

Cem beyi görmedim ben bu konuda yorum yapamam ama Dr. İle kafa yapısının uyumlu olması gerektiğine inananlardanım senin gibi
Sen hangi Dr. a oldun maliyetini sorabilir miyim Birde memnun musun sonuçtan

X